You think I’ll always be around

Men vad är det för feeeel?! Blir bara så irriterad...

Har i alla fall varit ute och ätit på cheers med mickan, jolle och lindson ikväll, myspys :) Hamnade sen på interpool ett tag innan det var dags för att bege sig hemåt.. Imorgon ska jag vara duktig och gå upp och ta ut hästarna, rida och träna tänkte jag :) På måndag är det jobb igen som gäller, just nu bara längtar jag efter att få åka dit!

Nu ska jag krypa ner i sängen och fortsätta mig Grey's maraton! Inne på fjärde säsongen nu och gud vad jag förälskat mig i den serien :)

♥♥♥

Sunday

Gårdagen var riktigt rolig :) Vistelsen på krogen blev dock inte långvarig men det gjorde inte alltför mkt :)
Idag har jag mest bara segat och varit iväg till köpis en sväng med mamma och janne, slutade även med ett donkenmål och chips, usch vad jag känner mig onyttig! Imorgon måste jag seriöst börja leva riktigt nyttigt, haha. Kommer nog bli ganska lugnt med jobb den här veckan, men det är skönt med mellanveckor när det är mycket vissa veckor.. Då kan jag försöka träna mkt och hitta på lite annat :)



There's nobody here, it's just you and me, it's where I wanna be


♥♥♥

Jag vet vad jag vill, men inte hur jag ska nå dit?




Snacka om att jag blir partysugen av den här låten! Imorgon kööööör vi ;) Nu blir det först mys framför någon bra film efter en stressdag på jobbet.. Dagen imorgon kommer bestå av träning och ridning :)

Torsdag 17 mars

Veckorna bara fortsätter svischa förbi, redan torsdag idag, och imorgon är det den sista arbetsdagen för den här veckan :) Jobbar 7-17 då, och det blir det raka vägen hem och mysa efter det, något man verkligen ser fram emot en fredagkväll efter en heldag på jobbet faktiskt :) På lördag verkar det luta åt utgång ;)

Nu ska jag snart ut och hjälpa mamma med att ta in hästarna, sen ska jag och cattan iväg och träna, sköööönt :) Dock har jag lite träningsvärk efter gårdagens gympass.. Sen har sökt en maaaassa olika sommarjobb nu, och hoppas att det inte är helt omöjligt att man kan få jobb i säkerhetskontrollen på Arlanda eller som passkontrollant när man har lite kontakter där, håller tummarna för att jag kanske kan få komma på intervju iaf! :)

♥♥♥


Confused.

Tiden går såååå fort just nu, står väl inte på förrän det är sommar! Dock så ser jag verkligen fram emot den, att kunna ligga och steka vid poolen och varma sommarkvällar, åh vad jag längtar :) Vet däremot inte alls hur det blir med jobb då, hoppas väl på att få nått sommarjobb jag sökt, t.ex. Furuviksparken, men annars får jag väl helt enkelt ta lite semester ;)

Helgen som varit har varit riktigt lugn, vilket var välbehövligt! Har festat alldeles för mycket de senaste helgerna..  Gårdagen spenderades ute på Trösken i Furuvik där vi pimplade, grillade korv och hade det mysigt i solen, följt av Melodifestivalmys med johanna, mickan och lindson på kvällen. Dagen idag har varit väldigt lugn, när jag kom hem så tog jag reda på tvätt och mockade, och nu sitter jag här :) Ska snart iväg och gymma och förbränna gårdagens onyttigheter :p Sen är det jobb på Arlanda 4 dagar den här veckan, ska bli skönt att få komma in i jobbrutiner faktiskt, nästan då jag mår som bäst! Så ser konstigt nog fram emot att få gå upp 4 imorgon igen ;)

Avslutar med att bjuda på lite bilder från gårdagen.
♥♥♥







Fredag 4 mars

Förlåt för att jag numera är sämst på att uppdatera min blogg (A) Känns inte som att jag har så jättemycket att skriva om, har varit tre ganska lugna veckor med jobb enbart på Läkerol på Brynäsmatcherna, lite skönt att bara fått hålla sig i Gävle faktiskt :) Från och med nästa vecka kör konferenserna på Arlanda igång igen, så då kommer det bli mycket jobb där i några veckor framöver, vilket även innebär mindre träning :( Jag som kommit igång så bra nu!
Och i onsdags provade jag och cattan på cirkelfys för första gången, jag har seriöst varit heeeelt död i mina ben både igår och idag och knappt kunnat gå normalt, men men, skönt att man känner att man gjort något iaf ;)

Helgen som kommer då.. Ikväll blir det bara mys hemma har jag tänkt, funderar på att göra chokladbollar också, blev så grymt sugen på det :D Imorgon på eftermiddagen ska jag ut och äta med pappa, brorsan, sofia och alla vi som hjälpte pappa och annelie med flytten, sen på kvällen kör vi utgång, grymt taggad på en superkväll/natt i Gävle efter förra helgen i Ö-vik. På söndag ska jag iväg på kalas (IGEN), för min andra kusin som fyller år. Tror det här blir 4.e kalaset under en månads tid, men jag klagar inte ;)

Nu ska jag byta om och börja röra mig mot gymmet för att träna med linda och cattan. Får se vad jag kan köra för något, blir ju absolut inte ett benpass iaf, haha.

♥♥♥


Time to move on?


RSS 2.0