Twilight movenight

Igår från klockan sex på kvällen till två på natten satt jag och cattan bänkade i en biosalong.
Var inte så jobbigt som jag trodde att det skulle bli.. Vi såg ju alla tre Twilightfilmerna, med 30 minuters paus mellan varje :)
Eclipse, som egentligen har premiär idag var gryyyym! Skulle nästan kunna tänka mig att se den på bio igen ;)







SOMMAR ♥

Nu leker livet, känns som att precis allt går min väg! Förutom det här med jobb då ;) men vem orkar bry sig om det när allt annat går bra? Sommaren är ju helt enkelt den absolut bästa årstiden som finns, bara den får ju en att må bra! :)

Dagen har spenderats här hemma ute i solsängen och i poolen.. och imorgon bär det av till strandbaden i Årsunda med systrarna Öberg. Sen är det ju twilight movienight på kvällen som gäller :D

Förmodligen kommer veckan fortsätta med sol och bad, och helgen kommer nog bli grym! (Y)
Nu ska jag byta om till ridkläder och rida ut en sväng på min totto i det fina vädret. Efter det blir det en långpromenad med vovvarna :)

♥♥♥



Midsommardagen

Årets midsommarafton slutade faktiskt riktigt lyckat! Runt åtta så åkte jag hem till hanna på söder, dit även mickan kom efter ett tag. Vi pratade, spelade "spel", drack, lyssnade på musik och hade allmänt trevligt ;D Vid 23 så började vi röra oss ner mot stan, där det var ganska dött, enda krogen som hade öppet var nivå.. Så vi gick tillbaka upp på söder och satt oss på interpool, där jag stötte på en hel del välbekanta ansikten :) riktigt roligt! Vi unnade oss även några drinkar, och fick prata engelska och tyska med en tysk, dock så har ju inte jag läst tyska som mickan och hanna gjort, så det gick inge vidare för min del. Blev kvar där tills strax innan stängning och då gick jag och hanna hem till hanna och sov. Ganska skönt med en rätt så lugn kväll :) Har varit riktigt pigg idag ;)

Idag har jag hunnit med att fixa stallet, solat och varit till donken och mackmyra med anna. Dannes och sofias föl är bara för söööööta, ge mig! :) Ikväll blir det bara lugnt, kanske bio eller en promenad, men det kallar jag lugnt ;) Sen är det väl bara att börja tagga inför nästa helg då det blir en tvådagars med 18-års fest på fredagen och 50-årsfest på lördagen, roligtroligt :D



 
Mammas fina hemmagjorda midsommarstång (i bakgrunden syns solterassen runt poolen som börjat komma upp)



Världens bästa Tanya
 


Min hemmagjorda jordgubbstårta



Jag och Hannis på interpool, men våra cosmopolitan ;)



Senaste tillskottet i mackmyra, Beylas lilla hingstföl



Isar, Pownies söta babyhingst


Midsommarafton

VAD GÖR VI? NU KÖR VI ;) 1,2,3 FANTA OCH ROSÉ. HAHA :D
Verkar sluta med att jag, mickan och hanna festar "lite" ikväll, får väl se om vi kan hitta på något att göra på stan sen, är osäker på om någon krog ens har öppet? Men något uteservering borde det väl gå att hitta ;)
GLAD MIDSOMMAR FÖRRESTEN!

Sommarplåga

Året sommarplåga för min del skulle jag tro! ;) lite roligt när vi festade med Mattias "Dj Mangoo" i höstas, haha ;D Nu ska jag bege mig ut mot solsängen! SOL SOL SOL



Bättre än Gaga?

Herregud vilken rööööst! Så grym :)




Sommar!

Jag har solat typ hela dagen, och bränt mig! SUCK.. Men det kommer inte hindra mig ifrån att sola imorgon också, måste ju få lite färg tills midsommarafton iaf ;) Benen lär jag nog få kämpa med att få bruna hela sommaren, som vanligt! Och jusstia, jag har invigt vår nya pool idag också ;D Svinkallt! Men det gick ;) Och igår hittade jag en jättefin och somrig midsommarklänning, perfect :) Blev en hel del annat också.. måste säga att det är riktigt farligt att shoppa med mamma!

Idag har jag och mamma även storhandlat på coop inför midsommarafton. Jordgubbarna var verkligen eftertraktade! En fräck "tant" tog de sex sista lådorna med jordgubbar inne på coop, precis framför ögonen på oss, men tack och lov stod det en tjej utanför köpis och sålde :)
Nu på kvällen har jag ridit nilsson en sväng på banan i bara grimma, gick riktigt bra faktiskt :) Tänkte även försöka ta mig ut på en långpromenad.

♥♥♥



PROBLEMAS

Men bra att jag inte har några som helst planer till midsommar!
Blir såklart mat här hemma hos mamma med lite släkt på eftermiddagen, men jag vill inte bara vara hemma hela dagen :/ Skulle vilja göra något som var lika roligt som sista april..
Får fortsätta leta, och förhoppningsvis kanske jag kan följa med ankan och co annars :)

Idag har jag mest legat och stekt i solen, tycker jag fått lite färg! Imorgon får jag fortsätta bättra på brännan ;) Sen tänkte jag följa med mamma till köpis och handla, vill även hitta någon fin midsommarklänning :)
Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla lite på tv, ska upp tidigt imorgon och ta ut hästarna.




Saturday

Då var ridlägerveckan slut, och det känns faktiskt lite tråkigt. Ungarna är ju bara för söta och roliga :) Troligtvis så lär jag väl stöta på de flesta av dem på höstlovslägret iaf.

Igårkväll så åkte jag och Kjelle till Anna i årsunda och hälsade på i hennes lilla stuga. Vi gjorde kväller hos hästarna och sen åkte vi till stugan och kollade på film innan det var sovtajm. Var helt slut efter sista dagens aktiviteter på ridlägret. Idag hade vi väckarklockan på 9 och åkte då ganska direkt till stallet, och där var vi tills typ 3 på eftermiddagen. Mkt fina hästar måste jag säga ;)

Ikväll verkar det som att det bara blir lugnt.. Det kanske är bäst så, för min hals värker fortfarande, och jag vill inte bli sjuk! Får tagga till midsommar istället ;)
Bjuder på en fin bild på Ida och Kári (bubba) från lekarna vi gjorde sista dagen på lägret, hahah!





ICE CREAM

Inatt klockan tre vaknade jag av att jag höll på att frysa ihjäl, nästäppa och en hals som sved som bara den.. låg kvar ett bra tag och försökte somna om, men det gick verkligen inte ;/ Gick upp och tog två panodil, nässpray och drack lite houngste, och sen kunde jag faktiskt somna om :)
Dock så har jag inte varit alltför pigg idag, och det hade nog inte varit en sån bra idé att satt sig på cykeln och cyklat till mackmyra, så det fick helt enkelt bli en vilodag idag.. för imorgon har jag bestämt mig för att jobba ändå!

Har verkligen bara segat hela dagen, och kollat mkt på tv.
Sitter här nu och överväger om jag ska unna mig en Ben and Jerrys pga mitt halsont, det låter väldigt lockande måste jag säga ;) Var så grymt längesen jag åt just den glassen! Världens godaste glass om ni frågar mig! Frågan är isåfall vilken smak jag ska köpa? Bohemian Raspberry eller Cookie Dough tillhör iaf favoriterna.

♥♥♥


Take me back

Dag 2 på ridlägret avslutat, och jag är minst lika trött som jag var igår.
Usch för att det skulle spöregna idag när jag skulle vara duktig och cykla till mackmyra, kul att komma fram helt dyngsur liksom? Förutom det så har dagen bara gått bra :)

Just nu sitter jag och funderar på att gå ut och ta tag i mockningen åt hästen, och sen lägga mig i soffan, guuud så skönt! Jag har btw hittat en ny favoritlåt som går på repeat här hemma just nu.. och några andra bra låtar ;D






Dag 1 på ridlägret

Jag är heeeelt slut. I både kropp och själ!
Vad är det med dessa ungar på ridlägret som gör att man bara vill gå och lägga sig när man kommer hem? Det är alltid likadant efter varje läger.
Så ikväll kommer jag troligtvis somna ovaggad i bra tid, för att sen vakna upp av väckarklockan och bege mig till mackmyra igen.. Men jag ska inte klaga, det är riktigt roligt, och mackmyra är bara ett för underbart ställe att spendera fina sommardagar på :) Ungarna ger en bra många skratt också, haha. Lilla Alfred som trodde att Kjelle hade gått upp sex imorse för att baka bullar till deras eftermiddagsfika.

Måste snart gå ut och pyssla med min egen totto, och mocka. Inget jag känner mig jättepeppad på efter en hel dag med hästar, men men ;) Tänkte även vara duktig och ta mig ut på en promenad, utan min "promenadkompis" anna som lämnat valbo för årsunda i sommar!

Får hoppas på att det blir kanonväder hela den här veckan så ungarna och hästarna kan bada lite :)

♥♥♥

Fredagens äventyr

Hade riktigt roligt igår, men det kändes mest som att jag och hanna rännde runt på stan och pratade med en massa olika folk och studenter, haha! Avslutade kvällen inne på heartbreak med viktor och hans klasskompis, och för ett tag kändes det som att jag också var en student ;)
Men var jag verkligen tvungen att se vissa personer? Det blir liksom bara så pinsamt -.-
Hannas konversation med en viss person på dansgolvet var helt klart det bästa på hela kvällen!
Hanna: "Du, jag är faktiskt kompis med **, och nu är det så att jag har sett dig spanat in min kompis hela kvällen!" Något liknande var det iaf, och personen försvann direkt, haha! Skönt var det iaf.

Idag mår jag verkligen superbra för att ha varit ute och festat halva natten, så jag har varit duktig och städat till i rummet, packat upp sakerna jag hade med till hanna och fixat med hästen och i stallet :) Ikväll blir det förhoppningsvis donken eller max med ankan.. fast vissa vill ju att jag ska köra 10 mil för att äta max! Men så blir det nog inte ;) Sen blir det iaf bara lugnt, troligtvis mys framför någon film :) Och det låter ju bara ännu bättre när det har spöregnat hela dagen.

Nu ska jag försöka hitta på något vettigare än att sitta här och sega.

♥♥♥

All the crazy shit i did tonight, those would be the best memories

Ikväll kör vi igen, tillsammans med studenterna!
Vi har ju trots allt även vi tagit studenten en gång i tiden, och det kan man väl fira två gånger? ;)
Lite tråkigt att det skulle regna idag på studenten, men stod vi ut förra året och hade roligt ändå så är det nog inga större problem för dagens studenter heller ;) 
Hörde även precis studentlåten spelas här i byn nu när vi tog in hästarna.. Gud vilka minnen, den låten stod vi alla och skrek med i på flaket när vi åkte genom stan. Grymt bra :D




En supertorsdag

Allt känns bra nu, riktigt bra! Måste jag dock nämna något som får mig att känna mig lite nere så är det alla studenter.. För ett år sen så var det ju jag och mina underbara kompisar som gjorde allt det där, och jag kommer aldrig få uppleva det igen :( Snyft.. Det där var helt klart ett oförglömligt minne som jag kommer bära med mig resten av mitt liv.

Dagen har spenderats på stan i det fina vädret, och jag var riktigt duktig och cyklade dit från valbo ;) Först så åt jag lunch med Mickan och pappa, tacobuffé på buddys, inte helt fel :) Sen tittade vi lite på vasas student innan jag mötte upp Linda Andersson. Blev en hel del handling, och prat.

Måste även bara säga det, om jag tycker att jag har det jobbigt ibland så har jag insett att det inte är någonting jämfört med vad vissa står ut med. Själv vet jag inte om jag skulle klara av att vara så stark, så det tycker jag verkligen att personen ska ha "credit" för :) Men ja, det är väl så det är.. Livet är inte alltid lätt.

Om en timme ska jag hämta upp Anna och så ska vi åka och gå i mackmyra :)
Imorgon ska jag troligtvis kolla på borgis och polhems student, om vädret tillåter.. Annars blir det väl så att jag måste följa med mamma och handla blommor, blä, det är så tråkigt.

♥♥♥



Ta mig bort från sverige!

BLÄÄÄÄ! Jag har hittat ännu en låt som spelades vid poolen i turkiet, och jag blir verkligen bara deprimerad! Jag vill vara där nu igen! Med Elin, Viktor, Linda och Gustaf.. Men ja, vi alla vill ju dit igen när alla kommit hem igen, och så SKA det bli har jag bestämt ;) Sen måste jag och Hanna åka någonstans till hösten! Jag blir tokig av att bara gå hemma.. Förhoppningsvis kan vi hälsa på frida på Kos ;) 
 
Har ganska nyligen kommit hem från stan och Miroi, var till Håkan min jobbcoach. Vet inte om någon av oss blev så mkt klokare, speciellt inte efter det här med praktikplatsen hos guldfynd. Nästa vecka är det ju iaf dags för ridläger i mackmyra med alla roliga ungar, dock utan ankan, så det kommer nog bli lite tomt. Får iaf hoppas på bra väder hela veckan! Så kan jag vara duktig och cykla dit varje dag också ;)

Nu ska jag ta mig ut på en promenad med någon av hundarna. Kanske borde man åka till hemlingby?



Mår som man förtjänar..

Gårdagen var rolig, och idag kan jag inte göra annat än att skratta åt allt som hände. Det är iaf i sånna där situationer som jag verkligen inser att jag har världens bästa kompisar som bryr sig :)
Idag har man väl mått som man förtjänat, och inte nog med det så möttes jag av en p-bot på bilrutan när jag skulle åka hem från hanna, SUCK! -700 spänn.. Har även ett stort skrapmärke på ena knäet, och ett blåmärke på högersidan av ryggen, hur lyckas jag med allt? Mamma vet snart inte vad hon ska ta sig till med mig och mina "skador", hahaha ;b

Nu ska jag gå ut och pussa på min totto och ge dem kvällshö. Och jusstia, idag släppte vi dom i sommarhagen, och jag tror nästan att mitt 19-åriga gamla sto har blivit en 3-årig hingst som är ute efter brunstiga ston, haha! Hon beter sig verkligen som det när vi ska till den hagen, fast det är ju bara mest roligt tkr jag ;D

Resten av kvällen har jag tänkt spendera i sängen med någon bra film, sen blir det nog tidig läggdags.. Jag skulle seriöst kunna gå och lägga mig och sova nu! Imorgon ska jag iaf försöka få lite saker uträttade :)
Avslutar med att bjuda på en bild från igår.

♥♥♥



TONIGHT!

Ikväll kör vi! För att fira länis hemkomst för sommaren ;)
Var ett tag sen jag var ut i gävle nu så känner mig grymt taggad!
Tidigare idag har jag fixat stallet och ridit.. gjorde även ett försök med att sola, men det blåste alldeles för mkt, och molnen täckte solen så att det blev svinkallt :/ Men nu verkar molnen ha dragit bort, så kanske ska göra ett nytt försök nu :)
Måste även nämna att jag och anna varit jätteduktiga den här veckan! Har cyklat en dag, och gått på promenad två dagar, igår blev det en riktig långpromenad :) Nu måste vi bara se till att hålla i det också! ;)

♥♥♥


Everybody hit the floor
Lets get it on
You gotta move you body
Don't stop, come on
Now hit the floor
Lets get it on
You gotta move you body
Don't stop, come on


Twilight ♥

Känner mig lite dålig på att uppdatera numera, men det är ju så fint väder ute så jag har ingen större lust att sitta vid datorn faktiskt. Dessutom har vi så grymt mkt att göra här hemma, alldeles snart ska jag och mamma gå och mocka sommarhagen :) Kollade precis på lite trailers inför Twiligt - Eclipse premiären, gud vad jag längtar! Jag och cattan ska troligtvis gå på Twiligt movie night här i gävle, då de visar de tre filmer som kommit ut i rad ;D 


RSS 2.0