Vilket flyt!

ÄNTLIGEN börjar det hända lite saker i mitt liv! Allt är påväg åt rätt håll, och förhoppningsvis har alla mina önskningar slagit in innan det här året är slut ;)
Fick ganska precis ett samtal från Arlanda, och vi bestämde att jag ska komma dit och prata lite måndagen efter jag har kommit hem från Kreta, WIE ;D Även om det så bara blir extrajobb till en början så skulle jag bli superglad, är ju alltid en början :) Sen har det varit en massa tjafs med arbetsförmedlingen nu när jag ska åka bort, och även det löste sig idag, kunde nämligen komma dit imorgonbitti :) Sen är det även lite andra saker som går min väg, men det vill jag inte riktigt ta upp här ;)

Alldeles snart ska jag och pappa åka till annelies jobb och kolla tänderna. Har haft rejäla illningar på ett ställe så jag börjar misstänka att det kanske är ett hål, känns lika bra att kolla upp det innan vi åker.
Efter det bär det av raka vägen mot stan för att äta med mickan och jolle, ska bli så mysigt! Och vi har nog väldigt mkt att hämta igen skulle jag tro ;)

Hinner kanske inte skriva nått mer här innan Kreta, men ni får ha det så bra så länge! Nu ska jag se till att bli riktigt brun!!

♥♥♥


Då var man 20

Har fått höra en del klagomål på att jag blivit dålig på att blogga, men ska försöka skärpa till mig ;)
Min födelsedag kan sammanfattas som världens bästa födelsedag! Hade först kalas här hemma hos mamma på lördagen, och sen blev det fest på kvällen. En riktigt rolig kväll med en hel del skratt måste jag säga :D På söndagen vaknade jag upp hemma hos hanna och plågade iväg mig själv på kalas hemma hos pappa, det var väl en mindre rolig dag, men men ;) Fick mest pengar och presentkort, och en hel del flytta hemifrån-saker, vilket bara får mig att vilja flytta hemifrån ännu mer! Fick även världens snyggaste fordkeps och fordtröja, klart man måste ha det när man äger en ford ;)

Igårkväll var jag så trött så att jag somnade klockan 21 på kvällen, och sov sen till typ 11 idag, en välbehövlig vila efter en sån här helg! Och jusstia, jag, sofia och hanna har äntligen bokat resa!!! Vi åker till Kreta nu på torsdag och blir borta en vecka, ska bli så grymt skönt :) En sista vila innan jag måste ta tag i allt här hemma.. Veckan därpå åker även mamma och janne iväg, så då måste man vara häst - hund och - husvakt över en weekend.

Nu ska jag och mamma åka iväg och handla lite. Imorgon måste jag växla pengar och inhandla lite saker inför resan. Idag fyller även Bonnie en av våra hundar 6-år, värt att nämnas ;)

♥♥♥

Hösten

Jag vet inte om jag har nämnt en sak här.. jag kom ju in på hälsopedagog här i Gävle till hösten.. Men igår fattade jag beslutet att tacka nej till min plats, känns som en lättnad faktiskt :) Liksom, ska jag kasta bort tre år på att läsa till något jag inte riktigt vill bara för att ha något att göra? Nej, nu ska jag verkligen försöka fixa ett jobb, förhoppningsvis på Arlanda med lite hjälp av pappa! Där skulle jag trivas ;D
Är ganska trött på att gå hemma, så nu till hösten måste det börja hända saker innan jag avlider! Och på tal om jobb och så, så ska jag och david åka till fjärran höjder och göra ett simprov idag. Man måste nämligen skicka med det när man söker till polishögskolan. Tänkte söka nu till våren ;)

Allt annat rullar väl bara på här hemma, och jag hoppas att ni kommer ihåg att jag fyller 20(!!!!!) på söndag ;) Ska ha fest på lördag, förmodligen hemma hos pappa, och sen kör vi väl utgång på det som vanligt :) Blir nog perfa det! 
Nu ska jag försöka göra lite nytta här hemma innan det är dags för att bege sig mot fjärran med david och caroline.

♥♥♥




Måndag 9 augusti

Helgen har varit riktigt bra! Körde utgång både i torsdags och lördags.. Och i lördags hade vi även den årliga countryfesten här hemma på gården :) helt klart bästa gången av de tre år vi haft den! En man hade klätt ut sig till en cowboy, men han såg mer ut som super mario! Vilken syn när han låg och kravlade på backen, hahha!
Det blev även efterfest i lördags, drack lite, pratade och spelade nintento wii, första gången jag varit med om en rolig och trevlig eftefest :) Dock så kom vi i säng runt 6-7 på morgonen, hehe..

Idag har jag haft en riktigt segdag.. har blivit förkyld efter den regniga promenaden i lördagsnatt. Ska väl vara duktig och mocka åt hästen snart, och följa med mamma på en storhandling iaf.
Blir lite irriterad på mig själv.. att jag inte kan känna som jag själv vill känna? Sumpar ju chans på chans..

♥♥♥





R.I.P

Det hade idag gått ungefär två veckor sen vi fick beskedet om Rickys tumör, och han har haft två bra sista veckor.. men idag led han alldeles för mycket, och hans ena lunga hade slutat fungera.. Så veterinären kom hem hit och tog bort honom medans jag åkte iväg med "flickorna" och gick på en promenad. Han hade tydligen somnat in i jannes famn :) Jag och mamma skojade och sa att morfar som älskade hundar tar hand om Roy, Rex och Ricky i himlen, alla tre tidigare flat coated retrivers som vi haft, man vet ju aldrig, förhoppningsvis är det så :)
Måste bara avsluta med att lägga in lite bilder på vår älskade Ricky, även kallad Rickard, Bobbo krull, och Ricardo Flattocotto.. Kommer aldrig glömma dig och min uppväxt tillsammans med dig! <3 Och det kommer aldrig mer bli detsamma att gå ut och fixa stallet utan våran lilla "stalldräng".

 








HAHA

Bara för att hanna lagt upp ett så roligt youtube klipp på sin blogg var jag tvungen att sno det. Så fult, hahah!



RSS 2.0