Sjuk..

Jag har blivit sjuuuuuuk! Trodde jag skulle vara en av dom som klarade mig undan förkylningar och feber den här vintern/våren, men nu sitter jag här med feber :( Mår väldigt skumt! Utöver febern känner jag mig ganska pigg, men jag har lite svårt att få i mig mat och är smått illamående hela tiden..

Annars måste jag säga att jag har flyt just nu, nästan helt säkert att jag får en tillsvidare anställning i receptionen hos polisen från och med maj. Vilket innebär fast inkomst!! :D Och ett fast schema! Finns andra saker som också känns väldigt bra :)

Nu ska jag gå och ta en panodil och bädda ner mig i sängen och invänta bb.

♥♥♥

Jadu..

För många bollar i luften och jobbiga beslut att fatta.. OGILLAS!
Dock har jag själv satt mig i den här situationen. Men det blir nog bra i slutändan :)

I övrigt så har jag haft en bra helg! Helt okej fest i lördags hemma hos Joel ;) Och idag är det måndag! Blir två dagar av slappande och träning, sen jobb ons-fre :)

♥♥♥


Euphoria

Sitter just nu och mår dåligt över världens töntigaste sak, och inte borde jag ha dåligt samvete heller men det har jag.. Varför känner jag såhär? Wierd.

Igår hade vi melodifestivalmys hemma hos mig, mamma och janne hade åkt iväg på kryssning. Riktigt mysigt, och rätt låt som vann! ;) Den här söndagen känns dock väääääldigt seg, hade lika gärna kunnat vara bakis, haha! Har varit stilla i princip hela dagen, men nu börjar det kännas i kroppen att jag vill göra något.. Träna, promenad eller en joggingtur här hemma? Undra om man ska orka ta sig för att göra något av alternativen :) OCH kära vänner, jag MÅSTE få jobba lite i veckan innan jag dör av rastlöshet! Om jag så ska ringa imorgon och tigga om det ;p

♥♥♥




Tatueringstankar

Har lääänge funderat på att göra en till tatuering och sätta den på insidan av vänster överarm. Problemet har varit att komma på vad jag ska skriva.. Har under en längre tid nu varit inne på att skriva No regrets, som för mig betyder att man ska stå upp för det man gjort och aldrig ångra något! Det har förmodligen bara gjort dig själv till en starkare människa..

Men så slog det mig alldeles nyss att jag kanske borde skriva With every heartbeat, och för mig skulle den då tillägnas mina underbara vänner, familj & djur, alla som någonsin betytt och betyder något för mig :) Varje hjärtslag är för er! Skulle ju kännas bra att ha en tatuering som verkligen betyder något för en själv! Hmm det tål att funderas på ;)

 ♥♥♥

En bra söndag

Söndag idag, och jag är för en gångs skull inte bakis! Sååååå skönt :) Så har fått lite gjort idag, bland annat tagit reda på tvätt, bäddat rent i sängen, dammsugit och varit ute på en långpromenad :) Inför veckan som kommer har jag inget jobb alls inbokat, men däremot en massa annat. På schemat står biltvätt, bilbesiktning, nagelfix, och jobbsökardag på Arlanda, detta ska såklart även kompletteras med massor av träning, simning & ridning!

Och ja.. det där med jobbet jag väntade på besked om sket sig, men jag är inte bitter :) Det där jobbet hade både sina för- och nackdelar. Så nu är det helt klart att det blir Turklandet i maj, ååååh så jag längtar :) Denna gång får jag kanske dessutom med mig två brudar, inte dåligt ;) Och vi bara måste boka så vi får bo på club sidar som jag, elin och linda bodde på 2009, riktigt fint hotell!

Och, nu har jag bestämt mig för att lämna allt dåligt bakom mig som ändå bara får mig att dåligt.. Känns ju bra mycket bättre måste jag säga ;) slippa gå och fundera så mycket!



♥♥♥


RSS 2.0