Leeeedig

Allt känns verkligen toppen just nu, så skönt! Dock känner jag mig ganska förrvirrad, men men :)
Superskönt att vara ledig, ska verkligen se till att ta till vara på all ledig tid.. sen blir det ganska mkt jobb igen, men det ska jag försöka att inte tänka på nu ;)

Idag har jag haft en riktigt slappdag framför Grey's, men även varit duktig och tvättat & dammsugit bilen, och pysslat med hästen. Var även iväg till hemlingby och gick 3:an med anna :)
Gårdagen med mys på söderhielmska och heartan blev riktigt lyckad, ångrar inte att jag gick ut, trots min trötthet efter allt jobb. Perfekt inledning på ledigheten :) Imorgon taggar vi inför länis födelsedagsfest ;)





♥♥♥


Jobb

Sitter med en kopp kaffe på jobbet och har lite småtråkigt.. dock ungefär en timme kvar tills jag kan börja gå mot tåget :) sköööönt. Sen två dagar kvar innan långledigheten! Troligtvis utgång på onsdag och fredag, sen eckerölinjen på söndag ;)

Btw har jag förlängt min anställning här, känns faktiskt riktigt bra, vet man att man har ett jobb att gå till och en fast inkomst. Kommer även ha drygt två veckors semester innan ;D

♥♥♥


Sunday

Sitter just nu på jobbet och segar, ganska lugnt med kunder så det är ganska skönt :) Övernattade här inatt, sååå roligt en lördagkväll när de flesta är ute och partar och har roligt.. Dock fick jag lönebeskedet i fredags, det var ju inte helt fel kan jag säga ;) Sen hade jag det faktiskt ändå ganska trevligt igår, en godispåse och en promenix efter jobbet ;)

Efter den här dagen har jag tre dagars jobb kvar innan min "långledighet". Ledig torsdag - måndag, min längsta ledighet i sommar. Så nästa helg kommer nog bli ganska fullbokad, gäller att ta igen allt man missat när man är ledig ;) Dock tror jag både mamma & pappa kommer tjata om att jag ska ta det lugnt när jag för en gångs skull inte jobbar, men så kommer det nog inte bli, gäller ju att hinna med så mkt som möjligt ;) Även om det är skönt med någon hemmadag ibland också!

Jobbar 9-21 idag så kommer bli en lång dag. Sen ska jag skynda mig hem. Saknar redan vovvarna och tottarna där hemma, det första jag ska göra när jag kommer hem är att pussa på bem bem (emmy).
Nu ska jag väl fortsätta att arbeta och göra lite nytta ( gå och ta fika som sb bjuder på )

♥♥♥



Underbara sommar

Föööörlåt för att jag varit sämst på att uppdatera bloggen, kom till och med av mig med bilderna.. Egentligen borde jag kanske försöka återuppta bloggandet nu när jag sitter mkt framför datorn på jobbet och ibland har det väldigt lugnt.. Så ska göra ett försök ;)

Just nu sitter jag ute på altanen på min sista lediga dag av tre, sen har jag typ en mördarvecka framför mig.. ledig onsdag och fredag och ska troligtvis övernatta två nätter på jobbet, wiiiie! Dock så är det faktiskt väldigt skönt, om än lite ensamt och deprimerande att gå och lägga sig på jobbet, men men jag överlever ;)
Börjar faktiskt redan se slutet av sommarjobbet, ungefär en månad kvar på min anställning.. men sen håller jag ju på och velar över om jag ska söka en fast tjänst där till hösten eller inte.. En sak är iaf säker, till hösten blir det AYIA NAPA, och kanske till och med Turklandet igen! Den som lever får se ;)

Har även börjat inse att det är dags att ge upp sånt som bara får mig att må dåligt.. förra helgen visade ju en hel del.. Dags att titta framåt och än så länge har det ju gått bra iaf :) Nu ska jag fortsätta lyssna igenom basshunters låtar, fick nått fel efter hans besök på sommarkväll i onsdags, haha. 

♥♥♥



RSS 2.0