Kort inlägg

Gårdagen var väldigt trevlig, det känns skönt att vi försöker hålla kontakten någorlunda efter gymnasiet :) Först var vi iaf till kungshallen och åt, och sen såg vi shutter island.. En lite småkonstig film, men bra var den!
Påväg in till stan så hade polisen spärrat av riks80 också, asdrygt.. var hundra meter kö på valbovägen ;s

Imorse så tog jag sovmorgon till 11, sen har jag mest tagit det lugnt, typ kollat på tv.. Nu snart ska jag gå ut till stallet och mocka och rida, och senare tänkte jag försöka vara duktig och ta mig ut på en långpromenad :)
Ikväll är det väl avslutningen på OS också, tråkigt :/
<33
 

Krogenryck

Gårdagen blev inte speciellt lugn som jag nämnde tidigare, haha! Runt klockan 21 - 21.30 så började jag och elin prata om att vi skulle gå ut. Och sagt och gjort, det blev heartbreak.
Vi hade riktigt roligt, och träffade på väldigt många som man kände :) Jag ska nog varken berätta om ditresan eller hemresan för de var då väldigt speciella båda två.. En ovanlig partykväll helt enkelt ;) höhö.
Jag borde verkligen bli mer impulsiv, för det är något jag är väldigt dålig på! Men oftast är det ju då som man har det som allra roligast ;) man hinner inte skaffa sig så många förväntningar..
Dessutom träffade jag på broder på dansgolvet(!!), måste vara första gången sen jag började komma in på krogen, haha!

Idag mår jag superbra trots gårdagen, kanske beror på att vi inte hann dricka så mkt och att jag tog det väldigt lugnt. Skönt det :) Har ganska precis ätit upp resterna av tacosen från igår, MUMS! Sen har jag varit ute och fixat lite i stallet.
Ikväll är det i alla fall bestämt att jag, johanna och mickan ska gå ut och äta och gå på bio. Vi ska se shutter island, hoppas den är bra :) I övrigt så ska jag nog bara ta det lugnt fram tills dess, så att min kropp får någon vilodag ifrån träningen iaf.. För imorgon tänkte jag åka och simma och rida.  
Hoppas ni får en fortsatt bra helg =)
<33

MÅSTE BARA NÄMNA ATT DE SVENSKA CURLINGDAMERNA TOG GULD INATT!! WIE :D



You spin my head right round, right round
When you go down, when you go down down



Underbara fredag

Mätt är vad jag är just nu! Unnade mig själv tacos, även fast ingen annan var sugen på det, så där fick man stå och fixa allting själv, men det var lätt värt det ;)
Dagen i övrigt har varit väldigt stressig. Har varit in till stan två gånger och däremellan fixat allt med hästarna här hemma. Var i alla fall på arbetsförmedlingen för att få info om jobb i Norge nu på eftermiddagen, väldigt givande faktiskt :) så nu grabbar och tjejer är det bara att börja leta jobb! och lägenhet ;)
Jag bara ska iväg dit! AND SO IT IS.

Kvällen idag blir bara lugn, kanske blir att jag åker iväg och tar en promenad sen, eller om jag gör det här hemma själv istället. Såklart så måste jag även kolla på OS! Anja åker ju slalom och curlingdamerna spelar final! Imorgon så blir det väl förmodligen mat och bio med jolle, och förhoppningsvis mickan om hon kan ta sig hit från ockelbo.. Annars är jag även grymt sugen på att hänga med elin och co på hockey och sen efter det utgång, men jag tror min kropp behöver en vilohelg efter två hårda helger, för nästa helg kör vi igen ;)

Tänk att vissa saker får mig på toppenhumör på en sekund! Allt går min väg just nu! Förutom att klänningen jag tänkte beställa idag var slut då.. men men ;) Det är nog som alla säger, jag tänker bara fel ;)
<33


En solig onsdag

Jag har hittat en så somrig & gullig klänning som jag vill beställa! Pengar någon? (A) Kan ju hoppas på att försäkringskassans pengar rullar in på kontot imorgon iaf :)



Gud vad jag har njutit av vädret idag :) verkligen superskönt att sätta sig i solen när den värmer litegrann. Det var även mycket roligare att rida när solen var framme! Har nämligen helt och hållet tappat motivationen den senaste tiden, men idag var det riktigt roligt igen. Det fick mig att inse att jag inte bara helt och hållet skulle kunna sluta rida, jag skulle sakna det alldeles för mkt..

Nu sitter jag och väntar på att OS ska börja, hoppas på att Anja kör järnet i storslalomen, och att herrarna kör för guld i skidstafetten! Blir så irriterad på den där norrmannen, Northug, som säger att Hellner inte har en chans mot honom!! Gud vad skönt om vi fick slå dem stort och besvisa att han har fel!
Nu ska jag hjälpa mamma med att fixa mat, annars lär man ju hungra ihjäl snart.
<3

JAG VILL HA SOMMAR!

Har ganska precis kollat på OS.. synd att svenskorna inte orkade med helt och hållet i skidskyttestafetten, men det verkar gå bra för en svenska nu i skicross :) en sport jag knappt hört talas om, men det är då roligt att kolla på iaf ;) Undra om man ska orka stanna uppe och fortsätta följa det? Sängen ser även den väldigt inbjudande ut.

Idag tog jag iaf först ut hästarna på morgonen, sen har jag och mamma åkt runt och fixat en massa.. Bland annat slängt sopor ute i den här kylan, usch vad kallt! Sen var vi till coop och gjorde en veckohandling :)
Jag har även varit duktig och gymmat idag igen! Det är så roligt när man börjar känna att träningen ger resultat och allt bara går lättare och lättare :)
Imorgon är det lunch och simning med pappa som gäller, sen är det stallgöra som vanligt ons - fre när mamma jobbar..

Men är det bara jag som är trött på vintern just nu?! Och den här kylan gör ju en bara ännu mer deprimerad :/ Gud vad skönt det skulle vara med vår.. Bara därför måste jag lägga in en bild från sommarjobbet med ridläger i somras där jag står och vaktar ungarna som ska bada med hästarna.. Något som jag faktiskt saknar, det är något visst med att ha ridläger på sommaren ändå ;) Kanske för att mackmyra är det underbaraste stället som finns då!
<3


Monday

Igår hade jag verkligen en segdag, mådde väl som jag förtjänade antar jag..
Idag mår jag iaf mycket bättre :) Kom ganska precis hem från stan där jag var på möte på ett ställe som heter Miroi, det är typ jobbcoachning. Ska på ett individuellt möte där på torsdag, och det känns faktiskt skönt att få lite hjälp med jobbsökandet :) Dessutom kanske de är till stor hjälp när det gäller att hitta jobb i norge..

Nu snart måste jag gå ut och fixa med hästarna och stallet, eller om jag kanske åker med mamma till köpis en sväng innan jag fixar det. Ikväll måste jag köra ett rejält gympass känner jag ;) höhö.
Imorgon skulle jag och pappa nog åka och simma och äta lunch :)
<3


What a night

Gud vilken kväll/natt! Helt sjuk ärligt talat.. haha :D
Det hände så grymt mycket roliga saker! Vi började ju i alla fall hemma hos hanna, sen gick vi ner till slick. Efter krogen så gick jag och hanna en snabbis till subway för att sen möta mange och elin och gå hem till hanna igen.
Vi däckade ganska snabbt kan jag säga.. Sen nu så har vi bara segat framför OS hela dagen, och ätit kebab till frukost, haha :) 

Resten av dagen känner jag mest för att bara ta det riktigt lugnt, fast måste hem och mocka iaf, dubbelsuck..
Kanske ska man försöka vara lite duktig och ta en långpromenad ikväll iaf :)
Men jag måste börja röra mig hem mot valbo nu jag.
PUSS!

Cause i'm a free bitch, baby

Gårdagen hos farmor var riktigt mysig, med en massa pajer, tårta och godis. Blev kvar där bra länge och efter det fick jag agera chaufför. Sen efter det var det skönt att bara åka hem och sova :)

Jag vaknade sen ungefär runt 5 imorse av att jag frös, mådde illa och hade världens huvudvärk. Det första jag tänkte var att jag blivit sjuk och skulle behöva ställa in kvällens festligheter, men efter att jag tagit ut hästarna så gick jag och la mig igen och nu mår jag skapligt iaf :) har dessutom ingen feber så inget ska få hindra mig ifrån att gå ut ikväll! Om det så än leder till att jag blir sjuk så är det nog lätt värt det ;)

I alla fall så ska hannis har inflyttningsförfest i sin nya lägenhet på söder först, sen blir det förmodligen slick som vanligt. Det här kan ju bara inte sluta dåligt ;)

Nu ska jag snart hjälpa mamma med att ta in hästarna, sen ska jag nog ta det lite lugnt innan det är dags för att börja fixa sig och tagga :)
Bjuder på lite bilder från förra fredagen så man kommer i rätt stämning ;)
Hoppas ni alla får en bra lördag!




Snöstorm

Seriöööööst! Vad är det här? Jag vill inte ha mer snö.. Och kul att det ska snöa lika mycket som det gör nu hela helgen? SVAR NEJ. Dessutom har den här dagen varit väldigt stressig.
Började med att gå upp runt åtta för att fixa med hästarna och ge dem hö, sen hann jag bara in och fixa mig och äta frukost innan det var dags för att bege sig mot andersbergs hälsocentral. Där fick jag vänta ett bra tag innan jag fick komma in till läkaren, och sen fick jag sätta mig och vänta igen på att ta lite blodprover. Dessutom hittade de inga blodkärl på mig, antingen så var det för tunna, eller så fanns det inga ;s I alla fall så blev jag stucken av tre olika undersköterskor på fyra olika ställen i armvecken, och tack och lov lyckades sista sköterskan hitta rätt :) Hon sa att hon skulle köpa en trisslott för att hon verkade ha en sån tur idag när hon hittade rätt på mig :D haha!

Nu har jag precis varit ute och ridit en sväng med maria, det enda vi gjorde var att klaga över vädret kändes det som, höhö :p Sen har jag fixat stallet och nu väntar jag på att maten i mikron ska bli klar :) Klockan tre ska jag hämta mamma på jobbet, och klockan 5 är det dags för födelsedagsfirande för farmor som fyller år idag. Hoppas på smörgåstårta jag ;) Senare ikväll blir det bara lugnt.

Måste bara nämna att Anja Pärson verkligen förtjänade den där bronsmedaljen igår, GO ANJA :)

Nu måste jag kila.
Pussis<3

Jadu..

Usch vilken otursdag sverige har haft i OS idag :/ först anjas hemska fall, och sen nu emil jönssons och anna olssons medaljmisslyckanden i sprintstafetten.. blää!
Dock så verkar det gå bra för både damerna och herrarna i curling, det gillar vi!

Idag har jag varit rätt så duktig tycker jag! har bland annat lagat mat, plockat ur diskmaskinen och börjat tvätta :) Sen har jag tagit hela stallet och fixat allt med hästarna. Nu på kvällen var jag till gymmet, svettigt värre! haha. Men kan ni förstå hur man kan ha en långärmad ljusgrå tröja på sig när man tränar om man vet med sig att man brukar bli rätt så svettig? Det verkar ju inte vissa tänka på iaf xD

Imorgon måste jag försöka ta mig ut på en ridtur, hur mycket den än snöar.. Sen vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska göra, men något kommer jag alltid på ;) Här hemma finns det alltid jobb!
Nu ska jag dra mig mot my lovely bed, gick trots allt upp halv sju imorse.
Sleep tight =)

Btw, idag när jag kollade på reprisen av Kanada - Norge i hockey i OS så fick jag ju syn på världens finaste Spets, gud vilken "tönt förälskelse" jag hade i honom för bra många år sen när han spelade i brynäs, men det är alltid roligt att se honom. Därför måste jag lägga in en bild på honom så jag sover extra gott :) För visst är det något speciellt med den mannen ändå ;)


Vinter - OS

Jag måste börja med att säga grattis till världens bästa lindson som fyller 20 idag! Hoppas att du har det fortsatt bra där borta i staterna, och att du får en riktigt bra födelsedag ;) Saknar dig grymt mycket iaf!

Idag har jag gjort en riktig storstädning av rummet, och bäddat rent.. Åwh, jag bara älskar att gå och lägga mig i en nybäddad säng :) Sen har jag mest kollat lite på tv, och varit och gymmat nu på kvällen, och efter det duschat, ätit och kollat på herrarnas första curlingmatch (som de precis vann) och damernas skidskyttestafett..
Ska väl ta och fortsätta med OS-tittandet snart när det är dags för herrarnas skidskytte :)

Imorgon kommer sotaren hit, så måste väl gå och passa upp på att han ska komma.. Tycker dock att det är lite irriterande att de inte kan säga en mer exakt tid än någon gång under förmiddagen! Sen jobbar mamma nu resten av veckan så då blir det hästgöra hela dagarna. Tänkte även ringa och fråga my daddy om vi kan åka och simma imorgon :)

Jag bara måste slänga in en bild på min vackra undersida av vänster överarm! Det är ju seriöst pinsamt att visa sig på gymmet när det ser ut som att jag blivit misshandlad xD hahah!
Men som ni vet så skedde det ju bara en "liten olycka" på krogen i fredags ;)
TAKE CARE <3





Bilprovningen nästa

Snart ska jag och mamma åka och besiktiga hennes bil.. eller rättare sagt så är det väl jag som får fixa allt! Jag tror inte att hon en enda gång under sitt 50-år långa liv varit och besiktigat en bil, så nu tycker jag allt att det är dags ;) Jag har varit dit med pappa en gång tidigare så jag vet ju iaf hur det går till :) För är det något jag vill kunna själv i framtiden så är det att sköta om min egna bil! Jag bara måste lära mig det här med att byta däck också..

Jag har precis varit ute på en långpromenad. Gud vad jag älskar att vara ute när solen skiner :) man mår så mycket bättre och blir gladare :)
Efter bilprovningen så ska jag och mamma åka och handla, och sen när jag kommer hem ska jag ut och rida en sväng.
Och jusstia, jag har en sån grym beslutsångest! Jag har börjar fundera på att ta en islandshäst på foder så att man kan åka ut och tävla lite och så, men jag vet inte om jag orkar med tre egna hästar :s kommer få slita ihjäl mig! dessutom är det kanske dumt om jag sticker iväg till norge i slutet av sommaren? aja, den som lever får se.
<33

Andra inlägget för idag

Määäätt! har ätit en massa sallad, morotskaka och annat fikabröd.
Sen blev jag helt plötsligt grymt trött, fast jag sov till ett efter att jag tagit ut hästarna! Den här onormala tröttheten kan ju inte vara normalt :(
Slänger in lite bilder från idag när jag satt mig i solen ute hos hästarna efter att de fått lunchhö, så grymt skönt =)
Och jusstia, en låt ni måste lyssna på är Alexandra Burke - Brooken heels.. Den kommer numera vara en måstelåt innan utgång ;)



Söndag och alla hjärtansdag

Idag har jag slappat hela dagen! blev mest så för att jag känt av det här med orklösheten :( usch, jag tycker inte om att känna mig såhär, det gör mig deprimerad.. Kan det inte bara bli fredag så att jag kan få lite svar?
Jag gjorde ett försök med att rida, men det blev inte långvarigt, jag får ju liksom svimningskänslor och orkar ingenting..

Nu har jag i alla fall ganska precis tagit en dusch, det piggade upp litegrann :) snart så ska vi åka till min moster i hille för att fira emma, en av mina kusiner som fyllt 14. Gud vad alla bara blir äldre och äldre! fast det inkluderar väl även mig är jag rädd för :p

Snabba cash igår var bra! lite dåligt slut men annars bra :)
Och joel kinnaman då! gosh vilken man..
Btw, det märktes på bion att det är alla hjärtansdag idag.. 75 % av människorna som var där var par.. Jag och anna gick och tyckte lite synd om oss själva, haha! vi hade ju varann iaf ;)
Pussis <3


JOEL KINNAMAN <3


Rubrikbrist

Nyss när jag kom upp på rummet så hade mamma ställt in lite alla hjärtansdag presenter, åhw vad glad jag blev :) en fin röd ros hade jag fått också, me love.
Snart ska jag fixa till mig lite, och än så länge verkar det bli bio ikväll.
Var tvungen att försöka visa er hur mina knän ser ut just nu, så försökte få till en någorlunda bild, men det ser mycket värre ut i verkligheten ;s Jag som hade tänkt åka och simma imorgon förmiddag, vågar jag det när det ser ut som jag varit i ett slagsmål? hahaha.



HAPPY =)

Gårdagen var helt underbar och rolig! den kan helt enkelt inte beskrivas med ord ;)
Kan kort sammanfatta den med snödrivor, gardiner som ramlade ner, transor, linda bengtzing och massor av blåmärken, men det är väl sånt man får tåla när man haft så roligt som vi hade ;) hihi.
Vi var ju iaf först på förfest på söder, sen gick vi ner till stan och träffade viktor, gustaf och erik, och senare vidare till heartbreak. Så nästa helg gör vi om det här! ;)

Idag mår man som man förtjänar, och jag är öm i hela vänstersidan. Har seriöst fått en rejäl lårkaka och ni vill inte se mina knän.. Mitt högra knä är alldeles blått sen händelsen i veckan med containern, och mitt vänstra knä är numera en stor bula och alldeles rött :o visar jag mig på gymmet i shorts nu kommer ju folk fundera kan jag säga. HAHA!

Nu ska jag snart börja röra mig hemåt mot valbo, måste hem och rida min fina totto och ikväll blir det förhoppningsvis snabba cash på bio med anna.
TAKE CARE

Blääää

Idag känner jag mig på väldigt dåligt humör.. Kanske beror det delvis på att en av våra hundar precis gått ur höglöpet och att Ricky vår hanhund som inte är kastrerad är helt puckad! Jag är ju den som måste vara hemma och dras med det här hela dagarna. Han piper konstant, ylar och försöker hoppa på båda de andra, fast det bara är en av dem som löper. Han har inte ätit på ett bra tag och har bara en sak i huvudet. Ibland vet jag inte vad jag ska ta mig till! men jag får väl härda ut :p

Ganska nyligen så var jag och maria ut på en bra sväng med hästarna i skogen, men fyfan vad kallt det var!? trots att termometern visar på -3 ;s fast det blåser ju ganska mkt i och för sig. 
Nu har jag precis ätit och ska gå och fixa med lite saker som jag ska ta med till pappa ikväll.
När mamma slutat jobbet och kommit hem med bilen tänkte jag åka direkt till gymmet, och sen är det väl bara att åka hem och fixa sig inför kvällen och äta något :) Sen måste jag åka till pappa så att elin kan komma dit och fixa sig direkt efter jobbet. Efter det så blir det nog förfest hos sabinas kille igen.

Ha en bra fredag ;)
Puss!

Jag säger då det

SUUUCK! Idag har jag verkligen varit den klumpigaste människan på jorden! Inte blev det bättre av att jag precis skrivit ett helt blogginlägg som jag råkade trycka bort :o I alla fall så började det hela med att jag halkade med en skottkärra full av hästbajs när jag skulle upp i containern. Jag fick allt över mig och mitt stackars knä fick sig en rejäl smäll :( Sen hann jag bara rida innan nästa sak hände.. Det var då så att jag suttit av och skulle dra upp stiglädret på ena sidan, men wickan började gå iväg mot stallet och jag tog tag i stiglädret och drog, jag tänkte att hon kanske skulle stanna om hon kände motståndet, men icke! Hon fortsatte gå och jag tog i allt jag hade tills stiglädret släppte från sadeln, jag flög då baklänges och min handled fick sig en smäll.. Snacka om att jag kom in helt mörbultad sen :p sen är det ju inte så roligt att jag har superlätt för att få stora, fina blåmärken heller. Men men, jag fick mig bra många skratt iaf ;) och kanske även ni som läser, höhö..

Imorgon ska jag och maria rida ut, sen måste jag även ta och fixa hela stallet och träna på något vis, förhoppningsvis blir det simning om pappa har lust :) 
På kvällen kör vi åter igen utgång, och jag hoppas att den här fredagen blir bättre än förra, men det blir den säkerligen ;)
Nu ska hästarna få kvällshö och en stor puss, hihi :) Sen blir det ett bad för min del.
Ha det goddie

Ett riktigt fynd

Idag på stan gjorde jag ett riktigt fynd! Har länge velat ha ett par höga platta stövlar som går upp till knäna, och idag hittade jag ett par jättesnygga inne på wedins, som det dessutom var 50 % på! :D snacka om att det förgyllde min dag ;)
Jag och elin var iaf först och åt världens godaste sallad på flanör, och sen bar det av till arbetsförmedlingen. Efter det hade jag lovat mickan att träffa henne en sväng, så jag hakade på henne och hjälpte henne med en alla hjärtansdag - present till sin kille. Det är väl i alla fall en sak som är skön att slippa när man inte har kille, haha :)

Idag fick jag och elin veta att vårat födelsedagspaket till lindas 20-årsdag kommit fram till henne i USA, tur att hon tyckte om det :) vi hade bland annat skickat ett album med bilder från alanya i höstas och hennes favorit marabou choklad.
Det gick ju i alla fall väldigt snabbt och smidigt att skicka paket till USA, trodde det skulle vara med kompicerat, så det var ju bra!

Nu har jag ganska precis druckit en kopp kaffe och ätit en banan, det är perfa uppladdning inför gymmet som jag snart ska åka till ;) Och elin smsade mig ganska nyligen och frågade mig om vi skulle kunna förfesta hos mig i stureborg på fredag med viktor och co som vi träffade i turkiet, det skulle vara gryyyyyyyymt roligt! Så nu måste jag fixa lite saker ;) hihi.
Ikväll ska jag försöka hinna skypa med lindson också!
<33

Snöööööö

Blääää! jag är trött på vintern och denna J*VLA snö.. Kan inte bara våren komma snart? Tänk vad skönt det är den där första tiden när man kan börja ta av sig vinterjackan och solen skiner :) Skulle dock vara skönt att få åka bort till ännu varmare breddgrader och komma bort från sverige ett tag. Jag håller fortfarande tummarna för att pappa och annelie tar en sista minuten längre fram i vår!

Nu har jag suttit vid datorn i typ två timmar.. Har fixat en massa med jobbsök, sommarjobbsanmälan och högskoleprovsanmälan. Känns lite spännande att få göra högskoleprovet för första gången, troligtvis kommer det gå asdåligt, men någon gång måste ju vara den första ;)
Imorse ringde jag och fick jag en tid inbokad på hälsocentralen nästa fredag, då hoppas jag på att få ett svar på varför jag känner mig som jag gör..

Imorgon är det stan som gäller.. måste in på apoteket och hämta ut en sak, eller på kronans droghandel som det numera heter, vilket namn! haha. Sen ska jag och elin äta lunch och jag måste till arbetsförmedlingen och få en underskrift där så att jag äntligen får pengar av försäkringskassan :)

Nu ska jag snart ut i snöyran och rida mammas fjording på ridbanan.
Pussis <3

The lovely bones

Linda hade nyligen sett The lovely bones på bio i USA och tyckte den var riktigt bra.. så nu när mamma började titta på den här på tv'n kunde jag inte låta bli att börja kolla på den, och den verkar bra än så länge! ;)

På bussen påväg in till stan idag kunde jag inte låta bli att tänka på borgis och den roliga tiden vi hade tillsammans.. tro det eller ej, men jag saknar den tiden grymt mycket! Helst av allt hade jag bara velat kliva av vid SOS-kiosken och gå den gamla vanliga vägen till västertull för att mötas av alla klasskompisar vid skåpen, och prata av sig om helgens tokigheter. När jag själv gick i skolan och studenten började närma sig ville jag inget hellre än att lämna skolan.. nu vill jag inget hellre än att gå tillbaka dit :/ Jag säger som emilia sa i fredags, vi borde samla ihop så många som möjligt och gå och kräva en lektion, hahah ;)

Nu har jag även bestämt mig för att gå vidare och ge alla en chans, jag kan inte bara gå här och hoppas på att något ska hända av sig själv. Man måste våga för att vinna :) och min magkänsla säger att det kommer bli bra det här!
Det är nog lika bra att en viss sak inte hänt ännu, och förmodligen aldrig kommer hända..

Imorgon ska jag och mamma ut på en långpromenad, och sen måste jag rida :) och jusstia, jag måste även ringa hälsovårdscentralen igen för det var så dryg telefontid idag..
Hoppas även på att solen skiner lika skönt imorgon som den gjorde idag, var så grymt skönt att gå ut och sätta sig i lä utanför stallet på förmiddagen med en av vovvarna och en varm kopp kaffe, solen värmde riktigt bra också :)
Nu måste jag fortsätta kolla på the movie!
Nightie <3

Söndag

Blir ingen bio ikväll heller.. tänk att det ska vara så svårt att få se snabba cash? Får hoppas att jag hinner se den innan den slutar gå på bio iaf!
Nu tidigare så tog jag trots allt en sovmorgon efter att jag tagit ut hästarna, sov ungefär till ett, riktigt skönt :) sen har jag varit ute hos wickan och pysslat med henne och ridit ut en sväng i skogen. Snart ska jag nog ta den där riktiga långpromenaden, och troligtvis blir det ett bad och någon film här hemma ikväll istället :)

Imorgon måste jag ringa hälsovårdscentralen.. har ju under en längre tid varje dag känt mig svag & darrig m.m :/ har liksom ingen som helst ork på dagarna, men däremot får jag värsta energin på kvällarna ist ;s kanske beror det på mitt låga blodtryck, men det är lika bra att kolla upp det.. i fredags när jag skulle gymma på dagen så orkade jag ingenting och det är ju inte så roligt, jag fick typ svimningskänslor hela tiden..
Så förhoppningsvis får jag kolla upp det nu någon dag i veckan :) sen ska jag och pappa åka ut till bomhus till farmor och farfar imorgon, ska äta där och bara hälsa på :)

Nu ska jag försöka ta mig ut innan det blir mörkt :)
Pussen.


...

Kvällen blev riktigt lugn framför melodifestivalen med anna, sköönt :)
Däremot känner jag mig grymt onyttig som ätit sockerkaka, ostbågar, godis och två cheeseburgare under kvällens gång.. men men, man måste väl få vara onyttig ibland också! får se till att träna mkt i veckan så blir det bra ;)

Imorgon måste jag ta ut hästarna, sen funderar jag på om jag ska gå in och lägga mig igen och unna mig en sovmorgon, men det kanske är dumt eftersom jag måste upp på måndag också, vi får se :) sen måste jag i alla fall rida och ta mig ut på en riktig långpromenad känns det som.. jag har även precis reserverat biljetter till snabba cash som jag och anna ska se imorgonkväll, ÄNTLIGEN säger jag bara ;)

Btw, elin har äntligen fixat klart allt med USA, så hon åker som au-pair i mitten på mars.. gaaah, alla bara lämnar mig! :o får börja röra på mig jag med snart..

Nu ska jag bara sitta vid datorn ett kort tag till, sen väntar my lovely bed.
Hejs <3

Helgen

Gårdagen var helt okej! men inte mer än okej..
Det var faktiskt riktigt roligt hemma hos sabinas kille med alla människor, men sen gjorde jag det dumma misstaget att gå till krogen med folk som jag inte känner så jättebra, och då är det inte alls lika roligt att dansa.. jag har gjort det förut och verkar aldrig lära mig, men jag fick ju dansa av mig lite iaf, höhö :) jag var dock inte kvar så länge som jag brukar, missade precis tio i två bussen och fick sitta en halvtimme och vänta på nästa, men sen på bussen fick jag mig en pratstund med dall och han har alltid roliga historier att berätta :)

Idag sov jag ungefär till 12.30, så grymt skönt! sen har jag varit ute och gått med pappa och varit till maxi en sväng. Har varit jäääätteseg hela dagen, men det brukar man ju vara så dagen efter man druckit så :p och jusstia, igår på sabinas fest träffade jag på linda andersson som jag var med i högstadiet, så nu har man kanske lite planer för framtiden ;) känns skönt.

Ikväll blir det ingen utgång. Jag och elin sa att vi skulle ta och ladda inför hannas inflyttningsförfest nästa helg istället, och det kommer nog bli superroligt, det har man alltid med de där underbara människorna ;) 
Nu ska jag snart gå ut och mocka och pussa på min söta polle.
Sen ska jag in och fixa mig lite och skjutsa broder och sofia till travet. Senare blir det melodifestivalen, och självklart, godis ;)
Pusselipuss <3  

Put your hands in the ayer

Snart kör vi! LET'S PARTY!!
Hoppas på en bra kväll/natt ;)

Talangen själv

Jag måste säga att jag känner mig lite stolt över mig själv! det är nämligen så att nu när det varit så varmt ute så har all snö på hustaket ramlat ner, och på framsidan står ju alltid mammas ford, så den hade blivit totalt insnöad på förarsidan under natten av cirka en meter blötsnö. Jag som hade tänkt ta en rejäl sovmorgon vaknade av mammas väckarklocka som hon naturligtvis glömt stänga av, och när jag då kom upp möttes jag av en irriterad mamma som lyckats köra fast forden helt och hållet och djupsnön. Men när jag kom ut och hjälpte till gick det minsann undan ;) vi hjälptes åt att skotta loss vänster framdäck som var helt nerborrad i snön och sen var det bara för mig att putta på när mamma backade. Nog har jag allt en talang för sånna här saker? Har ju hänt en del liknande saker förut, och alltid har det gått lika bra :) höhö.

Nu ska jag snart ta och äta lite mat, får bli resterna av maten som jag gjorde igår.
Sen tänkte jag åka iväg en sväng till gymmet, och efter det hem och duscha och fixa mig inför kvällen, ska även hem till pappa en sväng och äta innan det är dags för att åka till söder där sabina har sin 20-års fest :)
Hoppas ni alla får en trevlig kväll!


Thursday

ÄNTLIGEN! har suttit och försökt logga in på bloggen i cirka 40 minuter, och nu kom jag äntligen in :)
Den här dagen om någon har varit fullspäckad, är det verkligen så när man är arbetslös? verkar så för mig iaf.. haha :) Dagen började med att jag tog ut hästarna, sen hann jag typ bara in och äta frukost och fixa mig klar innan jag gick ut och fixade i stallet och red ut på en lång uteritt med maria. Sen var det bara att skynda sig in för att äta lunch och byta om till badkläder och åka och simma med pappi på fjärran. Efter det åkte vi och tog en semla och kaffe på citygross, btw, min första semla för det här året ;D riktigt god! Pappa skjutsade sen hem mig till valbo och jag och mamma åkte då direkt till coop och veckohandlade, sen var det bara att packa upp varorna och börja göra mat, jag hade nämligen lovat mamma att fixa det ikväll :) så visst har jag varit duktig? tkr jag iaf :D

Imorgon är det som sagt var 20-års fest för sabina som gäller, gud vad roligt! :) hoppas bara på att det är lite folk som vill till slick sen, det är ju ett måste liksom ;) sen har jag eventuellt lovat elajn att gå ut med henne på lördag, och att hon får sova med mig hos pappa eftersom hon börjar jobba tidigt på söndag. Vi får se hur det hela slutar ;) skulle vilja vara hemma och kolla på melodifestivalen också.

Det första jag ska göra imorgon är att ta en riktigt lång sovmorgon, gud vad jag känner att jag förtjänar det efter att ha gått upp hela veckan! sen tänkte jag försöka ta mig iväg till gymmet i bra tid så man slipper stressa så mkt på kvällen :)
Nu funderar jag på att gå och ta en snabbdusch innan det är dags för tottisarna att få sitt kvällshö.
Pussis <3






Varför?

Varför finns det inte en "normal" kille där ute?
Jag fick mig en riktig funderare idag på gymmet.. och jag har kommit fram till varför jag ofta blir som jag blir.  
Antingen så blir jag skrämd av att killen är för på, eller så är killen ifråga alldeles för nonchalant, vilket jag inte heller mår bra av.. En sak som verkligen skrämmer mig är när en kille tjatar om att träffas hela tiden och konstant hör av sig och säger att han vill träffa just mig. Då börjar jag genast tänka varför just mig? Jag är väl inge speciell?
Sen är ju frågan varför jag blivit så känslig för sånt här? det är grymt jobbigt :/
Jag tror jag är alldeles för kräsen, och ärligt talat går och hoppas på att en riktig prins ska dyka upp, men det kommer jag nog aldrig få uppleva.. Sen måste jag se till att bygga upp mitt självförtroende, fast samtidigt känner jag mig så grymt stark ensam, så jag kanske inte har så dåligt självförtroende?
Det är riktigt svårt det här, men nu ska jag försöka att inte tänka så mkt mer på det här, för det är oftast när man slutar tänka som det blir bra :)

Jag tänker helt enkelt alldeles för mycket!
Nu ska jag äta lite mat, är grymt hungrig efter ett hårt gympass.
Puss&Kram


If i only could i'd be running up that hill

Just nu sitter jag här vid datorn och funderar på om jag ska ta mig ut och rida en sväng, eller ska jag kanske spara det tills imorgon istället eftersom jag ska gymma ikväll? Vilket I-landsproblem! haha :p
Jag måste iaf snart ta och fixa något att äta, och diskmaskinen bara står där och väntar på att bli urplockad.. suck, jag känner mig typ som en hemmafru. Kan inte någon bara ge mig ett jobb? Och en egen bil? ;)

Det som var riktigt skönt imorse när jag kom ut var att det var så varmt ute, -2 känns ju som rena rama sommarvärmen om man jämför med hur det varit tidigare :) sen fick jag hjälp av Rebecca att ta ut hästarna imorse, hon hade nämligen glömt sin mobil här och skulle hämta den..
När jag sen åt frukost och läste tidningen fastnade jag med att sitta och kolla på lägenheter, gud så jag vill flytta hemifrån! Sen blir det inte bättre av att alla kompisar börjar röra på sig heller.

Nej, nu måste jag få i mig något.
Senare ska jag och elin iväg och fixa en sak, och sen blir det gymmet :)
TAKE CARE




Fullspäckad dag

Dagen har varit ganska fullspäckad känns det som.. började med att ta ut hästarna imorse, sen åt jag lite frukost och däckade i fåtöljen i en eller två timmar, snacka om ont i nacken efter? fattar inte ens att jag kunde somna sådär sittandes.. sen bar det av ut till stallet igen där jag mockade och gjorde fint :) sen var det bara att gå in och göra sig klar och duscha för att ta en promenad till bussen som aldrig kom, men det var iaf riktigt skönt att gå då när solen sken =) var in till stan och fixade lite saker.

Måste även berätta om när jag skulle ta bussen hem från stan.. jag gick nämligen till det gamla vanliga stället och ställde mig och väntade på 99:an som skulle ta mig hem till valbo, stod kanske där i cirka 10 minuter, men så började jag tänka på att människorna som stod vid hållplatsen inte "såg ut" som valbo människor. För det mesta så brukar jag känna igen någon iaf. Sen kom även ettans buss och körde förbi hållplatsen! Då började jag verkligen fundera.. men då kom jag plötsligt på att jag stod vid busshållsplatsen stigslundsbussen går ifrån! Tack och lov hann jag lugnt gå bort till rätt busshållsplats, fast det kändes dock lite pinsamt (a)

Nu ska jag ta och gå ner och kolla på "Halv åtta hos mig", är lite roligt det :) älskar helge skoog!
Vad som händer imorgon återstår att se. Måste iaf ta och fixa lite med försäkringskassan papperna som kom idag, och den 25.e får jag äntligen pengar därifrån via jobbgarantin :)
PUSS!


Bästa låten just nu: Alexandra Burke feat Flo Rida - Bad boys


Går ju bra det här!

Nu känner jag mig duktig, än så länge verkar jag kunna hålla igång bloggandet, bra bra =)
Just nu sitter jag framför tv'n med datorn i knäet, men kanske borde man ta och gå och göra sig klar och smsa elajn? I hope she is awake.. Ser att tottisarna ska ha lunchhö snart också.

Som jag nämnde tidigare så ska jag och elin fixa några saker snart, sen tänkte jag åka hem och rida. Ikväll ska jag vara duktig och gymma, fast det är jag oftast numera, brukar försöka gymma minst tre ggr i veckan iaf!
Det är faktiskt lite så att det är extra roligt att vara på ställen med mkt folk nu när man inte går i skolan längre, och mest går hemma på dagarna.. gymmet har liksom blivit ersättningen till skolan, höhö :)

Vi höeers later!
Pussen <3

RSS 2.0