LÄNGTAR!

Idag har pappa bokat och betalat till Rhodos, fyfan vad skönt, har inte varit utomlands sen i maj förra året ;S
Synd att inte ankan kunde följa med bara, men det får bli en annan gång, elr bulgarien i höst, hah eller hur? ;)
Så den 11/8 - 18/8 är man i Rhodos, bye Sverige ;)

Har jobbat idag, lägerungarna tränade på ett kadrilj program, dom är så duktiga (:
Sen badade vi även med hästarna, Svadi gick raka vägen i vattnet med mig ;O han som alltid krånglar annars.

Igår var vi som sagt var till Läkerol arena och tittade när brynäs gick på is, verkligen skönt att se grabbarna igen, man blir så glad :) och speciellt över att se en viss babe ;) åååhhh..

Nej nu kanske man ska ta och byta om och gå ut på en promenad med Caroline, sen kanske det blir att se lite av morden i midsommer och duscha.
Imorgon börjar jag 10, SISTA DAGEN! skönt skönt.
puss puss

Jobb

Kom ganska nyligen hem från det sista ridlägret som jag sommarjobbar med den här sommaren. Jobbar bara imorgon och på onsdag, sen ska jag nog ha "sommarlov" de sista veckorna innan skolan börjar, om det inte blir jobb i langos vagnen på cityfesten med cattan vill säga (:
Ikväll blire att åka upp en sväng till läkerol arena med flickorna och kolla när brynäs går på is, får se baby då ju ;D

Pappa som är så duktig har råkat sätta över 1000 kr till mitt konto och han sa att det var lika bra att jag tog dom, så visst, hihi :) ska köpa en svart skinnjacka och nya högklackade sommarskor tills Rhodos.

Ska nog gå ut i solen nu ett tag och sen blir det dusch och fix m.m.
TAKE CARE <3




Jag vet att jag aldrig kommer få ligga bredvid dig och kalla dig för min ...




<33

Reeegn ..

Tävlingen igår gick väl hyffsat bra, är verkligen stolt över att Sorti var så duktig, trots att han bara stått hos Sofia två dagar. Det var galoppen i fyrgången som inte gick så bra, fick iaf 4.3 i lätt tölt och 3.9 i lätt fyrgång.

Efter tävlingen blev det en promenad, filmmys och planering inför lördag då vi beger oss till åland med Eckerö linjen med våra familjer m.fl. Då jävlar ska handlas i taxfree, eller hur läni? ;)

Nu ska jag ta och gå ut till vårat stall och måla boxarna, jag är bäst på det ;) kanske skulle satsa på en målarkarriär? :p
Ikväll blir det en lång promenad med caroline och sen Beck - enslingen på tv, har ju i och för sig sett den cirka 20 ggr men det betyder ju inte att man kan se den igen! (:

Ha det bäst, nu hoppas vi på lite sommarvärme innan sommarlovet är slut!
puss

Blogg skrivare Caroline

Nu har jag äntligen tagit mig tid att skaffa en blogg, så nu gäller det väl bara att se till att skriva ofta.

Idag har jag varit en sväng till stallet och tränat Sofias nya häst Sorti inför tävlingen imorgon, har bara ridit honom två ggr, så får väl se hur det går imorgon, men han är iaf hur härlig som helst! :)
Fast en sak känns jävligt tråkig, tävlingen är lixom uppdelad i fyra omgångar och sen final och man måste ha samma häst alla omgångar, vilket jag naturligtvis inte kan ha, för Vinur som jag tävlat tidigare är halt så då skulle det bli Sorti istället, vilket tydligen inte gick, så det blir väl som träning bara ;/ där rök 500 spänn...

Aja men nog pratat om det, får ju inte glömma att berätta att Caroline har blivit stor idag, hon har fyllt 18! :D
Jag, Hanna och Linda var där en sväng samtidigt som släkten och grattade henne och gav henne presenter, GRATTIS IGEN BABE! ;D
Jag börjar redan räkna ner till jag fyller 18, hmm "bara" 390 dagar kvar, det känns ju verkligen som en kort tid, eller inte ;b

Nej om man ska ta och börja fundera på sängen, ska ju trots allt upp halv åtta imorgon, usch, det känns tungt, men men sånt är livet.
Puss Carro


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0