Söndag

Varför, varför, varför valde jag att gå ut i fredags istället för igår?
Det är typ meningen att jag ska ha världens otur och missa det roligaste, eller viktigaste kanske jag ska säga, haha. Har ju perfekt tajming jag :( Dock så kanske det var meningen att det inte skulle bli en krock som det annars kunnat bli.. Trodde även att det jag gjorde idag skulle få mig på andra tankar men det funkade inte :(

Vad ska man göra i veckan då? Jag är rastlös, vill jooooobba känner jag! Förhoppningsvis blir det väl iaf jobb på brynäsmatchen på torsdag :) Ska försöka träna en hel del också! Men sen har jag fått jäätteont i ryggen, typ nån kota som trycker på en nerv :( Får ta det lugnt med träningen av ryggen nu ett tag..

Nu ska jag snart krypa ner i sängen och mysa framför någon film med tända ljus. Tänkte fixa lite med bilder på datorn först bara :) Nightie.

♥♥♥


Jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat.


I don't want a broken heart

Skönt att ha varit ledig hela veckan, tröttheten efter att ha jobbat så mkt kom efter, men nu tror jag att jag börjat återhämta mig :) Har kört två riktiga gympass och tänkte försöka hinna med två till innan veckan är slut! Ikväll är det jobb på läkerolen som gäller, Brynäs - LHC, hoppas på att få jobba på logerna som sist, liiite lugnare tempo där. Imorgonkväll är det dags för tjejkväll på österns pärla, 30 brudar! haha. Blir nog säkert grymt :) På lördag fyller farmor år så då blir det lite födelsedagsfirande, och kanske ev utgång då också.

Ska väl ta och hoppa in i duschen nu och sega lite innan det är dags för att åka till jobbet.
Och btw, har sökt en massa olika sommarjobb nu, något borde man väl kunna få!

♥♥♥


Wooork

Har jobbat väldigt mkt nu den senaste tiden, på fredag har jag jobbat konstant i en vecka! Har dock kommit in i det väldigt bra, det som är mest jobbigt är att jag får så ont i fötterna varje dag :p Veckan har även varit ganska kändistät på Arlanda, häromdagen såg jag Marcus Hellner, skidåkaren, och i två dagar nu så har komikern Mikael Tornving varit på konferensen, som btw berömde mig för att vi hade det så fint och att det helt klart var en av de bästa konferenser han varit på :) Imorgon och på fredag jobbar jag 7-17, det ska bli skönt, inte så jättelånga dagar :) Har kanske ev ett till jobb på g på Arlanda nu också :)

Snart är det väl dags för att fixa något att äta, och sen blir det tidigt i säng. Sov inte alltför mkt när jag kom hem 23 från jobbet igårkväll och var upp 4 imorse så kanske måste försöka få sova lite mer inatt ;)

♥♥♥


RSS 2.0