The way it turned out is still a mystery

Shit vad tiden går fort just nu!
Det är väldigt skönt, men samtidigt känns det som att tiden bara rinner ifrån en, snart är det ju bara ett år kvar tills jag tar studenten, och caroline och co tar ju studenten om typ en månad!

Helgen har varit väldigt "hästig", känner verkligen att jag vill lägga ner tid på Wickan och få henne i en fin fin tävlingsform tills hösten nu, blev ännu mer taggad sen vi hoppade häromdagen och hon var mer lik en hopphäst än trötta lektionshästen Wickan, hihi =) man blir så glad över att se utvecklingen!

Imorgon är det skola igen, usch, fy och blä.
Det är väl bara att kämpa på med de sista krafterna, om jag ens har några kvar?
Morgondagens lektioner som står på schemat är iaf Spanska, Idrott, Svenska, Matte och troligtvis Naturkunskap..
Efter det bär det av hem för att träna min lilla Wickis :) <3

Nu ska jag sova.
Ha en underbar vecka i det fina vårrvädret, det är ju en positiv sak just nu iaf.
Pussen <3


image114

Nu blir det ändring!

Just nu känner jag mig så tåskig, har ju inte uppdaterat mina kära läsare om mitt liv på över en vecka!
Men det ska det bli ändring på, ska försöka för hundrade gången att åtminstone ta mig tid till att skriva minst två inlägg per vecka!

Förra veckans händelser var väl inget utöver det vanliga, längtar bara mer och mer tillbaka till Thailand för var dag som går..
Det här bajsvädret gör ju inte saken bättre heller, jag hade faktiskt fått uppdateringar från Sverige när jag var i Thailand om att våren äntligen hade kommit, men jag ser då ingen vår!

Just nu sitter jag i skolan på medieproduktionen och arbetar med ett projektarbete där jag ska börja med att skriva ett personporträtt om Länis =)
Tror jag ska återgå till det, Åsa verkar inte alltför glad över att man gör annat än att jobba med projektet.
Efter skolan ska jag om jag hinner köpa mina efterlängtade adidas skor och ikväll ska jag rida lilla wickis och typ kolla på tv.

Ni får en bättre uppdatering inom kort, hade skrivit ett ganska långt inlägg innan skolans cp mac dator hakade sig så att allt försvann...!
Over and out.

image113

Hemma igen!

Då var man åter igen hemma i Sverige igen, känns faktiskt rätt så bra nu, men när vi väl skulle åka hem ifrån Thailand kan jag inte direkt påstå att jag ville hem.
Det var i alla fall en underbar semester, så jävla härligt! nu har jag verkligen blivit Thailandfrälst, tror jag aldrig riktigt hann bli det förr när vi åkte, men nu är jag det verkligen!
Längtar redan tills nästa gång vi åker! Alla människor är så mysiga och snälla =)
Det blev iaf en del shopping och många många aloe vera massager, åwh så jag kommer sakna massagerna, det var så skönt att ligga där på stranden och bli ompysslad.
Nog om detta, vill ni veta mer om den bästa utlandsresan kan ni ju fråga, ni måste iaf åka till Thailand och uppleva det själv, annars går ni miste om det bästa!

Helgen har spenderats med att packa upp resväskan, tvätta, plugga och vara i stallet.
Igår var jag även på heldagskurs i mackmyra med Wickan, det gick inte speciellt bra måste jag säga.. Wickan vad okoncentrerad, osäker och helt annorlunda och konstig! ;(
Kanske beror det på att jag inte ridit henne på nästan två veckor, och sen har hon tydligen sett deppig ut när jag varit borta också, så kanske blir hon "normal" nu igen när jag är hemma!

Nu ska jag gå och ta något att äta och kanske kolla lite på tv.

Är fortfarande jättetrött sen resan och pga tidsomställningen, i thaitid hade jag nämligen legat i sängen nu.
Jag bjuder på lite bilder från Thailand här i bloggen men det blir fler i bilddagboken såsmåningom, måste få bilder från Lindson först. På tal om det så sitter hon på planet hem nu, fyfan vad segt, vår flygresa var hemsk, med en massa turbulens, luftgropar och mellanlandning mitt i natten i Sharjah..
Puss och Kram skumbanan <3







RSS 2.0