I like

Dagen har verkligen gått undan måste jag säga, kanske beror det på att jag har haft så fullt upp?
Jag och mamma hjälptes iaf åt med att ta ut hästarna, sen gick vi in och fixade oss och satt oss i bilen och åkte till andersbergs hälsocentral där mamma skulle ta lite prover. Efter det åkte vi till ica maxi och handlade, följt av plantagen och granngården.. sen vidare till coop i valbo för att köpa några sista saker och fråga om rådjursmat.
När jag kom hem städade jag mitt rum, mockade och red, och nu sitter jag här och har precis ätit.
Men jag tycker om att ha fullt upp :) kanske för att jag inte alls har mycket att göra i vanliga fall!

Måste säga att jag längtar grymt mycket tills imorgon, då kör vi på utgång igen ;)
Troligtvis blir det jag, hanna, my, mickan och kanske viktor och hans kompis.
På dagen tänkte jag vara duktig och gymma, sen om jag hinner så följer jag nog med mamma och janne till coop för att köpa all påskmat. Sen har jag även några viktiga beställningar som jag måste vara med och kontrollera ;) haha!  

Väntar just nu på att klockan ska bli 21 så att vi kan natta hästarna. Sen tänkte jag sätta mig framför tv'n innan det är dags för sängen och sista twilight boken ;)


♥♥♥


btw, i love my pony :)


In my head

Nu har jag lugnat ner mig lite från igår.. efter att ha fått pratat med min jobbcoach känns allt bra igen :)
Han tyckte inte att jag hade något att vara orolig över, jag ska ju trots allt jobba hela resten av mitt liv, och det var ju trots allt inte alltför längesen jag tog studenten.. Han berättade även att väldigt många som gick hos honom inte alls hade några planer på vad de ville göra i framtiden, medans han tyckte att jag bara där kommit en bra bit på vägen och att jag skulle få en stjärna för det :)

Måste bara nämna att påväg in till stan så var det bra nära att mammas bil fick sig en skada! Först kom jag från valbohållet på riks80 och skulle in i rondellen.. Jag låg i den vänstra filen och eftersom rondellen är tvåfilig höll jag mig långt till vänster, men tror ni inte att han som ligger utanför mig på höger sida bara plöjer in och inte alls har någon koll!? Och inte nog med det, när vi sen kommer ut ur rondellen och kommer där mot sjukhuset så ligger jag kvar i vänster fil, och den andra bilen i höger fil, tror ni inte att han bara kastar sig ut i vänster fil, utan blinkers!??? Jag måste ha legat precis i hans döda vinkel, så jag fick i princip tvärnita.. Herregud säger jag bara, vissa människor borde inte få ha körkort!

Nu sitter jag och kollar på mamma och mormor när mamma håller på och fixar hennes hår. Blev riktigt bra faktiskt :) Snart är det dags för sex and the city på tv, och senare är det gymmet som gäller!

♥♥♥

Jobb, jobb och jobb

ÅH VAD IRRITERAD JAG BLIR.. VARFÖR MÅSTE ALLA HELA TIDEN TJATA PÅ MIG? DET ÄR INTE DIREKT SOM ATT JAG GÅR HEMMA HELA DAGARNA OCH ÄR LYCKLIG ÖVER ATT VARA ARBETSLÖS..
Det kanske verkar lätt, men ni har ingen aning om hur svårt och psykisk krävande det är att få höra om det heeeeela tiden, vart man än kommer. Kan ni inte bara låta mig sköta det här själv?
IMORGON MÅSTE JAG TA EN RIKTIG DISKUSSION MED MIN JOBBCOACH!


Just another sunday

Dagen har som sagt var spenderats i stockholm på solvalla med pappa och brorsan :) gick väl inte direkt bra för lookan.. men tycker ändå att hon kanske borde få en chans till! Men det är väl tråkigt nog så att galoppen sitter i huvudet på henne numera.. synd på en så trevlig och fin travhäst!
Kom iaf hem ganska sent på eftermiddagen, och har i stort sett bara ridit och fixat lite ute i stallet efter det.. Och jag ramlade inte av igen, tack och lov ;)

Imorgon tänkte jag försöka övertala mamma att ta ut hästarna så att jag kan ta sovmorgon :) har inte blivit mycket sömn i helgen kan jag säga! Sen har jag väl i princip bara planerat att rida och gymma. Blir förmodligen något mer också :)

Och jusstia, jag fick världens knäppaste erbjudande idag! Jag skulle kunna tjäna lite pengar på det, men seriöst!
Nu klockan nio är det den femte johan falk filmen som gäller :)

♥♥♥





Andra inlägget för idag

Nu har jag precis sovit ett tag, riktigt skönt :) 
Måste ta och höra med hanna snart om hur det blir ikväll, annars är det stor risk att jag hamnar i sängen igen. Men det känns ju inte heller rätt! Sova bort en lördagkväll liksom?
I och för sig tänkte jag följa med pappa och brorsan till solvalla imorgon för att se när deras travhäst ska starta, så kanske man ska man försöka vara lite pigg då istället?
I-landsproblem säger jag bara ;) hahah.

Aja vi ses väl kaaaanske i dimman. Den som lever får se :)
Kanske borde nämna att brynäs förlorade mot djurgården i kvarten också. Då var det roliga slut för den här säsongen.. så elin, du missade inget ;)

♥♥♥


En liten uppdatering, det blir ingen utgång ikväll.. ganska skönt på ett sätt! Men jag blir lätt rastlös, och sen blir jag deppig av att bara sega hemma själv :( En kladdkaka kanske piggar upp! Får jag väl dåligt samvete för det istället ;) men äh, man lever bara en gång!





AF LOOK TWICE


Lördag

Gårdagen var rolig, som vanligt! Däremot var jag nog lite för nykter för att inte störa mig på en massa saker.. Folk som ramlade in i en på dansgolvet, klunger av en viss typ av människor som var dryga, och dj'n som vägrade spela en viss låt för att den skulle komma i slutet, men det gjorde den inte!

Var riktigt mysigt på österns pärla iaf, och god mat! :) Dessutom har jag blivit sushifrälst, vilket jag aldrig trodde att jag skulle bli! Efter krogen så hände det väl en hel del konstiga och roliga händelser, och jag, my, linnea och hanna kom nog inte i säng förrän 5-6 på morgonen någon gång, haha.

Just nu vill jag inget hellre än att åka och köpa donken! GUD VAD GOTT!
Måste gå och bearbeta mamma och janne ;) dessutom ska jag svänga förbi tempo och hämta ut mitt nelly paket som kommit :)

Och hanna, ikväll tycker jag att vi korkar upp och beger oss ut i dimman igen, jag vill, jag vill, jag vill (A).
Vi får se hur det slutar! Annars blir det en lugn hemmakväll, vilket jag egentligen inte känner för ;)

♥♥♥


Me love fredagar

Snacka om att jag är taggad inför kvällen! det är jag i och för sig varje helg numera, haha ;)
Kanske beror det på att jag inte haft tråkigt på bra länge när vi varit ut, vilket gillas :)

Sitter och väntar på Sex and the city nu. Sen tänkte jag rida en sväng innan det är dags att gå in och ta en bad och börja fixa sig. Sen har väl inte direkt så mycket mer att uppdatera er om..
Have a nice friday :)

♥♥♥


Våffeldagen

Ajjjj, jag tror avramlingen igår tog lite hårdare på mig än väntat.. men ofta så är det ju så med muskelskador, det tar ett tag innan man känner något.
Vaknade upp med världens smärta i hela vänstra armen och på baksidan av vänster lår :/ trodde nästan ett tag att jag fått en spricka eller så i armen, men säger mamma sjuksköterska att det är musklerna som fått sig en rejäl smäll så är det väl så. Får hoppas att det känns lite bättre imorgon, för idag har jag varit totalt handikappad.

Dagen började iaf med en sovmorgon, följt av en sväng till granngården för att köpa mat till hästarna. Efter det släppte mamma av mig hemma hos pappa. Vi gick på en långpromenix, segade framför tv'n och gjorde våfflor, eller rättare sagt, jag gjorde våfflor ;) mumsigt var det iaf!
Sen la vi upp lite planer inför deras utlandsresa.. skönt att kunna bo lite själv där :)

Just nu längtar jag tills imorgonkväll! Ska bli så rooooligt :) Hoppas inte min värkande arm förstör för mig på dansgolvet bara! Men lite alkohol kanske fixar det ;) Inför dagen imorgon så har jag väl inga speciella planer, tänkte försöka rida en sväng om inte armen värker alltför mycket.
Avslutar med en bild på två av våra fem sötnosar till djur. Som btw alltid ska ligga i min säng?


♥♥♥





100 avramlingar?

Nu blir jag irriterad! Tror ni inte att jag flög av idag igen när jag och maria red ut? JOOO!
Jag tror seriöst att jag börjar bli psykiskt skadad av alla avramlingar, eller så har jag blivit så van vid det så att jag knappt bryr mig längre.. Jag är iaf lätt uppe i över 20 avramlingar, och det sägs ju att man inte blir en riktigt bra ryttare förrän man ramlat av 100 ggr, så ja, 80 to go ;) 
I alla fall så blir jag mest arg och börjar skratta när jag ramlar av, det kan väl inte vara normalt? Och ändå sitter jag här nu med en vänster arm som värker! Jag minns då när jag var mindre och ramlade av, då bara sprutade tårarna! Men det är nog delvis för att man blev rädd, för ibland gjorde det ju inte ens ont.
Och som det ser ut idag ska det krävas mycket för att jag ska bli rädd..

Nu sitter jag här för att fördriva tiden. Stallet och allt är klart, men ska väl plocka av lite i köket nu snart. Förhoppningsvis loggar lindson in på skype om en timme också :)
Klockan 15 är det såklart Sex and the city som gäller. Och jag har bestämt mig för att gymma idag trots att jag är lite snorig fortfarande, men jag får väl ta det lite lugnt och känna efter hur mycket jag orkar :)

Ikväll klockan 19 är det Djurgården - Brynäs på kanal 9 också.
Kom igen nu då BRYNÄÄÄÄS!

♥♥♥


I feel pretty good

Äntligen verkar förkylningen ge upp! Jag vägrar bli sjuk, så är det bara ;)
Har ätit så nyttigt som det bara gått, sovit mycket och druckit extra mycket c-vitamin, och det verkar ju ha hjälpt :) Så förhoppningsvis är jag tillbaka på gymmet imorgon, och då blir det hårdkörning för att hämta igen det jag missat nu när jag inte gymmat sen förra veckan. Totton måste även hon få komma ut en sväng!

Just nu så sitter jag bara här och längtar tills fredag.. 14 tjejor, och vi startar kvällen på österns pärla med ett fast pris på 200 kr som vi får varmrätt, dricka till maten och efterrätt för, mkt bra tkr jag! Troligtvis går vi vidare upp till hanna på söder efter det :)
Det jobbiga är att jag fått en tid för återkoll hos tandspecialisten på stan på lördagförmiddag, men jag ska väl förhoppningsvis lyckas ta mig dit också ;)

Nu klockan halv åtta ska jag kolla på halv åtta hos mig, följt av dating in the dark klockan åtta :)
Tror det var någon bra skräckfilm på canal plus klockan nio också, me like!
Sov trots allt till klockan ett idag efter att jag tagit ut hästarna, så jag lär knappast ha lätt för att somna ikväll, men jag får väl skylla mig själv.. skönt var det då iaf :) 

♥♥♥


Utan dina andetag

Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så



Då var det söndag igen

Känner att jag klagat väldigt mycket den senaste tiden, och det måste jag även göra idag..
Jag har en helt underbar häst, men när hon töntar för "töntsaker" och gör så att jag ramlar av då och då så är hon inte fullt lika underbar! Sen är det ju typiskt att man ska ramla av när folk ser, och att det var riktigt lerigt igår..
Imorse vaknade jag därmed upp med en kropp som kändes helt mörbultad. Och dessutom har förkylningen blivit värre, och den där matthetskänslan som man får när man är sjuk har infinnit sig.
Men jag överlever, som alltid! Nu ska jag bli frisk har jag bestämt mig för :)

Både gårdagen och dagen har därmed varit lugn, och resten av dagen får nog fortsätta så också..
Har hästarna och stallet att ta hand om i tre dagar nu när mamma jobbar, så hoppas på att jag har fått tillbaka lite ork tills imorgon.

Nu ska jag bege mig mot sängen igen. Kan inte säga annat än att det är bra mysigt att ligga och kolla på en film under täcket när man ser snöandet utanför!

♥♥♥

Nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmys!

Kan inte förkylningen ge med sig snart? eller iaf bryta ut så att jag blir sjuk?
Det är så segt när man bara går och har ont i halsen och huvudet, vilket även gör det svårt att veta om man ska träna eller inte..

Just nu sitter jag här och väntar på att jag kan åka hämta mamma på jobbet, sen blir det väl lite handling påvägen hem.. Ikväll blir det nog troligtvis bio med anna, fast vilken film vi ska se har vi inte bestämt än. Jag skulle gärna vilja se Remember me med Robert Pattinson iaf ;)

Imorgon har jag för mig att det ska bli riktigt varmt och soligt, så då tänkte jag försöka vara ute så mycket som möjligt! Blir nog ridning, en promenad med vovvarna och solning :) Om inte halsen talar emot för mycket blir det kanske simning på fjärran också.

Så den här helgen verkar bli lugn med andra ord, men det behöver jag!
Kan man ju passa på att ladda för fullt inför nästa fredag också ;) Som jag btw har hört ska bli en hård kväll? haha, blir roligt att se hur det slutar ;)

♥♥♥


Jag vill inte bli sjuk!

Jag blev helt plötsligt jättedeppig, beror nog på att halsen svider, huvudet värker, jag har en grym träningsvärk och att det enda jag känner för just nu är att gå och lägga mig.. Så det blir väl nattning av hästarna nu först, sen ska jag göra mig klar för sängen och lägga mig där och kolla på någon bra film i think.

Idag har jag inte gjort många knop. Var hem till pappa och satt mig ute på altanen i solen, och sen var vi hem till farmor och farfar i bomhus och fikade :) Har även pratat ett bra tag med lindson på skype :)
Sen bara måste jag bara fråga er som åkt med mig i bilen någon gång, kör jag verkligen som en man? gasar jag för mycket? Själv tycker jag att jag är en grym bilförare ;) så det kanske är det som är felet, haha! För är det något jag inte tål så är det folk som ligger under hastigheten som är! Är det en hastighet så är det ;)

Imorgon tänkte jag ta ut hästarna och fixa stallet direkt efter det, för runt 12 så ska jag träffa mickan på stan för att äta lunch. Vi måste verkligen bestämma allt om hur vi ska göra med USA. Förhoppningsvis känner jag mig piggare imorgon så jag kan rida och gymma också.


Btw, nu fungerar allt med min mobil igen! Rätt nummer på rätt mobil, och ni kan åter igen nå mig :)

♥♥♥


Buääääh

Noooo, jag börjar känna mig förkyld.. har ont i halsen och börjar känna mig täppt i näsan :(
I och för sig hade jag nästan räknat med att jag också skulle åka på något nu när i princip alla runtomkring varit sjuka/är sjuka. Får hoppas att det inte blir värre än såhär iaf!

Idag har jag gymmat och hjälpt mamma lite ute i stallet, hon skulle bland annat prova rida nilsson igen, gick riktigt bra tyckte jag! Sen satt även jag upp och red några varv :)
Tidigare på dagen så var jag även iväg in till stan på möte på Miroi, och in till tre-butiken på nian för att klaga på att mitt gamla nummer ännu inte blivit överflyttat till min nya mobil.
Förhoppningsvis har det blivit överflyttat imorgon, eller i övermorgon!

Imorgon ska jag ta sovmorgon, sen skulle nog jag och pappa hitta på något, kanske blir det simning eller en tur ut till farmor & farfar, men nu ska jag lägga mig i världens bästa säng och kolla på några avsnitt av Grey's Anatomy som låg i brevlådan idag :)

♥♥♥

Don't stop believin', hold on to the feelin'

Jag har tråkigt! Det finns ingenting att titta på på tv, som vanligt.. Sen har jag typ fixat allt som går att fixa här hemma med hästarna och inne. I och för sig skulle jag alltid kunna dammsuga, eller damma mitt rum, men det känns inte så lockande ;)
Satt mig i lä i solen utanför stallet på förmiddagen, gud så skönt! Kanske man till och med kan få lite färg i ansiktet :)
Imorgon fick jag iaf precis veta att jag ska på möte på Miroi igen, sen tänkte jag nog simma direkt efter det. Känns skönt att ha lite planer iaf!

Satt och tänkte lite tidigare på vilka låtar som jag tycker är måstelåtar på krogen just nu, och kom fram till att Taio Cruz - Break your heart, Alexandra Burke - Bad boys & Lady Gaga - Bad romance helt klart är bäst att dansa till :) Är ju roligast om man kan sjunga med i låtarna också!
Tror dj'n på slick som alltid ska jobba när vi är där börjar bli trött på att jag alltid ska tjata om samma låtar, haha!
Men sen bara älskar jag den sista lugna låten de alltid spelar, bara därför måste jag lägga upp den här, Journey - Don't stop believin. Man får liksom så mycket känslor inom sig när man lyssnar på den, speciellt där på dansgolvet :)

Nu ska jag försöka hitta på något vettigt! Kan ju inte sitta här framför datorn resten av dagen.. Klockan 15 börjar ju Sex and the city på tv iaf, sen blir det ridning och gymmet på det :)

♥♥♥




Söndaaag

Gud vad jag har varit seg två dagar i rad nu, tror att jag börjar bli lite sliten efter för många helgers festande i rad, haha! Så nu har jag i princip lovat mig själv att nästa helg blir en vilohelg, men sen får vi väl se hur det hela slutar ;)

Idag tog jag iaf först ut hästarna, sen blev det raka vägen till sängen igen, där jag låg till ungefär ett :) grymt skönt! Sen har jag väl typ mest suttit vid datorn, och varit ut i stallet en sväng. Satt mig även ute i solen ett tag, och så har jag gjort kladdkaksmuffins :)
Nu ska jag snart till forsbacka och säga hejdå till elin..
Men som mamma sa, herregud, vi ses ju snart igen :) det är ju inte föralltid!

Inför imorgon har jag inte planerat så jättemycket, men anita skulle iaf komma och slå på wickan sin tappade sko, så förhoppningsvis kan jag rida efter det! Sen blir det väl förmodligen gymmet på kvällen.

♥♥♥



 

No regrets

Det finns inte ord för att beskriva gårdagen, vi hade så grymt roligt! Började med att äta på helt enkelt, och köpa en hel del drinkar. Sen gick vi vidare mot interpool, och stannade till på heartbreak och tog stämpel på vägen. På interpool blev det ännu fler drinkar, och shots ;)
Efter det tog vi oss ner till heartbreak igen, och jag och hanna spenderade större delen av kvällen på dansgolvet, riktigt roligt, tyckte då jag i alla fall! haha :D
Blev nästan lite sorgligt där på dansgolvet på slutet, kommer verkligen sakna elin jättemycket :( känns nästan värre när en andra kompis åker och man måste ta förväl, igen..

Nu ska jag ta och åka hem till mamma och fixa lite med totton, sen måste jag nog nästan vila lite innan det är dags för melodifestivalmys hemma hos jolle i stigslund :) känns som att jag knappt sov något alls inatt, eller så var det kanske så att jag vaknade hela tiden.
Däremot så är jag glad över att jag känner något igen, mina känslor har liksom varit helt off sen typ ett år tillbaka.

♥♥♥


Alanyalängtan


ÅÅÅHHH! Imorse när jag satt och kollade på mtv så kom det en låt som spelades vid poolen på hotellet i Alanya. Ser framför mig hur vi ligger där vid poolen och steker.. och helst av allt skulle vilja ligga där nu igen :)
Musikvideon är ju inte dum den heller!




Städdag

Idag tycker jag att jag varit duktig! Har städat här hemma, och till och med gjort rent båda badrummen ;) däremot ser mitt eget rum inte speciellt bra ut just nu, men spar det tills söndag, för då tänkte jag städa ur garderoberna och byrån med kläder, där det ärligt talat är en enda stor röra!
Efter allt pyssel inne och ute i stallet idag så red jag iaf ut på wickan, och hon tappade naturligtvis en sko :( Bara att hoppas på att anita kan komma och slå på skon imorgon, för annars lär jag inte kunna rida på hela helgen :/
Nu på kvällen var jag och gymmade, och det var nog längesen jag körde ett sånt här hårt pass. Känns skönt i kroppen såhär i efterhand iaf :)

Imorgon på dagen har jag inte planerat något speciellt, men på kvällen är det avskedsmiddag för elin på helt enkelt som gäller. Sen efter det blir det utgång :) Blir nog verkligen en kanonkväll,  för med alla de där människorna är det nog omöjligt att ha tråkigt!   

Nu ska jag snart bädda ner mig i sängen och kolla klart på OC säsong 4 :)
nightie!

♥♥♥


Ny mobil!

Jahapp, idag tänkte jag bara äta lunch med elin på stan, och inte handla så mkt och slösa pengar.. men så blev det helt tvärtom, haha! Jag kom bland annat hem med en ny mobil, med ett nytecknat abbonemang hos 3. Det var väl lika bra att jag fixade det egentligen! Blev en ny sony ericsson, kan slänga in en bild på den.
Det enda tråkiga är väl det att alla gulliga och roliga sms man fått genom årets gång lär bli kvar på den gamla mobilen, men men, jag lär väl få nya hoppas jag ;)
Och jusstia, jag har ett nytt tillfälligt nummer nu i några dagar. Förhoppningsvis har de fört över mitt gamla vanliga tills helgen :)

Efter stan så hann jag i princip bara hem och vända, för att sen följa med mamma till köpis. Och hon skulle ju naturligtvis kolla på kläder innan vi handlade på coop, RIKTIGT farligt för min del! Hittade en grymt snygg vårjacka i typ skinn som jag bara var tvungen att köpa. Så nu får det gärna bli lite varmare så jag kan ha den ;)

♥♥♥




Tisdag den 9.e mars

Intervjun idag gick rätt så bra, dock så fick jag sitta och vänta i tre timmar innan det blev min tur. Efter intervjun fick vi göra ett litet skriftligt engelskatest, kändes nästan som att man satt i skolan och skrev prov igen, haha :)
Efter stan och intervjun tog jag tag i det här med min mobil! det konstiga är dock att jag numera får täckning efter att jag åkt ungefär 1 km hemifrån, och sen när jag kommer hem igen så får jag "ingen nätkontakt" igen..
Killen som svarade på 3 var i alla fall jättetrevlig och hjälpsam, man blir alltid på bra humör av att prata med sånna människor! :) han skulle skicka in en felanmälan och försöka fixa det, dessutom försökte han få mig att köpa en ny mobil och skaffa ett abonemang igen, vilket jag faktiskt funderat på! Så han skulle återkomma om några dagar och hjälpa mig med att hitta ett abbonemang som passar mig. Sen om han gör det för att tjäna pengar eller vara hjälpsam vet jag inte, hahah.

Nu ska jag snart ta och åka till gymmet, och det är väl ikväll det är dating in the dark på tv också :)
Imorgon ska jag och och elajn äta lunch på stan, troligtvis sista lunchen med henne innan hon åker till USA på måndag, snyft.

♥♥♥

Mobilproblem och en ny vecka

DUMMA MOBIL! sällan jag råkar ut för tjafs med den :(
Enda sen igår eftermiddag så har det stått "ingen nätåtkomst".. det går varken att ringa eller ta emot sms, och ändå har jag täckning på den :s Ska vänta några timmar till, annars måste jag ringa 3's kundservice!
Det värsta av allt är att jag inte tror att det här har något med 3 att göra, det är nog snarare något i min mobil som gått sönder :/ den har ju trots allt varit med om en heeeel del i sitt korta liv, och jag har då blivit lika förvånad över att den klarat sig varje gång..
För visst är det lite konstigt att den klarade ett bad i toaletten i typ 10 sek, det kanske har satt sina spår ändå?

Men men, nu ska jag sluta klaga, för vädret är ju verkligen super! Termometern visar på 6 grader, och i solen är det ju ännu varmare :) Var precis ut och tog av hästarna sina vintertäcken..
Just nu så väntar jag på att sex and the city ska börja, jag har nog blivit beroende av att se dubbelavsnitten de sänder på eftermiddagarna! Efter det så ska väl tottarna få gå in, och jag tänkte åka och köra ett riktigt gympass, känns lite välbehövligt efter en sån här helg.
Imorgon är det ju dags för intervju om sommarjobb i furuviksparken, börjar bli lite nervös måste jag erkänna, men det går nog bra :)

♥♥♥

All night long

Ännu en väldigt lyckad kväll :) Det är inte ofta man har tråkigt numera när man går ut ;)
Vi började kvällen hemma hos hanna, och sen blev det heartbreak som vanligt :) väldigt mkt folk ute!

Just nu sitter jag hemma hos pappa och segar, kom ganska precis hem från hanna. Vi körde på kebab till frukost framför vasaloppet ;) Är ruskigt trött, så funderar på att åka hem till valbo och mocka, och sen ta en liten "powernap".

Jag nämnde ju tidigare att jag själv tyckte att jag borde göra saker lite mer spontant och inte tänka så mkt, och jag har veeeerkligen blivit duktig på det tycker jag! lite stolt över mig själv ;)

♥♥♥

I gotta feeling, that tonight's gonna be a good night ;)

Ikväll taggar vi om.. Jag, mickan och hanna kör på utgång ;) verkar vara många man känner som ska ut, så blir nog en rolig kväll/natt! Igårkväll gick jag och la mig runt 22-23 någon gång, var så grymt trött.. Men sen vaknade jag till och från av att det plingade på mobilen, jag tror att jag fick ett sista sms strax före fyra på morgonen, men är man poppis så är man väl ;) haha närå!
Imorse tog jag iaf ut hästarna, och sen begav jag mig direkt mot sängen igen, där jag blev liggandes till ungefär ett, riktigt skööönt :)

Kom ganska precis hem från en snabbis på köpis, var tvungen att köpa nya strumpbyxor och nya örhängen, eftersom jag som vanligt kom hem med ett örhänge i torsdags!
Är verkligen superskönt väder ute, vårkänslor eller vad! :) så bara därför ska jag gå ut och rida nu, tänkte försöka köra ett rejält dressyrpass på banan nu när den äntligen blivit upplogad!
Hoppas ni får en bra och rolig kväll, för det ska då jag ha ;)

♥♥♥

En lyckad torsdag

Gårdagen blev så lyckad som en kväll bara kan bli :) Först så gick jag, elin och jonte på Brynäs - Rögle, och i periodpauserna höll vi till i baren ;) Efter det fick vi skjuts ner på stan där vi träffade viktor och erika och begav oss mot heartbreak.. Det blev en hel drinkar, vilket gjorde att det nog kommer svida när jag ska kolla hur mycket pengar jag har kvar på kortet. Det är verkligen livsfarligt att ta med sig visakortet!
Men det var i alla fall mycket folk ute igår :) beror nog delvis på att det var första studentfesten för 91.orna, men det var jätteroligt ändå ;) får mig dock att sakna studenttiden grymt mkt..
Efter krogen delade jag, viktor, elin och hennes mamma på en taxi hem, inte alls farligt dyrt faktiskt!

Idag ska jag och mamma åka till annika och klippa oss. Var nog längesen jag kände mig såhär risig i håret! Försökte fråga ut alla igår om vilken hårfärg jag egentligen ska ha, och det verkar som att blondt ändå är "min" hårfärg, så vi kör väl på som vanligt med blonda slingor ;) lite tråkigt kanske, men jag trivs i det, så why not?

Ikväll blir det bara lugnt, och då menar jag verkligen lugnt.. Ska nämligen ut med hanna imorgon, så en vilodag behöver jag ;) Tänkte nog försöka åka iväg en sväng till gymmet ikväll också.
Och jusstia, nu är det bokat och klart, LADY GAGA 7 MAJ!
Dessutom hade jag precis fått mail från furuviksparken, jag har blivit kallad till en första intervju för sommarjobb där, ÅÅÅÅÅHHH :D

♥♥♥



GaGa, ohh lala

Yes säger jag bara! Lady gaga kommer till globen den 7e maj.. Jag bara måste dit! Så hanna, vi måste verkligen boka snart ;) För är det någon artist som jag verkligen fastnat för och vill se live så är det hon :) Kanske beror en hel del på att hennes liveuppträdanden är så speciella, som värsta showen, sen är ju såklart hennes låtar grymma!

Just nu sitter jag och segar framför tv'n, kollar lite på biggest loser. Klockan 12.30 kommer anita, hovslagaren, så hästarna ska väl få lunch ute nu snart innan jag måste ta in dem. När anita är klar tänkte jag och maria rida ut, och sen blir det gymmet efter det :)
Imorgon ska förhoppningsvis jag, elin, viktor och gustaf träffas och gå ut.. blir nog sista gången vi alla kan ses innan elin åker till USA.

Jag bara kom att tänka på Dating in the dark som hade premiär igårkväll på femman, det måste ni verkligen se! Riktigt roligt att se hur människor börjar tycka om varandra innan de ens vet hur den andra personen ser ut. Dock så är det väl inte lika roligt att någon som från början varit jätteintresserad helt och hållet tappar intresset efter att fått se personen.. Något som är lite dåligt egentligen, är det bara jag som tycker att personligheten ibland kan vara det som gör en person attraktiv?

♥♥♥


Seg måndag

Jag har verkligen haft för många segdagar i rad nu känns det som.. Tog nämligen sovmorgon idag igen, och sen har jag mest tagit det lugnt och varit ut till stallet en sväng, fast jag var i alla fall duktig och körde ett hårt gympass nu på kvällen :) sen kommer det vara fullt upp resten av veckan, så jag förtjänade väl några sånna här dagar! ;)

Imorgon ska jag först ta ut hästarna, sen har jag lovat mamma att skjutsa och hämta henne när hon ska till sjukhuset. Däremellan tänkte jag simma på fjärran, känns lite onödigt att åka hem medans hon är där. Sen har jag väl inte planerat in så mycket mer, men jag antar att det blir en veckohandling också, höhö =) Och nu fick jag just höra att rebecca som rider wickan inte kan komma imorgon, då åker jag på mockning och ridning också då!

Just nu sitter jag och väntar på att vi ska gå och natta hästarna, sen tänkte jag lägga mig i badet en bra stund! Jag som vuxit upp utan badkar har kommit fram till att jag aldrig mer ska bo utan det, och sen att vi fick ett bubbelbadkar på köpet när vi flyttade till valbo är ju inte helt fel ;)

♥♥♥

RSS 2.0