Höööst

Gud vilket härligt väder! Det är såhär en riktigt fin höstdag ska vara :)
Efter att jag fixat stallet så la jag mig i solen på en bänk vid ridbanan, höll nästan på att somna, men nej, jag måste vara trött ikväll eftersom jag ska upp 4 imorgonbitti(natt). Men skönt var det iaf :)
 
Sitter just nu och dricker lite kaffe, måste skaffa energi så jag orkar med en joggingsväng. Sen blir det väl typ att duscha & fixa sig innan det är dags för hockey. Ska bli riktigt roligt, var ett tag sen man såg brynäs spela nu!
Pratade med pappa här för ett tag sen.. de var med på en budgivning på en lägenhet på söder på förmiddagen, och är numera ägare till en lägenhet. Konstigt nog så tkr jag att det känns jätteroligt att de ska flytta, trots att inte jag ska bo där, haha! Får ju iaf närmre dit, och kanske blir ett perfa förfestställe m.m? ;)
Dock så känns det hela ganska overkligt än så länge, ska jag aldrig mer kunna gå in våran vita villa i stureborg? Huset som VI har byggt, och jag vuxit upp i..

Imorgon blir det som sagt var jobb 7-17, och jag får för en gångs skull sällskap av både pappa och elin på tåget till Arlanda. Sen jobbar jag med elin hela dagen, så vi kan ju även åka hem tsm. Roligt med sällskap :) Det lutar nog sen åt att kvällen blir lugn, har inte riktigt bestämt mig för om jag ska gå på inflyttningsfest eller inte. På lördagen, eller någon dag i helgen så blir det kanske ett besök i sthlm igen ;) 
 
Och jusstia, den 12.e oktober ska jag göra första språktestet till polishögskolan!! Wish me good luck ;)

♥♥♥

Cause you're amazing just the way you are

Känner mig heeelt slut, kom precis in från en joggingtur i skogen.. Sen nu är det väl bara att byta om och börja ladda inför ett ridpass, haha :) Har faktiskt varit riktigt duktig idag iaf! Först var jag och mamma iväg och handlade en massa gardiner med mera, även jag fick med mig en hel del till mitt rum.. Sen har jag gjort en riktig rengöring av mitt rum, typ gjort rent fönstren, bytt gardiner, dammat, dammsugit och så ;D

Ikväll blir det tidigt i säng, ska ju nämligen upp klockan 04.00.. Jobbar sen 7-17 imorgon, money money ;) På torsdagkväll lutar det åt Brynäs - Södertälje med pappa :) 

♥♥♥


 

HAPPY (:

Har haft en riktig superhelg! Är glad över att jag övertygade mig själv om fredagskvällen :)
Blev iaf dricka båda dagarna, så känner mig nååågot sliten. Inte mkt sömn har det blivit heller.
Igår var vi iaf ett gäng som var ut, riktigt roligt!

Imorgon har jag lovat mig själv att ha en riktig slappdag.. Tar väl ut hästarna runt åtta, och sen blir det raka vägen till sängen! Sen tänkte jag pyssla lite i stallet och följa med pappa till farmor & farfar en sväng :) Jobbar sen onsdag och fredag den här veckan, och jag börjar då klockan 7 båda dagarna! BLÄÄÄ.. kommer få gå upp typ 4 ;o På fredag får jag iaf sällskap av pappa som även han börjar klockan 7, så det är roligt att slippa åka själv :)

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på något bra.
Btw, i torsdags på jobbet var en av killarna från ensam mamma söker på konferens där jag jobbar, lite roligt att jag och anna stod pratade med honom ett tag ;D Dock så avslöjade han ju kanske lite för mkt ;)

♥♥♥

Want you to love me.

Tänk att man jämt ska få klagomål på bloggskrivandet, men ibland är det bara det som behövs så sätter jag mig ner och skriver ;) Började ju provjobba som konferensvärdinna på Arlanda förra torsdagen och fredagen, behöver jag säga att jag var nervös första dagen? Fick iaf jobba med världens härligaste tjejer som även de var nya, och i min ålder. Sista dagen började dessutom en tjej från Gävle, som jag btw kände igen från borgis :) Ett riktigt roligt och omväxlande jobb, men i fredags när två stycken var sjuka så hade vi det ganska stressigt där ett tag.. Ska jobba torsdag och fredag den här veckan också, läääängtar faktiskt ;D

Helgen som har varit blev även den riktigt bra.. Dock så var jag hemma från jobbet 18.30 på fredagen, och vi hade bokat bord på helt enkelt till 19.30 för att överraska Frida där. Var bara att skynda sig, men det gick ju det med! Åt och drack lite vin där, sen gick vi upp till Hanna och förfestade. Runt 1 tog vi oss ner till heartbreak, så det blev en väldigt kort krogvistelse, men det gjorde inte så mkt, vi hade ändå roligast innan :) Bussresan hem till pappa var lite komisk, men det var tur att jag träffade på wictor och emil iaf, haha!
Lördagen var även den bra, åt lite kinamat och kollade på film och sådär ;)

Just nu sitter jag och väntar på att mamma ska gå och göra sig klar så att vi kan åka iväg till köpis och shoppa loss ;) Dock så är jag ju pank, men både mamma och pappa förstår att jag måste köpa några ordentliga, sköna skor som jag kan ha på jobbet, så det löser sig ;) Hade ju så ont i benen och fötterna i fredags så jag typ haltade fram.. Förhoppningsvis får jag väl pengar nu på fredag också, börjar bli lite ont om bensin in my car..



Igårkväll var jag och anna på bio och såg I rymden finns inga känslor. En annorlunda och rolig film :) Helt klart värd ett biobesök!

Mooooonday

Hej träningsvärk! Efter gårdagens ridlektion känner jag mig helt mörbultad i hela kroppen. Kanske har det blivit lite för lite ridning den senaste tiden? Men det ska det bli ändring på nu ;) Kanske borde hänga på mammas medryttare och köra lite markarbete/hoppning med wickan på onsdag.. om ändå hindren ska fram :)

Och vad är det som gäller i veckan då? Har nada planer.. Känns nästan som att jag bara går och väntar på att jag ska få komma på introduktion på Arlanda. Dumt att planera in så mkt om de bara ringer någon dag. Imorgon ska jag ringa till någon annan där på Arlanda angående ett annat jobb, så kanske blir det en till intervju där :)
Sen bara längtar jag tills fredag! Då ska vi fira Fridas hemkomst och födelsedag, blir väl typ ut och äta och överraska henne, och sen får vi väl se vad det slutar med ;)

Nu ska jag alldeles snart ut på en promenix med anna, tror vi har mkt att hämta igen ;) Sen blir det väl hem och äta och kolla på biggest loser sverige :D

♥♥♥

Idol 2010

Men är han lite grym eller?! Helt klart min favorit ;)
Och btw, nu ska jag göra en chansning, man måste väl göra det för att vinna? I guess so.


I got the flow

Men vad är det som händer egentligen? Allt slit börjar verkligen löna sig :D
Imorgon ska pappa höra efter lite om ett till jobb på Arlanda, och det lät tydligen som att jag lätt skulle kunna få något extra där också.. typ som konferernsvärdinna eller vad det var. Känns verkligen bra ;)
Ikväll har jag även varit med om en helt oslagbar upplevelse, hihi.. kändes helt rätt :)
Måste då säga att jag har världens flyyyyt, och fortsätter det såhär så är nog allt fixat innan årets slut!

Just nu sitter jag här hemma alldeles själv, lite segt och tråkigt, men det går.. Sen kommer det nog bli en myshelg känner jag på mig :) Imorgonkväll ska jag hem till pappa och äta där :)
Nu ska jag snart börja dra mig mot sängen. Imorgon är det först stallfix som gäller, följt av stan för att träffa linda andersson och gå till arbetsförmedlingen.

♥♥♥

Don't let me fall

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade er kära läsare känner jag!
Hemkommen från Kreta nu iaf, och sitter här med världens förkylning :( Varför är det alltid en självklarhet att man ska bli förkyld när man kommer hem från en utlandsresa? Iaf alltid på hösten.. BLÄÄÄ.
Tog mig dock till Arlanda på intervju på en restaurang/café i terminal 2 igår, och jag fick jobb direkt!!! WIE :D Ska börja med en introduktion, och få prova på öppning och stängning, sen ska jag väl i princip klara av det själv. Kommer till en början bli mest extra jobb, förhoppningsvis några dagar i veckan :) Men fick lite dåligt samvete då tjejen som ska ha introduktion med mig ringde idag och frågade om jag skulle kunna komma dit idag, men jag har inte alls hunnit fixa med tågkort och så, så det gick ju inte :/ Kan inte betala 400 spänn fram och tillbaka bara sådär :/

Helgen som kommer ser jag verkligen fram emot, hoppas på en suuuuperhelg! Mamma och Janne ska åka bort så jag har hela huset för mig själv :) Kanske ska nämna att jag hade det kanuuuun på Kreta också, en supersemester, med många skratt ;) Nu ska jag duscha och åka iväg till köpis en sväng. Klockan 11.30 kommer hovslagaren och slår på min tottos tappsko, sen bär det av hem till pappa för att tvätta bilen och åka och fika hos farmor & farfar :)


♥♥♥

RSS 2.0