Sköna fredagar

Gud vad alla verkar ha planerat att festa den här helgen! Typiskt att man själv tänkt ta det lugnt då.. Men just nu prioriterar jag min hands läkning framför allt annat, och jag har bara ingen större lust att dricka känner jag. För trots att jag ätit pencillin i fyra dagar så tycker jag inte att min hand ser bättre ut, blääää, känns som att det aldrig kommer bli bra :(

Snart ska jag iväg och gå på en långpromenad med anna, frågan är om det blir i hemlingby eller här i valbo någonstans? Imorgon och på söndag är det Gydas vårtävling för islandshästar i högbo, så där kommer ni antagligen hitta mig ;) Anna, kjelle och sofia ska tävla :) och själv hade jag också velat vara med, men har man ingen islandshäst så har man inte.. Och jusstia, på söndag är det ju morsdag också, så då ska vi ut till Furuvik till mormors stuga :) ett ställe jag bara älskar att vara på, så måste passa att gå ner till sjön som jag alltid brukar göra :)

Nu ska jag nog börja röra på mig. Måste stanna till på tempo och köpa choklad till min browniekaka som jag ska göra till morsdag också. Måste kanske nämna att vi var på Sex and the city 2 igår, och jag bara älskade den! Så grymt rolig ;D Så förstår mig inte på alla dryga kritiker som ger filmen ett eller två i betyg! Men är man Sex and the city frälst som jag så tror jag inte att man tycker något med de där gänget är dåligt ;) Lite coolt att jag och mickan kände igen en massa ställen från New York också :D

♥♥♥


"God bless you"

Har haft en superweekend i New York! Dit bara måste jag åka snart igen :)
Så grymt coolt med skyskraporna, och amerikanerna var förvånansvärt trevliga.
Det bästa på hela New York vistelsen var nästan Sex and the city turen, riktigt häftigt att se en massa olika ställen där Carrie och gänget har varit ;D Vi såg även en av skådespelarna som Carrie dejtar i några avsnitt i serien, känd som "Jack Berger" där (bilden nedan). Det roliga var att det var helt och hållet av en slump, det var inte förberett.
Flygresan hem var lite dryg.. Jag och mickan fick sitta på olika rader i mitten helt inklämda, men det var en nattflygning så man sov ju mest ändå. Sen var det bra mkt turbulens också, lite läskigt när man vet att man bara har atlanten under sig, haha.

Igår när jag kommit hem så skulle mamma plocka stygnen i min hand, och naturligtvis tyckte hon att jag var lite för svullen och röd, för det har ju ändå gått två veckor nu.. Men vi plockade stygnen, det var lite obehagligt men det gick bra. Efter att jag hade duschat öppnade såret upp sig igen, så äckligt! Då syntes det verkligen att såret var infekterat.. Så imorse var jag iväg till hälsocentralen och fick penicillin som jag ska äta i en vecka. Så hoppas verkligen på att det ska bli bra snart! Är så trött på att ha ont.

Nu ska jag fortsätta sega framför tv'n, känner mig fortfarande trött efter tidsomställningen.
Imorgon kommer hovslagaren på morgonen, och sen får vi väl se vad som händer :)

♥♥♥


New York here we come!

Snart åker vi mot arlanda!!!! Pappa skulle hämta mig strax före åtta, och sen åker vi och hämtar mickan på tågstationen :)
Jag gick upp halv sju imorse för att jag skulle kunna somna tidigt ikväll, men jag tror jag börjar få lite för mkt resfeber för att få en god natts sömn, haha. Pratade iaf med linda på skype då direkt på morgonen, lite knäppt att hon skulle gå och lägga sig sen och att jag precis gått upp.. Så vi kommer nog få det lite jobbigt med dygnsomställningen, men det ska väl gå det med ;)

Nu måste jag försöka fördriva tiden på något vis, börjar bli lite rastlös och pirrig ;D Och ändå har jag rest hundra ggr känns det som! Ska bli så grymt roligt att få träffa elin och linda igen iaf :) Kommer väl inte vilja åka därifrån istället ;)
Vi hörs och ses! Landar på arlanda runt 12 på måndag.


NEW YOOOORK!

Våååååår

ALLT känns så grymt bra just nu..och bara våren och solen får mig att må bra!
Sen är det ju då bara två dagar kvar tills jag och mickan åker mot arlanda för att sova på ibiz, och sen flyga till New York morgonen därpå :) Dock så har ju det där dumma askmolnet börjat ställa till det igen, så jag hoppas inte att vi ska bli hindrade pga det! Idag fick jag även hem världens snyggaste klänning som jag beställt, gud vad nöjd jag blev med den :)

Dagen idag har varit väldigt fullspäckad.. Började med att ta en liten sovmorgon, för att sen gå ut och lägga mig och sola hela förmiddagen. Mötte sen upp hanna och frida på stan för att äta lunch på heartbreak. De hade riktigt bra mat :) kändes bara lite konstigt och fel att vara där mitt på dagen, haha! Efter det gick vi på stan en sväng, och jag fixade present till pappa som btw fyller år idag! När jag sen kom hem var danne och sofia här och vi hjälptes åt att packa deras transport med hö.. Sen har jag väl typ fixat i stallet, ridit, följt med och handlat och varit ute på en riktig långpromenad. Så känner mig lite duktig iaf ;)

Funderar på att lägga mig och kolla på en film nu, sen blir det tidigt i säng.
Imorgon måste jag börja ta fram resväskan, fixa med hästarna och ta reda på tvätt. På kvällen ska vi även fira pappa en sväng.


♥♥♥



VÄRLDENS BÄSTA <3


Skönaste dagen på länge

Nu blir jag irriterad på mig själv! Varför sitter jag här och har tråkigt, och tycker synd om mig själv?
Herregud, jag måste kunna slappa och ta det lugnt en dag utan att känna mig som den ensamaste personen i världen..

Funderar på att ta cykeln och cykla runt åbyfors, är ju så grymt skönt väder ute, och där är det så fint! Men måste först hjälpa mamma att göra kväll hos hästarna.
Kanske borde nämna lite om gårdagen också. Jag, frida, och hanna förfestade hemma hos hanna, och sen gick vi till heartbreak. Hade en riktigt rolig kväll :) Min kille för kvällen hette "Viniam", hahaha!

Imorgon så blir det nog så att jag följer med anna och kjelle till högbo när de ska tävla :)
Och btw, min hand läker jättebra, och jag har börjat kunna använda högerhanden lite igen! ;D

♥♥♥

På bättringsvägen

Bläää, jag har haft så grymt ont i handen igår och idag :/ Sen bara hatar jag att se de där jävla stygnen! Dessutom börjar det blöda varje gång jag ska byta "plåster".. Dock så känns det lite bättre nu, det går i perioder. Förhoppningsvis blir det utgång imorgon ;) När man har fått i sig lite kanske jag glömmer bort smärtan ;)
Men jag måste varna er, akta min hand! Kommer någon åt den på dansgolvet vet jag inte vad jag gör! Och där är det ju minst sagt en stor risk att någon gör det.. Sen måste jag nämna att det svåraste av allt är att göra allt med vänster hand! En sån lätt sak som att klä på sig vissa plagg, eller att noppa ögonbrynen är omöjligt :(

Dagen har iaf varit väldigt lugn. Tog ut hästarna på morgonen och sen gick jag och la mig igen. Efter det har jag varit ute på en långpromenad och kollat på film.
Och juste, igår var jag, mickan och jolle ut och åt, följt av bio :) Åt för första gången på interpool, och det levde faktiskt upp till mina förväntningar. Sen såg vi Terror på Elm street, jag bara älskar sånna filmer ;)

Nu ska jag gå och byta om till träningskläder och jogga runt "byn". Det är faktiskt det bästa mot smärtan har jag märkt Värktabletterna hjälper då inte mkt..

♥♥♥


PAAAIN

Jag har varit med om det värsta i hela mitt liv!!!
Hade planerat att jag skulle gå ut och sätta mig och sola på gräsmattan här utanför på förmiddagen.. Kom på den fiffiga idén att jag kunde öppna köksfönstret och sätta musiken på hög volym så att jag hörde den.
Dock så visste jag inte att mamma hade målat fönstren utvändigt i höstas så det gick liksom inte att få upp dem. Men jag tog i allt jag hade och tröck på fönsterutan(!!!!!), hur smart får man vara egentligen?
Handen åkte rätt igenom rutan, och jag tog ut handen och tänkte oj, där gick den rutan sönder.. Sen kollade jag på handen för att försäkra mig om att jag inte gjort mig illa, för det kändes ju inte så.. Men ack så fel jag hade, jag fick nämligen se det värsta jag någonsin sett!!!! Ett stort, djupt sår rätt in i handen precis under tummen, och blodet bara sprutade! Snacka om att jag drabbades av panik, var nog längesen jag var så rädd :o Och när jag säger att det var djupt så menar jag det, tänk er ungefär halvvägs in i handen, och hur ni ser in i handen!
Panikslagen så försökte mamma lugna mig över telefonen påväg hem från jobbet. Sen åkte vi raka vägen till akuten där sjuksköterskan först tänkte skicka mig till hälsocentralen, men sen när hon fick se såret så ändrade hon sig. Fick sen komma in ganska fort till världens roligaste och snällaste AT-läkare och sjuksköterska, de fick en verkligen på andra tankar! :) Btw så var det två ganska unga killar, höhö. Och de beklagade sig över att de hade slut på bokmärken ;D
De kollade iaf så att ingen nerv skadats och så att jag inte hade glassplitter i såret. Det var så grymt skönt när de bedövade, kan ju säga att jag hade rätt så ont.. och sen fick jag sy sex stygn. 
Handen är fortfarande något bedövad, och jag ser inte fram emot smärtan som kommer sen :/
Det roligaste är ju att jag inte kommer kunna rida, köra bil eller nått sånt på ett bra tag.. Jag får väl helt enkelt bli vänsterhänt nu ett tag -.-



Ett minne för livet

LADY GAGA VAR HELT OTROLIG ATT SE LIVE!!!!
Det är något jag verkligen måste göra om :D
Stockholmsvistelsen i övrigt får väl godkänt, mest pga den dumma vakten på krogen som vägrade släppa in mig för att jag inte var 20.. men men, jag börjar väl bli van.. 
Vi hade grymt roligt ändå, och mkt tunnelbaneåkande blev det ;)
Orkar inte skriva så mycket mer nu, men lägger in lite bilder från konserten så att ni får se några av hennes alla outfits. Som ni ser så fick vi bra platser, trots att vi knappt köade! :)













Just dance

JAG VILL SE LADY GAGA NU! Men det är inte sååå långt kvar! Imorgon vid den här tiden så står vi där inne i globen :D Snacka om att folk kommer att trängas.. men jag säger som hanna sa när vi bokade ståplatsbiljetterna, "blir vi ihjältrampade så dör vi iaf lyckliga" hahaha! En dum nyhet är att de tydligen bestämt att det ska vara 20-årsgräns i barerna. Men det löser vi ;)
Sen är det ju utgång efter det som gäller, kommer nog bli riktigt roligt :) jag har aldrig varit ut i sthlm förr.

Imorgon tänkte jag vara duktig och jogga direkt på morgonen efter att jag tagit ut hästarna, följt av dusch och fix, för att sen möta hanna vid sgs-bussen runt 11.30. Sen träffar vi frida i sthlm för hon skulle åka med upptåget :)
Men nu ska jag fortsätta packa lite, och vänta på att hanna ska ringa så att vi kan planera det sista.
Måste bara nämna att jag få damp på arbetsförmedlingen också, ååh vad irriterad jag blir!

♥♥♥






HAPPY!

En stor tyngd har släppt från mitt hjärta, jag har nämligen hittat en praktikplats! Eller ja, hittat och hittat, det blev på guldfynd i valbo :) Fick prata med världens snällaste distriktschef och hon sa att allt är klart, de måste bara göra en "säkerhetskontroll" och sen skulle de höra av sig.
Det verkar som att jag kommer börja där i juni någon gång, och sen får jag ju vara där i max tre månader. Kommer inte att få mer pengar än det jag redan får från försäkringskassan, men jag är så glad över att få göra något på dagarna, och tydligen så brukar det alltid vara fullt upp där, det låter bra ;)  

Sen har jag en del andra saker som jag är glad över att få höra också, men det vill jag inte riktigt ta upp här.. Så det behåller jag för mig själv ;) Och btw, mitt högskoleprovsresultat kom precis in nu med posten! Läskigt!

♥♥♥


They got nothin' on you baby

Ingen ny häst anlände idag heller, men förhoppningvis verkar det väl som att hon kommer till oss på onsdag iaf :) Så dagen har mest varit lugn, somnade några timmar i soffan efter att jag tagit ut hästarna och ätit frukost. Sen har jag fixat stallet, och faktiskt varit ute på en långpromenad i en och en halv timme, så det var ju lite duktigt iaf ;) 
Dagen har även gått åt en hel till att fundera, tänka, och fundera ännu mer.. Kan inte låta bli att tänka på att jag kanske gjorde fel val igen? Det är ju bara så typiskt mig.. Sen nu ska jag ju leta praktikplats, men jag har ingen aning om vart?! Tänkte höra efter på hööks imorgon iaf.

Imorgon tänkte jag att mamma skulle ta ut hästarna så att jag kan unna mig en sovmorgon ;) Sen måste jag som sagt var åka till hööks, och jag tror att jag och mamma skulle passa på att handla lite på köpis då också.
Måste även försöka träna på kvällen! har dock så grymt dålig fantasi nu när jag inte kan gymma längre..

Nu ska jag nog krypa ner i sängen och kolla på någon bra film.
Och jussia, nu är sovplats tills sthlm och lady gaga på fredag fixad! ;D skönt!

♥♥♥









Tillökning

Shit vad jag har varit duktig idag! Ändå så såg sängen väldigt lockande ut efter att jag tagit ut hästarna imorse, men jag var duktig som inte gick och la mig igen tycker jag ;)
Har varit ute i princip hela dagen, och fixat en massa i stallet. Egentligen så skulle vi fått tillökning på hästsidan idag av brorsans travhäst, men det blir nog så att hon kommer imorgon istället :) skönt att ha fixat och förberett allt iaf.
Snart tänkte jag byta om till träningskläder och bege mig ut på en joggingtur, följt av lite träning med gymbollen här hemma. Det gäller ju att hålla igång nu när det inte blir gym på ett tag!

Imorgon jobbar mamma så det är väl det gamla vanliga stallgörat som gäller, och ja så kommer väl "lookan" någon gång under dagen :) Sen har jag några samtal att göra imorgon också kom jag på..

♥♥♥

Kort uppdatering

Vilken kväll/natt vi hade! Vi blev kvar i harnäs till cirka 2-3 på natten, så det blev ingen krog. Dock så hade vi jättekul, eller iaf jag :) Sen så hade vi ju vårat eget dansgolv, så vem behövde gå till krogen? ;)

Nu ska vi alldeles snart ta in hästarna och sen åka till hille för att fira min moster som har fyllt år.
Sen blir resten av kvällen riktigt lugn, känner bara för att mysa framför någon film :)

♥♥♥

RSS 2.0