Tidsfördriv?

Sitter nu och väntar på att vi ska åka till tågstationen någon gång, shit vad tiden går segt!
Tåget går 20.30, så vi kommer antagligen åka om lite mer än en timme.

Har idag på förmiddagen ridit Wickan, kommer sakna henne sååå mkt ;(  var nästan lite sorgligt att se henne i hagen titta på mig när jag åkte, hahah lite patetiskt egentligen, får ju träffa henne om en veckan igen =)
Har även gått på en promenad och gått till maxi och köpt en tidning med länis idag.

Min resväska var lite "överviktig" när jag vägde den första gången, så då var det en del saker som var ganska onödiga som inte fick följa med. Nu när jag vägde den sist vägde den 15,6 kg, så det kmr nog gå bra. Pappas väska vägde bara 7 kg, fattar inte hur han kan ha med så lite saker?!

Nu ska jag gå och ta en macka och försöka fördriva tiden på bästa sätt.
Skänk en tanke till mig i natt när jag sitter och försöker sova i en flygplansstol och ni själva ligger i en skön säng, haha!
Over and out

24 timmar kvar till avfärd

Fyfan vad sköönt att få komma bort från Gävle, Sverige, och allt. Även fast det bara är för en vecka så ska det bli så skönt! Kommer naturligtvis sakna en massa här hemma, som alla underbara kompisar och Wickan <3

Väl i Thailand har jag och Annelie bestämt oss för att ta många massager på stranden och shoppa mycket. Man måste ju passa på när allt är så billigt ;b
Vi ska börja med att bo tre dagar i Kata för att sen åka vidare till Ao-nang där vi ska träffa Linda och hennes familj, vi kmr dessutom bo på samma hotell i rummen bredvid varandra där =)

Imorgon ska jag rida Wickan på förmiddagen och packa klart det sista.
Tåget går sen runt 19-20 på kvällen och flyget 23.50, så imorgon vid den här tiden sitter jag troligtvis på Arlanda och väntar på att få gå på flyget! ;D

Nu ska jag gå och sova, blir min sista natt i min egen säng på ett tag. Morgondagens natt kommer ju spenderas i en flygstol, usch så obekvämt, hatar att sova sittande!
Ha det så bra här hemma i Sverige i snön och kylan, jag är hemma igen tidigt på morgonen den 3 april.
Vill ni något så kan ni ju alltid prova ringa mobilen!
Take care <3 So long Sverige!


Bästa låten just nu
Jordin Sparks feat Chris Brown - No air


Hotellet vi ska bo på i Kata =)
image86


Påskhelg och ny design

Då var även denna påsk över, faktiskt ganska skönt att allt går fort nu så att det blir vår någon gång!
Påsken firade jag först i fredags här hemma hos mamma med min moster, mormor, mina kusiner och brorsan och sen hemma hos farmor och farfar med lite folk igår, så det var ganska lugnt med andra ord :)

Ni kanske ser att jag har ändrat designen i bloggen? jag hoppas det ser någorlunda bra ut nu iaf, får försöka sätta mig in i det där krånglet såsmåningom... om jag orkar, och får tid.

Idag har jag varit ut på en långtur på Wickan med Frida och Madde, måste säga att det var helt perfekt ridväder! Solen sken och det var fullt med härlig pudersnö som man bara vill galoppera hur långt som helst i, sååååå mysigt =)
Förutom det så har jag börjat med packningen till Thailand och pysslat lite med uppdatering och nerladdning av musik till ipoden. Det gäller verkligen att ladda upp inför mer än 13 timmars flygresa!
Jusstia, sen har jag även varit jätteduktig och pluggat idag! Har gjort klar all matte som jag skulle göra i Thailand, så nu är det en bok mindre som får följa med!

Nej, nu ska jag gå och lägga mig.
Håller nästan på att somna här vid datorn, gick nämligen upp halv åtta idag och tog ut hästarna.
Avslutar med att bjuda på en härlig semesterbild från Rhodos i sommras, det får mig bara att längta ännu mer till Thai, ååååwh :D men nu är det ju inte långt kvar! ;)
Pusselipuss <3 sov gott.


image85

Liten uppdatering

Igår blev det ännu en "hemmakväll". Har varit så trött på sistone ;S har lixom kännt mig matt, kanske håller jag på att bli förkyld! ;/
Iaf så tittade jag på melodifestivalen, det var bra att Charlotte Perelli vann! hon kmr nog representera Sverige bra =)

Idag har jag och Frida ridit till ridbanan i östanbäck och hoppat lite, Wickan tyckte det verkligen var roligt! hihi roligt att ponnyn börjar få tillbaka hopplusten ;D
Sen förutom det så har jag mockat, gått en promenad, hjälpt till att lasta upp hö på loftet och tvättat av Wickan, hon var verkligen lerig :p

Nu ska jag ta ett välbehövligt bad och lite senare kolla på "Win a date with Tad Hamilton". Jag har för mig att den filmen var rätt så bra, och sen är ju heta Josh Duhamel med också ;)
Imorgon på idrotten har vi simning på fjärran, men jag tror jag ska gymma där då ist.
Ha det bra, pussen <3

image82

Träning för hela slanten..

Igår, fredag, så var det tidig uppgång för att åka och träna på GFRK.
Jag red Bamse och han skötte sig förvånansvärt bra, vi jobbade med lite öppna+sluta och förvänd galopp.
På slutet gick han verkligen jättebra! :)
Efter träningen åkte jag till skolan med en förhoppning om att inte behöva få jobba alltför mycket på engelskan, men ack så fel jag hade. När vi väl hade satt oss ner vid borden fick vi reda på att vi skulle skriva uppsats hela lektionen, usch vad drygt det var!
Efter engelskan begav jag mig till fjärran för att gymma, börjar känna mig riktigt duktig som gymmar två dagar i veckan! hihih =) var inte lite slut i musklerna efteråt kan jag säga!
Som lite extra träning efter det så var jag tvungen att rida Wickan, det blev en rätt så lång uteritt och Wickan var "hyper pigg" som vanligt, haha ;b fast hon börjar faktiskt bli riktigt duktig på att hoppa över en rätt så bred bäck här hemma, i början dummade hon sig jämt men nu bara hoppar hon! blir så stolt över min lilla Wictoria <3
Kvällen var jättelugn, somnade tidigt och snabbt, måste ha varit all aktivitet under dagen som gjorde mig så trött!

Idag så var jag först ut på morgonen och tog ut pollarna, sen har jag mest tagit det lugnt framför tv'n och datorn. Lite senare ska jag ut till stallet och ha en riktig "stalldag". Måste mocka och fixa, sen har jag tänkt att jag ska träna Isedor och Lightan och troligtvis tömköra Wickan.
Ikväll ska jag nog hem till älskade länis och kolla på melodifestivalen med ett gäng där :) myyys.

Nu ska jag hitta på nått vettigt!
Puss <3

THAILAND!

Äntligen är det bestämt!
Det bär av till Thailand den 25/3 - 3/4, fyfaaaan vad skönt säger jag bara!
Dessutom är lindson där med sin familj då också, hihi, roligt roligt :D
Har inte varit där sen år 2001, så det ska bli jätteroligt att åka dit igen och se hur allt har "förändrats" som linda säger, sen måste jag även passa på att få lite färg, känner mig oerhört blek just nu!
Börjar redan känna lite panik, har beställt en ny bikini och sen måste jag köpa lite solkrämer och sånt. Jag måste även ta en "gulsot" spruta, usch, jag har inte tagit en spruta sen jag gick i sexan! ;b 

Nu ska jag nog lägga mig i sängen och titta lite på tv innan det blir sovtajm.
Pusselipuss <3

image80

Sööndag..

Då var det söndag igen, känns jobbigt med skola imorrn ;S men som tur är så har vi temadag hela dagen så det blir ju iaf inga vanliga lektioner :)
Efter skolan blir det stan en sväng och sen gym med Hanna på fjärran, sen klockan 17 ska jag till tandläkaren.

Helgen då, ja vad har jag gjort? I fredags red jag först på morgonen på gfrk, testade då rida "Popcorn", han var riktigt mysig faktiskt, lite dryg i galoppen, men annars gick det bara bra :)
Sen var jag en sväng till skolan, gick på stan och åkte hem och tog det lugnt hela kvällen.

Igår, lördag, så var jag på heldagskurs med Wickan i mackmyra. Det var två ridpass och vi jobbade med lång och låg form och övergångar, Wickan var så duktig såå :)
Nu måste vi verkligen fixa en ridbana här hemma, kommer inte nå så långt på tävlingsbanan om jag vi inte kan börja träna "ordentligt" snart! Förhoppningsvis står ridbanan här hemma klar runt maj - juni!
Även denna kväll blev jättelugn, hade tänkt följa med Linda, Mickan, Elin och co och bowla och äta, men var ärligt talat helt slut efter kursen, så det blev en skön dusch, mys framför tv'n och tidigt i säng ist.

Idag har jag pysslat lite här hemma och ridit ut på en långtur med Frida.
Forsatte jobba lite med det som vi höll på med på kursen igår, Wickan känns redan som en annan häst :) så med den här träningen kommer hon bli helt perfekt! sen har jag tänkt försöka tömmköra och longera henne mycket här fram på våren.

Nu ska jag fortsätta titta på "Wallander - Mastermind", den är så jävla bra den filmen!
Faktiskt den bästa wallander filmen ;)
Ha en bra vecka! Pusspuss på er <3

Sportlovets sista dag

Idag är det söndag, vilket innebär att det är skola imorgon, och konstigt nog så känns det faktiskt rätt så bra.
Det kanske inte är det roligaste att gå i skolan, men som tur är så finns det ju så roliga människor där, och det är nog dom som får mig att ens vilja gå till skolan! :)

Idag har jag varit ner på stan en sväng och köpt min efterlängtade skinnjacka, fick 10 % rabatt på den trots att jag glömt mitt medlemskort, hihi då var hon i kassan snäll! :)
Förutom det så har jag gått en promenad, övningskört, ridit två svängar och pluggat lite.
Måste säga att övningskörningen går jävligt bra just nu, snart känner jag mig helt redo för att bege mig ut på motorvägen!

Nu ska jag titta klart på Wallander - Afrikanen och sen ska jag nog börja tänka på refrängen, är ju trots allt rätt så tidigt uppgång imorgon.
Over and out.


Avslutar med att bjuda på lite gulliga bilder från Lindas 18-års fest! :)




Uppdatering

Då börjar sportlovet gå mot sitt slut, och jag har i stort sett inte haft tid att sätta mig och skriva blogg förrän nu!!
En sak som är säker är att sportlovet var väldigt välbehövligt, vet inte hur jag skulle klara av skolan utan alla lov..

Hade tänkt att jag skulle uppdatera er som läser min blogg lite, men nu när jag väl började skriva så insåg jag att jag inte har så mycket att skriva om just nu. Det har inte hänt alltför mycket sen jag skrev ett ordentligt blogginlägg sist, och därför blir det här blogginlägget ganska kort och tråkigt.

Nu på sportlovet så har det iaf mest blivit en massa ridning och hemmapyssel, sen har jag även varit duktig och gymmat med Hanna på fjärran, och förhoppningsvis kommer vi fortsätta med det några ggr i veckan! :)
Sen har även Lindson fyllt 18 och haft fest, det kommer troligvis lite bilder i nästa blogginlägg!

Nu ska jag snart gå och lägga mig, är så trött..
Sitter här ensam hos pappa och segar en lördag-kväll, woho vad roligt, eller inte...
Nu vill jag hem till mamma som alltid ställer upp för mig även fast hon kanske inte alltid mår så bra själv och som alltid tar mitt parti, trots att jag kan vara så lat och bortskämd som vissa tycker. Valbo har iaf numera blivit mitt hem känner jag, och där finns ju min älskade Wickan som jämt får mig så glad, trots att vi kanske inte alltid kommer så bra överens ;b

Ni får ha det så bra!
Nightie night <3


RSS 2.0