Jadu..

sitter som vanligt i skolan och skriver ett inlägg, det är mest då man får tid att skriva, tur det iaf :)
väntar på att amanda, linda och jocke ska komma så vi kan jobba med vårat PA, jag ska skriva en artikel om orkanen Katrina, roligt roligt, eller inte..

veckan kmr mest bestå av plugg, plugg och åter plugg. måste skriva ett manus till en bokredovisning och skriva om en syskonredovisning som är tills på fredag. imorrn har vi seminare i samhällskunskap om ideologier. sen måste jag ta och försöka bli klar med körkortsteorin på an sans den här veckan också, jag vill verkligen boka uppkörning snart! har bara fyra lektioner i körningen kvar och jag har ingen lust att betala för fler för det behöver jag inte.

för att inte glömma så ska jag och wickan tävla den 12.e och den 19.e, så nu blire hårdkörning! på fredag ska jag på kvällskurs i mackmyra hela kvällen och på lördag heldagskurs hemma hos oss med filmning och så, det är ju jättebra för då kan man själv se vad man gör för fel :)
nu vill jag verkligen se till så att vi kmr placerade, och än så länge känns det riktigt bra. med sofias förändringar på min sits och inverkan så känns det redan som att det flyter på bättre.

nu ska jag börja skriva på artikeln. skulle vara skönt om jag hann skriva klart den idag.
vi hörs! ha det bra

Brynäs match

åkte hem från skolan med tre bussen efter att ha redovisat bildanalysen, g eller vad? men jag och mickan pratade faktiskt om det tidigare idag och för oss som inte vill jobba med något inom media så spelar det ju egentligen inte så stor roll. men iaf så satt maja och celina på bussen hem, och de båda skulle hem till mig! hahah lite roligt tyckte jag (:

ikväll bär det av till läkerol arena för att titta på brynäs - djurgården med pappa, caroline och linda. det var ett tag sen man var där sist så det blir nog roligt ;D kanske ska jag övningsköra dit och hem också, läskigt med all trafik ;o
men men det går nog säkert bra! HEJA BRYNÄS!

imorgon har vi studiedag, ska bli såååååå skönt. nog för att jag har mkt att göra men det ska ändå bli skönt att slippa gå upp och sätta sig i en lektionssal. har iaf tänkt rida ut på en långtur med wickan och gå på köpis. måste köpa en ny vinterridjacka, kläder till krogen i helgen och nya höst/vinter skor. ska försöka få pappa att ge mig lite stöd när det gäller pengar. på eftermiddagen måste jag plugga till geografiprovet vi har på torsdag..

nej, om man ska ta och äta och fixa klart innan folket kmr och hämtar mig.
take care :)


Biobesök

jag och anna var och såg Patrik 1,5 på bio ikväll, rolig film ;D ni måste se den!
förutom det så har jag ridit en sväng med maria och skrivit en bildanalys som inte blev så bra,
men jag fattade faktiskt inte alls hur man skulle skriva ;s så den får allt duga.

imorgon ska jag tvätta, bädda rent och städa lite, sen tänkte jag longera wickan och övningsköra :)
nu ser min säng väldigt inbjudande ut.
ha det bra <3

Skola

sitter i skolan nu och väntar på att medieproduktionen ska börja, så segt. finns ju i stort sett inget annat att göra än att sitta vid datorn. efter skolan idag har jag iaf en körlektion och sen ska jag hem och rida ut med maja :) måste nog även ta och plugga svenska, har prov imorgon ;o litteraturhistoria!

igår när jag skulle försöka anmäla mig till dressyrtävlingen i högbo den 28.e så var det fel på anmälningssidan! och det var sista anmälningsdagen :( jag vill verkligen tävla då. kanske kan man ringa dit och efteranmäla sig om inte sidan funkar idag, håll tummarna för mig ;)

imorgon kanske det bär av mot sportis och gymmet för mig och anna, skönt att komma igång och träna igen, och det var då tur att du kom hem från wången igen anki ;)

nu ska jag börja röra mig mot klassrummet och träffa foto-per, haha han är bara för rolig han.
pussen <3


I'm back!

har fått tillbaka lusten att skriva blogg!, så ska väl försöka hålla i det så gott det går ;) något som jag måste göra är att ta tag i design biten, men det får blir en senare fråga.
var iaf till bergvik och gjorde halkkörningen idag, det var riktigt roligt ;D vi var inte så jättemånga som var med heller så det var bra. nu känns inte körkortet alltför långt borta!

imorgon börjar jag 10.05, vilket innebär lite sovmorgon iaf. efter skolan ska jag gå till an sans och plugga körkortsteori och sen blire väl hem och träna min lilla kicka :)
nu ska jag sova, skriver mer någon annan dag.
puss <3


RSS 2.0