You make me feel good

Slutade med att jag jobbade på Läkerol Arena på Brynäsmatchen igår.. 15-23 ungefär. Känner att jag börjar komma in lite i gänget där nu också :) Hann väl inte se så mkt av matchen, men man hörde ju varje gång det jubblades iaf.. Matchen slutade 4-2 till Brynäs :) Lyckades också se några speciella personer där, lite komiskt, haha! Blev väldigt glad över att träffa på en viss ;)

Nu har jag nyss varit ute på en promenad i skogen med vovvarna, och de lyckades ta sig ner i en skitig bäck så jag fick spola av dem med slangen och torka dem, suck.. skithundar ;) Tänkte sega ett tag nu här vid datorn, sen äta och senare åka och rida lektion i mackmyra :) Imorgon har jag två viktiga samtal att ringa, men det ena hade jag gärna avstått från kan jag säga.. Sen ska jag och linda släpa fram några hinder så vi kan hoppa med tottarna. Helt ledig från jobb på Arlanda den här veckan är jag också, ganska skönt faktiskt. Kan jag kanske gymma med Elin några dagar också :)

OCH, jag måste ju kanske nämna att Ernst Kirchsteiger var på jobbet i fredags.. Gittan knäppte kort med honom när han kom in i köket och ville ha mer kaffe :p Och vi tjatade hela tiden om hur mysig han verkar, hahah ;D Han var iaf gryyymt lång måste jag säga!

'

♥♥♥

Du är bara en av alla människor jag drömt om

Har haft en riktigt skön slappdag idag! Skönt med mellandagar när man jobbar så många timmar varje gång man jobbar. Sen har det blivit ändrat ännu än gång, jobbar troligtvis 8-19 imorgon.. lite drygt när det ändras hela tiden! Men jag får iaf sova till 5 imorgon, känns mkt bättre än till 4 iaf ;)

Just nu sitter jag bara här och försöker trötta ut mig själv så jag kan somna.. Imorgonkväll blir det raka vägen hem efter jobbet för att äta lite god mat och kolla på idol. Sen hade jag verkligen tänkt ha en alkoholfri helg den här helgen, men det verkar inte bli så, haha. Har blivit tillfrågad att komma på en fest på lördag, och nämner man det till Hanna och hon blir sugen så blir man själv ju också det ;) Svårt det där ;) Vi får väl helt enkelt se hur det slutar! Men känner jag oss rätt så vet jag nog svaret redan ;)

Och jusstia, min bil lämnades ju in på lagning igår! Bromsbeläggen i fram började bli slitna så vi lämnade in den och fixade det. Sen, tror ni inte att båda halvljus lamporna gick sönder idag?! Så nu har janne bytt dom också. Nu lilla bil får nu nog rulla ett bra tag till innan det måste göras något igen! Ska bara byta däck i helgen tsm med janne. Sen ska jag kunna klara av det själv såsmåningom ;)

♥♥♥

Work

Ganska precis hemkommen från jobbet.. blev ett långt pass idag, 7-19.. På fredag är det först lite sovmorgon som gäller, sen jobb 10-19, ska bli grymt skönt :) Imorgon är jag leeeedig, undra vad man ska hitta på då? Försöka träna lite iaf! Sen har jag lovat Elin att börja gymma med henne på friskis snart, blir bra det :)

Efter att ha gått upp 4 imorse så känner jag mig ganska sliten. Ska bli skönt att få krypa ner i sängen snart :) I dag har jag även kommit fram till att jag numera alltid ska följa min magkänsla från första början.. Och idag sumpade någon sin sista chans, känner mig lite stolt över mig själv som kan stå upp för det och verkligen lova att hålla det ;) Life goes on.. och bara en så liten sak som hände idag kan få mig på helt andra tankar! Det finns nog hopp för mig också :)

♥♥♥


Jobbig vecka

Jag är verkligen helt slut, både i kroppen och i huvudet.. Känns som att jag jobbat konstant torsdag, fredag och lördag och aldrig riktigt kunnat koppla av. Inte ens nu har jag lyckats varva ner.. Var iaf riktigt roligt att jobba igår på Ladies Night, alla tjejer var fulla och glada, och bara det fick nog oss att le, haha. Hann inte se så mkt av själva showen, men jag tror nog att den uppskattades av alla :) Jag slutade runt tolv inatt, hade kunnat blivit mkt senare men det är jag glad att det inte blev. Jusstia, jag var ju ut med david, mange, hanna och anna i fredags också, roligtroligt :)

Just nu sitter jag här och vet inte om jag ska gå och göra mig klar för att åka till sthlm en sväng, eller om jag ska sega och rida lektion ikväll. Får se hur det blir :) Imorgon är jag ledig, vilket verkligen uppskattas! Kommer bli en hård jobbvecka nästa vecka också. Jobbar kväll på tisdag, följt av dag på onsdag och hela dagen/kvällen på fredag.

♥♥♥


Bruno Mars - Grenade



Should've known you was trouble from the first kiss.

Frisörbesök

Tänk att en dag hos Annika(frissan) tillsammans med mamma kan få en på så bra humör! Tror hon blev ganska glad när jag sa det :) Blev i alla fall så att jag la slingor i en mörkare nyans av blond, och färgade underhåret i en rödbrun färg. Riktigt nöjd blev jag! Inte en så jättestor förändring, men det räcker till att börja med ;) Avslutade dagen med en helghandling inne på coop med mamma och janne, och jag råkade förälska mig i ett par kilklack skor inne på din sko, vilken tur att jag får lön imorgon! ;) Och jusstia, idag fick jag det efterlängtade samtalet om att jag klarat svenskaprovet inför polishögskolan, så nu ska jag på samtal nästa tisdag, wiiiiiee!

Helgen ser ut att bli väldigt lugn.. Blir iaf hockey med ankan imorgonkväll. Sen har jag lite ångest inför lördagen då jag inte har några planer alls, så jag är öppen för förslag ;) På söndagkväll kanske det blir ett besök i sthlm, fast jag kom dock på att jag har ridning då.. Aja, får se hur det blir! Är ju ledig på måndag iaf :)

Måste även säga att jag verkligen har fått världens bästa jobb med världens bästa människor, man blir så glad av att vara där :) Även om jag blev lite sur igår över en sak så gick det över ganska snabbt, haha. Man kan ju inte tycka om alla heller.. Nu ska vi snart ut och natta hästarna.. sen tänkte jag kolla på en film på tv klockan 22.






Polis?

Kom ganska precis hem från stan där jag gjort det första språktestet till antagningarna till polishögskolan. Träffade på en del bekanta ansikten, roligt att man känner en del som också söker till polis :) Och testet då? Det kändes helt okej, nästan precis som ett nationellt prov i svenska, eller lite lättare :) Bara att avvakta och se om man får ett brev(då man ej klarat det), eller ett samtal(då man klarat det). Får jag ett samtal så kommer jag bli kallad till ett samtal hos polisen i Gävle.. Men åååh vad jag känner att jag vill det här nu!! Så grymt taggad :) Dock så är det väl dumt att ha för stora förhoppningar.. Liksom 7000 sökande och typ 400 platser? 

Men men, nu ska jag ut och fixa stallet. Sen blir det en promenad, eller joggingsväng. Ikväll är det fotboll som gäller! EM-kval :) Dock så måste jag försöka komma i säng i tid eftersom jag ska upp 5 imorgon. 

 ♥♥♥


101010

Har haft en riktigt trevlig helg :) Fredagen blev bara lugn med idolmys, och igår var jag först på Brynäs - Timrå med Hanna, Caroline, Cattan och David, följt av utgång med Hanna. Vi drack lite vin och pratade om allt och inget hemma hos henne, sen blev det heartbreak :) Nu börjar det dock ändå kännas att vi varit på heartbreak liiiiite för mycket den senaste tiden, liksom, samma sak varje gång. Behöver nog några veckors vila så man blir taggad igen ;)

Imorgon ska jag göra lite nytta, typ följa med och veckohandla, och städa rummet ;) På tisdag ska jag göra språktestet inför polishögskolan *nervös*.. Sen måste jag även till AMS och diskutera om det här med om jag ska fortsätta vara med i jobbgarantin trots att jag har jobb.. På onsdag blir det jobb, och på torsdag till Annika för att fixa håret ;D

Nu ska jag krypa ner i sängen och sätta på någon bra film :)

♥♥♥


Jadu..

Först hade jag helt och hållet ställt in mig på en sak, men nu helt plötsligt vände det igen! Det gör mig lite förvirrad, men bara jag vet vad det är som gäller så känns det bra :) Idag har även jag bestämt mig för att jag ska förbli blond, men några förändringar blir det säkert ändå! Imorgon blir det storbak med mamma.. måste ju göra något av alla våra äpplen!


Hårfärg

Håller på och överväger det här med hårfärg.. brunett, eller blondin? den ständiga frågan. Just nu lutar det åt att lägga slingor i en annan blond nyans och färga underhåret lite rödbrunt. Slänger in lite bilder på mina tidigare hårfärger, och min nuvarande.



Brunt med blonda slingor.


Rödbrunt.


Mörkare brunt.


Ljusare brunt


Första blekningen efter att jag varit brunett.


Lite ljusare ändå.


Ännu ljusare..


Superblondin.


..Och såhär ser jag då ut nu.


Slänger in en bild på mig när jag hade lugg också.


Jag får liksom ingen ordning.

Idag känner jag att jag har en deppdag, men man ska väl ha sånna ibland också antar jag?
När jag bara går själv hemma utan att få jobba så tänker jag alldeles för mycket.. Det kanske är så att jag inbillar mig en massa saker? Jag vågar inte ta tag i det heller, för tänk om jag gör samma misstag som jag gjort förr? Det gör mig livrädd.
Kan även passa på att länka till ett inlägg som ankan skrev för ett tag sen.. helt sant ju, och precis så känner jag nu..

Nu ska jag försöka rycka upp mig och gå ut till hovslagaren igen.
Senare idag blir det i alla fall en låååång joggingtur för att rensa tankarna :)

♥♥♥

When you're near me every heart beats

Jaha, måndag idag igen då.. Veckorna bara rusar förbi känns det som!
Detta innebär ju dock att det inte är alltför långt kvar tills linda och elin kommer hem!!! Kommer kännas helt overkligt när de är hemma igen, men åååh vad jag längtar :)

Helgen blev riktigt lugn. Jobbade ju i fredags så var inte hemma förrän sju. Kollade typ bara på idol och åt lite god mat, sen däckade jag framför tv'n runt 22. I lördags gjorde jag lite nytta på dagen, och sen bar det av till sthlm. Hade en riktigt mysig kväll :) Åkte hem därifrån på dagen igår.

Den här veckan kommer bli rätt så lugn, eller ja, har saker inplanerade typ varje dag, men inget jobb iaf. Kom nyss hem från köpis, hittade en perfekt höstjacka på gina som jag bara var tvungen att köpa. Imorgon blir det förmodligen stan, följt av att hovslagaren kommer på onsdag och sen ska jag tvätta bilen med pappa en dag.
Ska snart ut i stallet och mocka och rida ut på min älskling, känner för en riktig lång uteritt. Efter det måste jag jogga, börjar få lite småpanik inför om jag skulle gå vidare till fystesterna till polis.

På lördag blir det hockey med läni, hanna och co. Brynäs - Timrå ;) Förmodligen blir det lite drickande där i pauserna, och sen får vi väl se vad vi känner för.

♥♥♥

RSS 2.0