Valborg

Jahapp, sista april idag då :) sommaren närmar sig verkligen med stormsteg!
Vilket även är skrämmande, för jag vill inte att sommaren ska gå fort!

Ikväll blir det iaf födelsedagsfirande för my's kompis linnea och hennes kille i harnäs. Roligt att för en gångs skull gå på en fest med mkt människor, och det är inte ens säkert att det blir krogen, vilket även det är skönt :)
Jag måste erkänna att jag är lite trött på kroglivet här i gävle, och tack och lov är det ju utgång i sthlm som gäller nästa helg ;) och för att inte glömma, LADY GAGA!

Nu ska jag gå ut på en långpromenad, sen tänkte jag lägga mig i badet ett bra tag och fixa lite med hårinpackning m.m :)
Måste även försöka hinna fixa något att äta, för jag kommer inte hinna äta hemma.. så typiskt att mamma och janne ska grilla också, det är ju liksom en grej man bara måste göra på sista april. Aja, jag får skjuta upp min egen preimärgrillning. 

Hoppas ni får en bra kväll! =)
 
♥♥♥

I'd like to make myself believe

Hellooo there!

Sitter och fördriver tiden framför datorn, så tänkte passa på att skriva lite här. Ska nämligen träffa mickan på stan runt 12, och hade lagt upp en planering för att bli klar i perfekt tid så att det bara var att cykla till bussen, men ja, det är skönt att ha lite tid över och slippa stressa också :) Har iaf hunnit med allt med hästarna, duschat och gjort mig klar, och ätit ett äpple ;D haha!

Sen måste jag kanske uppdatera er om att vi har bokat och betalat flygbiljetterna till New York!!! Flyger från arlanda torsdagen den 20.e maj tidigt på morgonen, och landar i New York mitt på dagen någon gång :) Sen åker vi hem den 23.e på kvällen. Mellanlandar även i Paris båda svängarna och byter flyg.
Så det är väl delvis det jag och mickan måste planera och prata om nu idag på lunchen ;)

Jag har världens beslutsångest, över om jag ska ta hål i naveln igen ;o känns så dumt att kasta bort 500 spänn på en sån sak, men jag trivs inte med mina två fula ärr.. I-landsproblem eller vad? haha. Vi får väl se hur det blir! Är lite rädd för att det ska göra extra ont när det blivit som ärrbildning där också, men det överlever jag väl ;)

Nu måste jag börja sätta på mig skorna och så. Senare ikväll tänkte jag gymma! Sista gången innan mitt gymkort går ut :/

♥♥♥

Måndag

Har haft en riktig slappdag idag, gick nämligen och la mig igen efter att jag tagit ut hästarna.. tror klockan var ungefär ett innan jag orkade gå upp :p haha. Men riktigt skönt var det, och jag förtjänade det efter en sån slitig helg ;)
Har iaf varit duktig och tagit stallet, ridit och gymmat nu på eftermiddagen/kvällen.

Imorgon ska jag och mamma vara hos annika klockan nio för att fixa håret. Jag ska nog bara göra blonda slingor i utväxten, och klippa topparna ytterst lite, för det var ju trots allt inte mer än 2 månader sen vi var där sist. Sen blir det bokning av våran New York weekend också, har hittat en kanonresa för 4500 kr :) 

Måste lägga upp en låt som gick på repeat hur många gånger som helst i fredagskväll/natt innan vi kom iväg till krogen. Den kommer numera alltid få mig att tänka på ö-vik, haha!
Och btw, vill ni ha en bättre sammanfattning om helgens tokigheter så måste ni läsa hannas blogg!
http://www.teatons.blogspot.com


En helg i Örnsköldsvik

Har verkligen haft en grym helg! Vet inte riktigt vart jag ska börja, men det var nog längesen jag skrattade så mycket som jag gjort de här två dagarna. "Hagamannen" och "spaden" var två väldigt fina smeknamn vi kom på ;)
 Vi har egentligen inte gjort så jättemycket förutom att vi har varit ut båda kvällarna, och gått på stan :) Fredagkvällen var iaf väldigt rolig, tror vi var runt 20 - 25 pers som mest på förfesten hemma hos caroline. Och jag har konstaterat att vi gävlebor inte alls pratar norrländska om man jämför med ö-viksborna! Sen så måste ju jag och hanna gjort ett speciellt intryck på carolines klasskompisar, hahah!

Jag känner mig gaaaanska sliten måste jag säga, så ikväll blir det tidigt i säng! Och gud vad jag ser fram emot att få lägga mig i min egen säng :) Jag, hanna och mange har nämligen trängts på en luftmadrass nu i ö-vik, och mittenplatsen var ganska bra trång måste jag säga, haha..
Imorgon jobbar mamma, så det är väl stallgöra, ridning och gym som gäller :) sen så måste jag eventuellt iväg till pappa och fixa med bokningen av flygbiljetter till USA ;)

Nu ska jag hitta på något att äta, sen kanske det blir lite Grey's innan bedtime.

♥♥♥

So long Gävle

Har precis kommit hem från coop där jag hjälpte mamma med helghandlingen, och ska snart byta om till träningskläder och hjälpa till att ta in hästarna innan det är dags för gymmet :)
Men vilket väder det har varit idag då!! Deprimerande med snö som ligger kvar på marken! Men ja, det kallas ju aprilväder så man blir väl egentligen inte förvånad..

Imorgon bär det då av till Caroline i Ö-vik :) Kommer nog bli en grymt rolig helg ;)
Känns skönt att bara få komma bort från Gävle en helg också, och för en gångs skull inte känna igen hälften av alla människorna som man stöter på på dansgolvet. Sen gör det ju inte så mkt om man råkar skämma ut sig då heller ;)

Senare ikväll måste jag packa, och sen skulle jag och mamma kolla på filmen 2012. Har i och för sig sett den på bio men jag ser den gärna igen :)

♥♥♥


Tisdag 20 april

Den här förmiddagen har jag verkligen varit effektiv, har börjat tvätta, fixat med hästarna och varit ute på en långpromenad med "flickorna" :) Nu snart ska jag gå ut och ta stallet, och så skulle Celina komma förbi med mina Mary Kay produkter som jag beställt.
Efter att jag har fått allt det gjort och mamma kommit hem från jobbet så blir det gymmet. Måste köra hårt med gymmet nu eftersom mitt gymkort går ut i början på maj! Känns inte som att det är någon idé att köpa ett nytt gymkort heller, på sommaren vill man ju vara ute och träna :)

Morgondagen ser väl ungefär likadan ut.. Stallet & hästarna, tvätta och långpromenad. 
Sen tycker jag bara att resten av veckan kan gå fort! Jag vill ha fredag och åka till ö-vik :)

♥♥♥


Bara inbillning?

Jag tänkte att jag skulle unna mig godis idag och åkte iväg till tempo och köpte lite lösviktsgodis för ett tag sen, men det ångrar jag nu! Usch, jag hatar när jag äter godis tills jag inte får i sig mer och blir illamående.. fast man får väl skylla sig själv egentligen :p
Den här helgen har jag dessutom konstaterat att jag blir deppig av att mest bara gå hemma en hel helg.. och tack och lov slipper jag ju göra det nu på ett bra tag ;) hemmakvällar hela helgen är inget för min längre ;)

Sen nu är det så att jag börjat oroa mig för en sak, nästan så att jag själv tror att jag börjar bli hypokondriker! Det är inte bra att ha ärftliga sjukdomar som går i släkten, haha. Tänkte iaf försöka göra ett "test" veckan som kommer så får vi se! Kanske är det bara inbillning? I HOPE SO.

Nu ska jag lägga mig och kolla på andra säsongen av Greys Anatomy, gud vad jag har blivit förälskad i den serien :)

♥♥♥


En underbar lördag

Har precis städat ur min byrå och ena garderoben, varifrån har jag fått alla kläder egentligen? Använder ju knappt hälften av alla kläder.. ändå så spar jag nästan allt, för man vet ju aldrig om man får användning av det någon gång ;) Snart så ska jag gå ut och mocka, och så tänkte jag prova lite "frihetsdressyr" med wickan :)
Senare på eftermiddagen/kvällen tänkte jag nog åka till pappa och hänga lite där, kanske blir man bjuden på någon god mat också? ;)

OCH JUSSTIA! Jag har kanske ett jobb på g!!!!! Har ju lite "kontakter" på guldfynd i valbo, och janne hade hört det ryktas om att jag snart kommer få ett samtal därifrån :D är det något som kan göra mig glad så är det att få höra en sån sak :) det blev ju inget där i julas, men nu kanske det blir det då förhoppningsvis :)
Hoppas ni håller tummarna!

Nu måste jag fortsätta med min andra garderob, känner att min mage vill ha något i sig snart också.. får nog bli tacosresterna sen igår! mums. 

♥♥♥


Streeeess

Av en konstig anledning så känner jag mig grymt stressad! Har alldeles för mycket att planera och tänka på tror jag.. En bidragande orsak till stressen tror jag även är att jag numera måste åka till stan två gånger varje vecka(!!!), en gång för att gå och ta närvaro på Miroi och sitta där och söka jobb i en timme, och en gång för att ta närvaro på jobbchansen på arbetsförmedlingen. Bara för att man är arbetslös behöver väl inte det betyda att man har tid till att åka i skyttetrafik till stan flera dagar i veckan?
Dessvärre så kommer jag förlora lite pengar på att inte kunna gå till jobbchansen tre fredagar då jag är borta, så ja det kan jag inte göra så mycket åt..

Just nu sitter jag iaf och väntar på att maria ska komma så vi kan rida ut en sväng :) ska även fixa stallet innan hon kommer. Efter det så tänkte jag åka till köpis och fixa lite saker.
Och juste, igår på stan hittade jag en jättefin klänning på vero moda som jag bara var tvungen att köpa, så nu har jag iaf något att ha på mig nästa helg när vi ska ut i ö-vik och på sista april!
Så som jag sa så är det klart att jag, mange, hanna och david tar bilen upp till caroline i ö-vik nästa helg, ska bli grymt roligt :D blir där fredag - söndag.

Imorgon måste jag fixa hela stallet på morgonen, för att sen åka till stan och ta närvaro hos arbetsförmedlingen. Efter det blir det nog gym, och sen måste jag hämta mamma från jobbet. Just nu lutar det åt att kvällen blir lugn, något jag verkligen längtat efter! En lugn helgkväll är en ovanlighet för mig numera :p

♥♥♥

Me like

Åååh, vädret! Helt underbart :) Jag och mamma var ut på en långpromenad med bonnie och tanya tidigare idag, riktigt skönt och roligt för en gångs skull! Så nu blir det en långpromenad imorgon också ;)
Skippade till och med gymmet idag och red ut på en bra sväng på wickan istället, liksom vem har lust att gå in och träna på ett svettigt gym när man kan vara ute i vårsolen och träna?

Har precis ätit lövbiff rullader, fyllda med fetaost och champinjoner, riktigt gott ;) funderar på om jag ska gå och ta ett långt bad nu innan vi ska ut och natta hästarna.
Imorgon tänkte jag försöka ta mig iväg till gymmet iaf, sen blir det nog veckohandling con mi madre och som jag nämnde tidigare, en långpromenix.


♥♥♥



Blä för kroglivet i gävle..

Måste åter igen nämna att gävles krogliv suuuuger! I alla fall när det blev som det blev igår, men som vanligt så räddade jag och hanna upp kvällen trots våra missnöjda miner där inne på old saints.
Faktiskt så hade vi ganska roligt där inne mot slutet, träffade en hel del som jag kände :) det enda var väl det att det fattades ett dansgolv då ;)
Och jag kanske ska nämna högskoleprovet också! Tyckte att det kändes riktigt bra för att vara första gången, så ja vi får väl se om en månad hur det gick :)

Idag vaknade vi upp hemma hos hanna i skaplig tid, så jag har hunnit bra mkt idag :) var bland annat iväg till mackmyra och red ardis tidigare, och sen fick min egen totto sig en rejäl borstning och ett dressyrpass på banan.
Jag funderar just nu på om jag ska ta och baka något, är så grymt sötsugen..
Morgondagen blir nog troligtvis ganska lugn, men har iaf planerat in att rida och gymma :)

♥♥♥






En lugn fredagkväll

Jag är mätt, verkligen proppmätt! Åt alldeles för mycket mat, och glass, och ostbågar, haha..
Ska alldeles snart skjutsa hem farmor och farfar till bomhus, sen blir det nog en skön promenad följt av sängen :) Sen måste jag gå upp i bra tid imorgon eftersom högskoleprovet börjar klockan 9, och klockan 8.20 tror jag man skulle vara där för legkontroll.

Var i alla fall iväg till stan på förmiddagen och gjorde en riktig "snabbshopping".. På en timme hann jag köpa träningsbyxor, bh + trosor, strumpbyxor och jeansleggings. Sen var jag även till Miroi och fixade med papprena till försäkringskassan.
Efter det åkte jag hem och åt och åkte till mackmyra och red lektion på Ardis, som jag btw numera ska börja rida lite då och då :) det gick väl iaf sådär idag, det behövs ju lite träning ;)

Nej, nu ska jag börja röra på mig.. är väl kanske lika bra att köra fram bilen.
Hoppas ni håller tummarna för mig imorgon ;) sen ses vi väl kanske på dansgolvet imorgonkväll ;)

♥♥♥

All the right moves

Har precis gjort musliscones och ätit, muums :) dock så blev jag väldigt mätt, haha.
Nu när jag varit i farten i över en vecka och inte bara varit hemma och tagit det lugnt så har jag blivit ännu mer rastlös än jag var innan, jag kan bara inte gå hemma om dagarna längre! Men tack och lov så går det ju mot rätt årstid, bara all snö försvunnit så kommer det finnas hur mycket som helst att fixa här hemma. Undrar om man kanske ska ta på sig att måla gäststugan? :)
Och jag vill ha en ny häst som jag kan tävla, helst en islandshäst.. Samtidigt så vet jag inte om jag orkar med tre hästar? Är så grymt skönt att bara ha två..

Jaja, väntar på att mamma ska komma hem från jobbet nu. Måste berätta för henne att vi haft besök i vår slaskhink i stallet igen, och då menar jag att det låg en död mus där i. Kan inte låta bli att tycka synd om dem, men de får väl skylla sig själv när de hoppar i där och drunknar :p 
Snart är det iaf dags för att ta in hästarna, sen bär det av till gymmet =)

♥♥♥

Ridlägret avslutat

Måste säga att det tar på krafterna när man är med ridlägerbarnen.. Konstant ska de ha något att göra, men de är bra gulliga ändå :) Förutom när de tjatar! haha ;)
Avslutade dagen med en uteritt, och jag testade då att rida Ardis, och jag tror att jag har blivit kär! Vilken häst! :) Stor och svart, något både jag och mamma är svag för.
Och jussita, jag har blivit en ridhjälm rikare, helt gratis, en snygg jacson hjälm som är bra dyr som ny ;)

Sitter just nu och väntar på mat, jag är huuuungrig! Imorgon tänkte jag mest bara ta det lugnt och fixa stallet här hemma. Sen på fredag har jag fullt upp! Måste in till stan och uträtta lite saker, handla med mamma, gymma, och på em/kvällen ska vi äta en försenad påskmiddag hemma hos pappa :)

En måstelåt just nu: Young money - Bedrock

♥♥♥




 

"Duktigdag"

Idag tycker jag att jag har varit duktig! =) känns som att jag måste vara det nu efter all påskmat och allt påskgodis! Tog iaf först ut hästarna imorse, men sen blev det sängen igen, kände mig lite sliten så tänkte att det skulle nog göra susen ;) Efter jag klivit upp så fixade jag lite med hästarna, åkte iväg till pappa och fixade med katten och simmade på fjärran :) dock så var det ruskigt mkt folk! Lite drygt.. 
Efter det så har jag varit ute och ridit, mockat och tränat lite på gamla högskoleprov, måste säga att det känns riktigt bra :) speciellt på orddelen. 

Imorgon och på onsdag är det faktiskt jobb som gäller.. i mackmyra :) money money ;)
Och ikväll kommer ju pappa och annelie hem från cypern, och jag vet att jag ska få något av dem! hihi :)
Nu tänkte jag gå och ta en dusch och äta lite, blir väl troligtvis någon film sen också..
Måste nämna en sak som är lite rolig, helgen hinner knappt ta slut innan vi planerat utgång nästkommande helg också ;)

♥♥♥

Påskdagen

Jag har kommit fram till att man har minst roligt ute på storhelger, eller vi iaf! Man har väl kanske lite för mycket förhoppningar från början.. Oftast så kan det typ vara helgen innan löning som är roligast!
Men men, gårdagen var inte allt för usel, den var helt okej ;) tråkigt att det inte var så mkt folk ute som man kände igen bara. Höjdpunkten på kvällen var nästan våran tur till frasses hamburgare efter krogen, gud så gott! haha ;D

Jag tror jag ska gå och lägga mig och vila nu ett tag, börjar bli lite uttav en vana för mig dagen efter ;) men det är ju så grymt skönt :) Sen tänkte jag nog ta och rida ut en sväng =) Måste säga att jag mår riktigt bra idag förutom tröttheten, så hanna, det var nog hamburgaren som gjorde det ;)
Ikväll måste jag iväg till pappa och fixa med katten igen, skönt att de kommer hem imorgon, går åt en hel del bensin till att åka fram och tillbaka dit måste jag säga.

♥♥♥



Påskafton

Sitter och väntar på att släkten ska komma nu.. skönt att vara ute lite först i det här fina vädret :)
Igår slet jag och mamma i köket till ungefär 23 på kvällen, och det gav resultat ;) visst blev tårtan fin? Jag som gjorde det mesta, för att skryta lite ;)
Tonight kör jag och hanna på utgång igen, kommer väl säkert vara mycket folk ute, men förhoppningsvis inte som juldagen, då var det inte ens roligt! Stämpel tidigt blir det iaf :)
Nu måste jag ta reda på den sista tvätten.. Vi ses väl i dimman ;)

♥♥♥



Påsk

Det blev goya igår! Och jag som lovat mig själv att i princip aldrig mer gå dit.. Dock så sa jag och hanna innan att det blir ju vad man gör det till, och så blev det också ;) Vi hade inte mindre roligt för att vi var där! snarare roligare ;)
Förfestade iaf uppe hos hanna först. Det var jag, my, hanna, mickan, ida, stephanie och viktor x2.. Vi blev sen lite splittrade, men det flesta hamnade på goya. Var ju nämligen hundra meter kö utanför heartbreak klockan 23.30, och då menar jag 100 meter! Som att vi skulle gått och ställt oss sist där? never in my life.
Och juste, jag gick runt med ett sånt där band med fjädrar på som sitter runt påskägg på huvudet hela kvällen, och victor broo och hanna hade ett varsitt godishalsband på sig, hahaha!
Kvällen fick ett väldigt speciellt slut måste jag säga, fast så verkar det ofta bli numera! Var längesen jag satt mig på tjugo över två bussen hem för att ensam gå hem och lägga mig direkt. Den senaste tiden har jag/vi nog inte kommit i säng förrän 4-5 på morgonen. Men det är bara roligt ;)

Idag har jag mått väldigt bra med tanke på gårdagen. Har varit duktig och fixat hela stallet och ridit på en mysig barbackatur på wickan. Snart ska jag åka hem till pappa och fixa med katten, och vattna blommorna där. Troligtvis lägger jag mig där i soffan och kollar på någon film också, skönt att vara hemma själv =)
Imorgon på dagen kommer bland annat min moster och mina kusiner. Tror vi ska grilla korv och rida, sen blir de kvar tills kvällen, och då blir det trerättersmiddag ;) lite ovanligt att ha det på en påsk faktiskt, men jag tror nog att ingen riktigt kände för en "traditionell påskmiddag". Däremot så får jag äta det nästa helg hemma hos pappa när de kommit hem från cypern :) 

Får väl passa på att önska er alla en glad påsk :)
Och helt plötsligt kom jag på att jag tog lite bilder med min mobil igår! hahah, gud vilka bilder.. enjoy ;)

♥♥♥



Tagga!

Kan det inte bli kväll snart? 
Bara för att jag längtar så mycket så måste lägga in en partylåt som alltid kommer vara bra, som får mig att tänka tillbaka på gymnasietiden, och speciellt mickan ;)
Förresten, har ni blivit lurade nått idag då? själv har jag klarat mig än så länge! ;)


RSS 2.0