Jobbiga skola

åh, jag är så trött på skolan och allt plugg just nu, usch vad trean är hemsk! jag har verkligen fått nog av skolan.
som tur är så är det ju höstlov nästa vecka, längtar verkligen! ;D kanske man ska försöka göra lite nytta hemma då och gymma en del, men det blir en del plugg också ;/ ska skriva en filosofi uppsats och skriva svenska nationella talet som jag ska hålla dagen efter vi kmr hem från island! ;o aja, nog om detta!

tävlingen i söndags gick så jävla bra! är supernöjd måste jag säga. wickan gick som en klocka och allt bara flöt på, trots det kom jag trea som sist, och det var bara två placeringar..men men är ändå stolt över framgången, och dessutom fick vi bara beröm efter och alla tyckte wickan såg så fin ut :) så det kändes bra. nu tränar vi stenhårt tills den 30.e november, kanske kan vi bli KM mästare på privatponny ;)

just nu sitter jag i skolan och väntar på att klockan ska gå så vi kan gå och äta. linda och mickan sitter här i bibblan och läser och jag ska egentligen jobba med PA och skriva en artikel, men jag tror inte att det är någon idé att jag ens börjar med den nu xD hoppas det är god mat, men det är väl säkert någon konstig maträtt nu när det är temavecka, "matsmart", hahaha.

nu kom linda och mickan, måste kila.
puss

Det gamla vanliga

äntligen börjar denna dryga förkylning ge sig, har inte alls mått bra de senaste dagarna och knappt sovit något om nätterna, men den senaste natten sov jag riktigt bra! :)
var hemma från skolan måndag och tisdag och har redan missat mkt! ;o så nu blire till att plugga en del i helgen.

tävlingen i söndags gick rätt så bra, efter att ha kollat på filmen som janne filmade och läst igenom kommentarerna så ser jag verkligen fram emot nästa söndag då det är dags för oss att bege oss till hemmaklubben.
poängen var iaf de bästa jag och wickan någonsin fått och vi kom trea totalt, men det var tyvärr bara två placeringar ;/
känner att nu när jag lagt ned så mkt tid till träning så vill jag se lite resultat och framsteg, och det här var ett stort steg för oss som vi verkligen behövde! :)

nu ska jag nog gå och sova..
satt mig egentligen vid datorn för att skriva klart en novell tills imorgon, men naturligtvis var mailet cp och filen gick inte att öppna ;s känner mig bara ännu mera stressad nu! gosh vad skönt med höstlov och efter det en tripp till island!
nightie <3


Helg

heeeeelg! fyfan vad skönt. fast i och för sig står det inte på förrän det är måndag igen .. ;/
gårdagen spenderades iaf först hemma hos mickan i ockelbo och sen på hangloose. kan väl inte direkt påstå att det var det bästa krogbesöket, men det fick duga! vi fick ju iaf upp folket på dansgolvet tillslut...
en sak som är säker är att jag då aldrig mer ska festa en fredag!

jag gått och blivit jätteförkyld! ;s orkar verkligen inte vara det... jag verkar slippa febern, men när man mår så här dåligt så är det nästan lika bra. har jätteont när man trycker på halsen och kan knappt andas, dumma höst och dumma förkylningar!

imorgon är det iaf tävling på GPK som gäller, och jag tänker ge järnet. ni får hålla tummarna för att vi kommer placerade :) så såsmåningom ska jag väl bege mig ut till stallet och fixa allting. men usch vad jag hatar att knoppa wickans man, det slutar jämt med att jag tappar tålamodet och ger upp och så får mamma reda upp situationen på bästa sätt, så vi får väl se hur denna kväll slutar.

känns som att det blev ett väldigt negativt inlägg, men jag hoppas ni kan stå ut med att jag känner mig lite stressad och allmänt förvirrad. två saker som är värda att nämnas är att jag, anna, sofia och hanna åker till island den första november och att jag ska boka uppkörning på måndag! :D

ha det bra! puss <3


RSS 2.0