Söndag 20:e maj

Heeej!

Var visst ett tag sen jag var in och skrev nu, men kan ju bli så ibland ;) Har inga direkta nyheter heller.. det jag gör mest nuförtiden är att jobba, och jag stormtrivs med det! Jobbet har blivit som ett andra hem, flyttar hit mer och mer saker ;p Och det som är så bra med att jobba mycket är att lediga dagar har blivit så grymt värdefulla, och utnyttjas på bästa sätt :)

Just nu sitter jag på jobbet, jag och pappa tog en gemensam biltur hit. Grymt skönt att kunna kasta sig in i bilen vid 22 när jag slutat :) Efter dagens arbetspass har jag tre dagars ledighet, ska bli skönt! Hoppas på fint väder så man kan steka lite vid poolen ;)

Nu börjar jag känna mig lite hungrig så ska ta och äta något.

♥♥♥


Never give up?

Jag hatar när saker förändras från något bra till något dåligt från en dag till en annan. Själv står man där och funderar över vad som hände och vad man själv gjort för fel? Kan inte låta bli att tänka på att jag kanske borde ha lyssnat på den där första magkänslan som sa att det aldrig skulle funka.. Nu står jag här, och vet inte alls vad jag ska göra, eller vilket av de två alternativen som kommer göra mig lyckligast i längden! Vet egentligen vilket alternativ jag borde välja, men det vill jag inte välja! Åh vad jag hatar att känna såhär!
Jag hoppas den här sommaren ska visa mig vägen i alla fall :)

RSS 2.0