SUCK

Det är ju kul att man själv inte får följa med och att alla ljuger för en..
Tack och lov har jag min underbara totto som finns där och lyser upp vardagen :)




Och det fortsätter snöa..

Har haft en trevlig helg, ganska lugn men mysig :) Startade fredagen med en lugn hemmakväll, följt av kalas för min faster på lördagen och 20-årsfest på kvällen, dock så var jag nykter och det blev en tidig kväll för min del. Hela söndagen spenderades för att titta på Sthlm International Horse Show i Globen tsm med Sandra, Stina och Anna, riktigt roligt :) Det bästa var ju helt klart när jag och Sandra råkade gå in på herrtoaletten, och att min första tanke var varför det fanns pissoarer inne på damtoaletten, hahah! Asgarvande gick vi mot toaletten vi trodde hade en "damskylt" ovanför sig, men även det var en herrtoalett! Herregud, de kan ju inte göra så att det ser ut som mannen på skylten har klänning ;) Stina sa iaf att vårat skratt hördes långa, vilket jag kan jag tänka mig..

Den kommande veckan kommer bestå av ridning, träning och jobb torsdag & fredag. Riktigt sköna jobbtider har jag fått! 7-19 på torsdag och 7-15 på fredag. Så skönt att komma hem i bra tid på fredagen :)

Nu ska jag krypa ner i min underbara säng och fortsätta mitt Grey's maraton ;)

♥♥♥

It feels good

Åh så allt känns bra nu! :) Har haft en ganska lugn vecka när det gäller jobb, jobbade bara på Arlanda i tisdags. Sen har det blivit en hel del justädande och ridning i veckan. Idag kan man väl säga att jag och mamma var ute och storhandlade, kom hem med bra mkt saker.. Har även varit duktig och tränat mycket, och imorgonförmiddag ska jag och Elin gymma i två timmar :) Sen är det 20-årsfest för Johanna på kvällen som gäller, ska bli så roligt att få träffa alla gamla klasskompisar igen! Dock så har jag ett litet problem.. ska upp tidigt på söndagen för att åka till sthlm och globen horse show, så får se om det blir krogen eller sängen.

Nu ska jag krypa ner i sängen och fortsätta kolla på min nyinköpta Grey's Anatomy säsong 3 ;)

♥♥♥

Hurts - Stay




I feel so lost but what can i do?

HELG

Alltså guuuud vad jag är trött.. Det tar verkligen både på huvudet och kroppen att jobba fyra dagar i sträck och gå upp i princip 4 varje dag. Det är typ bara att åka hem från jobbet, varva ner, sova och sen gå upp till jobbet igen :p
Men jag trivs verkligen på Arlanda, som jag sa till Maria, det blir lite som ett andra hem :) Dock så har det ju inte blivit mycket träning de senaste dagarna, men nästa vecka verkar det än så länge bli lite jobb så då får jag väl ta igen det! Och dessutom pratade jag och Maria om att vi ska komma till Sthlm och festa med henne, så hoppas det blir snart ;) 

Igår efter jobbet åkte jag hem och åt, satt vid datorn, kollade på idol och sen blev det sängen. Sen tog jag ut hästarna imorse, och la mig och kollade på en gammal julkalender. Ikväll skulle jag vilja gå på bio eller hitta på nått mys, men alla verkar ju upptagna? :(

Nu ska jag hoppa in i duschen och följa med och handla lite golv och nya vinrutetorkare till my car.
Btw, inatt kommer pappa hem från Grekland!!


♥♥♥


En bra tisdag

Idag har mitt humör varit på topp! och bara det att jag ska få jobba hela resten av veckan tsm med bla Elin på rätt "avdelning" på Arlanda får mig att bli glad :) Ganska nyss hemkommen från dagens jobb iaf, och snart bär det av mot friskis för att köra ett ki-box pass med Cattan, grymt taggad ;)

Nu måste jag byta om och fixa lite.

♥♥♥



LESS

Nog för att jag hatar folk som ljuger och verkligen uppskattar folk som är ärliga, men det här var inte det jag behövde höra just nu!! Alltid samma visa varje jävla gång, och jag ger bara upp mer och mer.. Jag skulle kunna vara dum och göra det som får mig lycklig för stunden, men jag vet att det i längden bara kommer få mig att må ännu sämre, och därför är det lika bra att strunta i det... Så ska man sitta på tåget i sammanlagt 3 timmar imorgon för att få jobba 4 skittimmar på arlanda..........
(ursäkta mitt dampinlägg)

Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

Hade en riktigt trevlig kväll igår med systrarna Kulla! Och jag gick på ett pulspass på friskis med Cattan på eftermiddagen, riktigt roligt, och svettigt! Nu ska vi köra ett ki-box pass på tisdag :)
I övrigt så kändes det som att allt brast igår, och att hela mitt liv rasade samman.. Helt plötsligt så har gamla känslor börjat vakna till liv igen, och jag har börjat tänka tillbaka till saker som jag inte borde tänka på längre.. Och allt känns bara piss på jobbet, kommer typ inte få jobba nått.. Ska dit på tisdag och jobba 4 timmar(!!!!!!!), kan man ju nästan lika gärna strunta i det..

Men nu ska jag försöka bli glad igen och lägga mig och kolla på någon gammal julkalender :) så mysigt när det börjar närma sig julen. Imorgon kommer Anita (hovslagaren) på morgonen, och sen tänkte jag försöka ta mig ut på en riktig långpromenad med vovvarna. Annars har jag väl inga andra planer, kanske blir lite träning också :)


♥♥♥



I'm gonna love you like i've never been hurt before

Gymmat idag på förmiddagen och uträttat lite ärenden på stan, sen fixat lite lunch och nu sitter jag här framför tv'n och Grey's Anatomy, har verkligen förälskat mig i den serien! :) Dock så har jag bara sett hela de två första säsongerna och nu har det ju blivit ett hopp till säsong sex som går på tv, men man hänger med ganska bra ändå ;)

Igår jobbade jag ju på Arlanda, och sen blir det jobb imorgon också, 7-17. Direkt efter jobbet ska jag möta upp Jolle och Mickan på stan för att gå och äta, myspys :) På lördag funderar jag kanske på om jag ska prova på något pass på friskis, och sen verkar det bli utgång på kvällen, lite taggad efter två lugna helger faktiskt! ;) Annars har jag en annan eventuell plan, men jag vet inte riktigt hur det blir, eller om det ens är värt det..

Måste bara säga att jag tkr det är lite mysigt med snön som har kommit :) Och det är verkligen tur att hästarna får sulor och broddar på måndag.. sen kan det gärna få komma mer ;) Men min bil har helt och hållet börjat leva sitt eget liv, mindre roligt.. Vänster blinkers har slutat fungera och en lampa på registreringsskylten i bak har gått sönder, sen ändrade sig inte mätaren på hur många km man köra efter jag tankat idag, SUCK! Tur att vinterdäcken är på, bra tajming där iaf ;)

♥♥♥


Freaky like me

Så skönt att jag äääntligen kommit igång med träningen igen. Var och gymmade med Elin idag på förmiddagen, riktigt hårt pass faktiskt, så det kommer nog kännas imorgon! Senare idag ska jag och mamma iväg till köpis och handla lite, och jag ska kolla om peakjackan jag förälskade mig i finns på MQ där, och kanske blir den då min idag! ;) Dock så har jag ett samvete, lägger man verkligen ut 3800 kr för en jacka? Men jag måste erkänna att jag gått och längtat efter en sån där jacka i typ tre-fyra år nu..

Imorgon börjar jag klockan 7 på Arlanda. Bara att ställa klockan på 4 igen, men det gör jag så gärna, har saknat det stället och alla roliga människor bara efter en vecka! Så blir roligt att träffa alla igen :)
Nu ska jag fixa lite kaffe, och fördriva tiden på något sätt innan vi ska iväg. Kanske hjälper jag mamma med att riva tapeter, dags för ännu mer renovering! Roligt tkr jag :)



Fredagkväll

Jag sitter just nu här vid datorn med ett glas rödvin(!!!), börjar jag blir vuxen eller börjar jag bli vuxen? hahah. Blev bara en lugn kväll ikväll, kollar lite på idol nu och sen tänkte jag lägga mig och kolla på någon bra film, kanske sex and the city 2 :) Olle Hedberg i idol sjöng just Free Fallin, både han och låten är grym, perfekt kombination ;)

Imorgon är det jobb som gäller, hockeyfesten på Brynäsmatchen, blir nog riktigt roligt :) Och stackars chefen då, trodde hon tvingade på mig att jobba, men nejdå, jag jobbar gärna ;) Och idag på stan hittade jag en jacka på MQ som jag förälskade mig i... buäääh, ge mig 3800 kr någon? (A)

Nu väntar sängen på mig.
Over and out.

♥♥♥

Reeegn

Idag har jag varit duktig och varit och gymmat på friskis med Elin! Slutade även med att jag köpte ett tremånaders-allkort på friskis, så nu kan man både gymma och gå på pass ;) Annars har dagen bara varit lugn, så tråkigt när det regnar konstant, man vill ju inte direkt vara ute då.. Ikväll ska iaf jag och johanna ut och äta, och snacka lite skit, haha ;)

Imorgon är det jobb på Läkerol Arena som gäller, och eventuellt kanske på lördag också, men det beror lite på hur helgens planer ser ut i övrigt! Ska följa med mamma och helghandla imorgon förmiddag också :)
På tal om jobb så frågade Viktor mig om jag var sugen på Thailand i början på nästa år, och att vi borde försöka dra ihop ett gäng och åka två veckor, fyfaaan vad roligt det skulle vara ;D Så nu måste jag jobba och tjäna pengar ;) Vill inget hellre än att åka dit snart igen!

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig innan det bär av mot stan :)

♥♥♥

RSS 2.0