My body's aching, and you're the reason why

Jag känner mig allmänt trött och irriterad! Vill inte sitta på jobbet en lördagkväll, haha. Gårdagen var en enda stressdag, stressade i princip från 6 på morgonen till 8 på kvällen. Sen blev det iaf lite avkoppling och några cider hemma hos mange innan jag och caroline begav oss till heartan. En krogkväll som får betyg 2 av 10 typ ;p Men man kan väl kanske inte alltid ha jätteroligt när man är ute? Har ju varit med om kvällar som förmodligen alltid kommer vara oslagbara :) Fick sen skjuts hem till valbo av cattan, och jag kunde ligga och sova till 10.30 imorse, riktigt skönt :) Tog nämligen bilen till jobbet. Då kan jag åka hem i bra tid sen direkt när jag slutat 22 också :)

Sen har våran lilla "bem bem" (Emmy) fått åka till veterinären i Uppsala och stannat där över natten för att hon inte alls mådde bra igår. Hoppas att hon får komma hem snart! Tycker det är jobbigt när djur ska bli sjuka..
Senare ikväll kommer danne, sofia, hanna och jonas förbi och måste göra ett provisoriskt pass, något roligt som händer iaf :) 

♥♥♥


What doesn't kill you makes you stronger

Inne på sista jobbdagen av 7, så skönt! Känns som att jag jobbat i en evighet..
Blir bil hem med pappa sen efter att vi slutat kl 15, och sen lite tacos där hemma :) Tänkte även försöka hinna med en långpromenad. Ledig sen måndag och tisdag, följt av dagpass ons-fre och lördagkväll.
Nu måste jag försöka fixa nån frukost, huuungrig!

Sen är det ju typiskt att det ska plinga på mobilen varje natt man sover på jobbet och försöker somna, suck ;)

♥♥♥


Flytt?

Då var den sköna ledigheten slut, började jobba igår.. Men kommer inte alls ihåg att det var såhär jobbigt att gå upp halv tre på natten, haha. Höll nästan på att försova mig och hamna i Upplandsväsby imorse, men tack och lov ringde pappa precis :p Nu efter två dagpass är det iaf kväll som gäller torsdag - söndag, åååh så roligt en hel helg! Ikväll ska jag, mickan och johanna ut och äta iaf :) Även blivit tillfrågad utgång, och konstigt nog känns det lite lockande men vet verkligen inte om jag orkar. Måste fundera lite ;)

Helgen och ledigheten blev riktigt lyckad, hann med allt som kändes viktigt och roligt. Både onsdagens och fredagens utgång var riktigt rolig ;D Sen är det ju så typiskt när man verkligen för en gångs skull bestämt sig för något och det slutar helt annorlunda, blir man ju bara ännu mer förvirrad. Jag är helt enkelt för snäll och lättövertalad tror jag.. Dock så har jag lärt mig att inte vara det på jobbet, det är ju bra iaf ;)

Nu ska jag jobba vidare. Förhoppningsvis kan jag åka bil hem med pappa sen när jag slutat. Skönt att slippa tåget ibland. Igår fick jag sitta och vänta en timme pga inställt tåg..
Kanske även borde nämna att jag börjat kolla lite på lägenheter i Gävle. I måndags var jag och pappa iväg och kollade på två stycken, och har verkligen förälskat mig i den ena! Skulle kunna bli så mysigt ;D Mäklaren hade dessutom sagt till pappa att det var en till intresserad förutom jag och att det inte skulle bli någon budgivning så nu har jag ju grym beslutsångest. Man kanske inte borde ta första bästa ändå?
http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-1,5rum-sodertull,-soder-gavle-kommun-fleminggatan-18-b-2241136

♥♥♥



RSS 2.0