Tired

BLÄÄÄ vad jag känner mig trött nu :( Jobbade 7-17, och såg fram emot att få sätta mig på tåget hem och sova.. Men tror ni då inte att någon hoppat ut framför ett tåg precis efter Arlanda!? Orkade inte vänta på 19 tåget hem, så fick åka med SJ, som dock också blev 1.30 försenat.. men jag kom ju hem tillslut iaf :) Har ganska precis ätit lite mat och snart blir det en dusch, följt av sängen! Ska inte ut och ränna sent som jag gjorde igår :p

Kanske ska berätta lite kort om helgen också, som btw blev riktigt lyckad! Fredagen var i och för sig ganska lugn, men lördagen bestod av fest med världens bästa människor :) Förfest hemma hos caroline och cattan, följt av heartan.
Men nu måste jag verkligen hoppa in i duschen innan jag somnar, får ta och skriva ett bättre inlägg så småningom. Imorgon är det jobb 9-21 som gäller.

♥♥♥


Att vara stark?

Att vara stark är inte
att aldrig falla
att alltid veta
att alltid kunna.
Att vara stark är inte
att alltid orka skratta
att hoppa högst eller vilja mest.
Att vara stark är inte
att lyfta tyngst
att komma längst eller
att alltid lyckas.

Att vara stark är
att se livet som det är
att acceptera dess kraft
och ta del av det
att falla till botten,
slå sig hårt och komma igen.
Att vara stark är
att våga hoppas
när ens tro är som svagast.
Att vara stark är
att se ett ljus i mörkret
och alltid kämpa för att nå dit.


Men hur ska man kunna vara stark när man faller till botten gång på gång?

Brunett


Tänkte bara slänga in en bild på hur jag numera ser ut :)


Visa ditt intresse eller förlora mitt..

Åh vilken skön dag! Allt känns så bra just nu, trots lite tjafs från olika håll, men vem orkar bry sig liksom? Har nyss varit och gymmat med Elin, så grymt skönt att få vara tillbaka där, trots att jag fortfarande är lite förkyld så gick det helt okej :) Nu tänkte jag snart ta reda på en massa tvätt, följt av en promenad med vovvarna i solen och stallfix. Kanske borde nämna att jag igår lämnade den blonda sidan och blev brunett också.. Kändes så grymt ovant hela dagen igår, och jag somnade med en stor ånger över vad jag gjort.. Dock så kändes det helt rätt imorse :) Jag måste ju ge det en chans! Annars får det bli blondt till sommaren igen ;)

Igår fick jag även reda på att jag näst nästa vecka ska jobba 7 dagar i sträck på arlanda.. Cirka 12 timmar varje dag!! Snacka om att jag kommer vara helt slut efter det! Men men, moooooney ;) Imorgon hade jag tänkt ta en välförtjänt sovmorgon, följt av hjälpa pappa lite och åka till farmor & farfar en sväng.. men nu blev det ändrade planer, jobb på Arlanda 7-17.

♥♥♥


Så lyckat!

Blev åter igen en storslagen kväll igår :) Vi var väl som mest runt 30 pers i lokalen. Hade riktigt roligt, och vi hade till och med vårat eget dansgolv där ;) Runt klockan 23 bar det av mot krogen, och som vanligt så kom vi alla ifrån varandra, och de flesta gick nog hem ganska tidigt.. men jag själv var på krogen tills den stängde, sen upp till södergrillen, och efter det gick jag igenom halva stan innan jag kom i säng. Känner mig ganska trött och sliten nu måste jag erkänna, och sitter fortfarande här med gårdagens smink, så kanske man borde gå och tvätta bort det? Har haft en riktig bakisdag med mange, david och cattan hemma hos hanna hela dagen idag iaf, mys :)

Imorgon har jag lovat pappa att fortsätta hjälpa honom lite med urstädningen av deras villa, sen måste jag nog försöka vila lite, blir nog en slappdag i soffan på förmiddagen :) Är ju ganska bra förkyld igen.. vill bli frisk snart! På tisdag är det dags för att åka till annika och klippa mig osv ;D Ska bli så skönt att få förändra lite :)

Nu ska jag försöka göra lite nytta!

♥♥♥


I just wanna let it go for the night

Taggad inför kvällen?! JAAA! Nu åkte partymusiken på, och snart blir det ett bad med ännu mer partymusik. Kvällen kommer nog bli grym! Alla bra människor på ett och samma ställe kan ju bara inte bli dåligt ;) Igårkväll var jag på bio med cattan, såg the tourist med Johnny Depp och Angelina Jolie, riktigt bra och rolig.. dock ett litet oväntat slut!

Nu ska jag tappa upp vatten till badet. Hoppas alla får en trevlig lördagkväll ;)

♥♥♥



I need another story

ÄNTLIGEN har lindson kommit hem från USA! Vi stod där i ankomsthallen på Arlanda imorse när hon landat :) Sen har vi åkt runt lite på stan och ätit på max. Imorgonkväll blir det helt enkelt med mickan och jolle också, förstod man ju, att det var den första restaurangen hon ville gå till ;) På lördag kör vi sen en välkomsthemfest, blir nog riktigt roligt och mkt folk :)

På dagen imorgon ska jag nog kanske följa med pappa och annelie till uppsala och köpa ett bord på ikea där. Måste väl försöka rida en sväng också :) Sen nu snart ska jag och cattan iväg och köra ett gympass! Dock så har jag börjat få ont i halsen igen!!! :( Men nu får det inte hindra mig från att träna!

♥♥♥


Tid?

Börjar bli trött på att höra om det där med tid..Varför är det alltid "tiden" som ska förstöra? Kan man inte alltid fixa liiite tid om man verkligen vill? Men det är bara att avvakta och se nu, jag har gjort mitt på båda fronterna känner jag! Tack och lov finns det andra som jag vet precis vart jag har :)

Idag har jag fixat stallet, ridit ut med linda, varit ute och gått med vovvarna och städat rummet :) Imorgon börjar jag klockan 7, så dags för att sätta klockan på 4 igen då! Tänkte nog krypa ner i sängen och kolla lite på någon film efter vi nattat hästarna :)

Igår såg jag filmen Remember me med robert pattinson, riktigt bra faktiskt! Tyckte den var värd att nämnas här :) Längesen en film berörde mig så! Imorgon ska mamma förhoppningsvis boka klipptid hos annika, och jag vet PRECIS vad jag ska göra med mitt hår, förändring på g ;)

♥♥♥



Lördaaag

Ligger i sängen framför tv'n och har lite lördagsmys, vilket jag även hade igår :) Men just nu vill jag inget annat känns det som, så grymt skönt att bara vara hemma och mysa! Och inte känner jag mig ett dugg deppig eller ensam heller, skööönt ;D Sen ska jag ändå upp i tid imorgonbitti och ge hästarna mat, följt av ridning med linda klockan 9 :)

Jobbet i torsdags var riktigt roligt och annorlunda faktiskt :) Jobbade inne på "airside" hela kvällen.. alltså innanför säkerhetskontrollen där planen går ifrån. Jobbade på den nybyggda F-piren där dressman hade lite festligheter innan deras två specialchartrade plan skulle flyga dem till buenos aires!! Snacka om lyx! 10 dagars gratis semester skulle man ju inte tacka nej till :) Stod iaf mest i baren och vissa drack nog liiite för mkt för att orka med en långflygning, men men, man får väl skylla sig själv ;) Var en grym stämning med partymusik och 560 pers, roligt roligt :) Mindre roligt att vi typ fastnade med all mat i varuhissen och att den hade fastnat helt och hållet när vi skulle ner med allt.. jag och elin som hatar hissar!

Nu är det jobb på måndag igen som gäller, sen är det nog ganska lugnt resten av veckan. Har ju ändå lovat lindson att umgås mycket med henne när hon kommit hem från USA :D Nu ska jag kolla om det är någon bra film klockan 21 :)

♥♥♥




Trettondagsafton

Idag har jag varit i farten hela dagen, så nu känner man sig ganska förtjänt av en vila framför datorn och tv'n utan att få dåligt samvete :) Började med att ta ut hästarna, följt av träning på friskis, lunch hemma, och sen ut i stallet för att fixa allt där och rida ut på en långtur med frida. Snacka om pigga hästar säger jag bara! Kom in för ungefär en timme sen :) Men imorgon börjar allvaret! Och typiskt att när vi för en gångs skull börjar klockan 9 och kan få lite sovmorgon så går inte tågen som de ska för att det är "söndag".. Så bara att kliva upp klockan 5 och ta 6.30 tåget! Dock så kan ju jag och Elin sega lite och sätta oss och äta frukost i lugn och ro då, något positivt ;)

Igår fick jag verkligen ur mig så grymt mkt känslor, nästan så att jag kände mig taskig.. men jag ville ju bara ha svar, och svar fick jag då allt! Ett av svaren var dock inte var jag förväntat mig, vet inte alls hur jag ska göra :( Jag har gått vidare och jag tror bara jag förstör för mig själv om jag blandar in den här personen igen.. Men alla människor kanske är värd en andra chans?

Idag är det då alltså ännu en "afton", och förmodligen blir det god mat och vin m.m för mamma och janne ikväll.. men själv ska man ju upp och jobba imorgon så det känns helt fel. Dock så blir det en av mina favoriträtter när det gäller festmåltider, så det tackar jag ju inte nej till :)

♥♥♥


Jag vill bara ha någon som älskar mig för den jag är.
Någon som inte ser förbi mina fel, utan älskar mig även för felen jag gör.
Någon som förstår mig.
Någon jag kan prata med.
Någon som tillslut vet hur jag vill ha det, och jag vet hur han vill ha det.
Någon jag kan bygga en stadig grund med.
Jag vill älska någon, som älskar mig tillbaka.



I think i'm falling.

Har nästan helt återhämtat mig efter nyårsfirandet nu! Avslutade de senaste veckornas onyttigheter med en pizza idag, och imorgon börjar mitt nya nyttiga liv ;) Bara MÅSTE träna känner jag.. har gått alldeles för länge sen sist nu! Har inga större planer inför morgondagen i övrigt, men på tisdag ska jag hjälpa pappa och annelie att flytta hela dagen + besikta min bil på morgonen. På torsdag bär det åter igen av mot Arlanda för att jobba 9-21, ganska hårt pass att börja med, men men ;)

Nu ska jag snart iväg på bio med anna. Hon har lurat i mig att se änglagård, trean.. Jag som inte ens sett de första två! Men den är nog säkert helt okej ;) Mys att få gå på bio bara :) Annars har jag mest segat idag.. Var iaf duktig och red wickan en bra sväng, extra roligt för att hon var så pigg :)

♥♥♥

Jag vill inget hellre än att bara släppa allt och sluta tänka så mycket.
Men vågar jag det.. Ännu en gång?


2011

Jag har seriöst varit med om det sjukaste nyårsfirandet på länge! Blev en kväll full av drama.. Hade en väldigt trevlig och god middag hemma hos hanna, följt av Engeltofta.. och där började det hända saker! Hamnade bland annat i nått tjafs med en tjej, och hon knuffade mig så att jag åkte in i caroline, som ramlade och slog ryggen.. Sen fick jag mig en utskällning av en vakt som sa att JAG skulle sluta bråka. Efter det kom tårarna.. och caroline fick sig en utskällning av samma vakt för att HON fått mig ledsen, hahah, så sjukt. Slutade med att vakten hade fått både mig och caroline att grina, bra där, haha! Trots allt så var kvällen trevlig, roligt att vara på ett lite annorlunda ställe och inte bara hänga på heartbreak :) Uppskattar verkligen vad en viss gjorde för mig igår, fick mig att må sååå mkt bättre :) 

Kvällen kommer bara vara lugn ikväll, ska nog krypa ner i sängen och kolla på någon bra film nu :) Skulle vara bra gott med chips eller något också! Kanske blir en sväng till nån affär ;)

♥♥♥



RSS 2.0